Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałam fajnego ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego ginekologa no ale właśnie ginekologa... Jakios jak pomyśle, że on dotyka tam obce kobiety... :-( Byliśmy na czterech randkach. Młody, przystojny, z poczuciem humoru. Ale kurcze odpycha mnie to, że jest ginekologiem. Mam racie ?

Gość gość
Przecież to jest jego praca. Ty u badanej kobiety możesz widzieć pochwę i piersi, a on widzi narządy wymagające leczenia.

Gość gość
No niby tak, ale cholera mnie bierze jak sobie pomyśle. Niby powinnam zrozumieć, bo mamy tą sama branża (ja nie jestem ginekologiem), ale ciężko mi

Gość gość
Mi by to nie przeszkadzało

Gość gość
A gdyby byl smieciarzem to tez by c**przeszkadzalo? A chirurg? Przeciez sie grzebie we wnetrznosciach... Troche infantylne podejscie jak dla mnie...

Gość gość
Ja jestem przyszłym chirurgiem i jakby był chirurgiem to by mi nie przeszkadzało. Po prostu wydaje mi się, że on może na pacjentkę spojrzeć jak facet a nie jak lekarz.

Gość gość
Ogólnie dogadujemy się, jest świetnym facetem.

Gość lpopaaa
Na początku to mi też by to zapewne przeszkadzało, normalny kobiecy odruch ;). Ale z czasem, myślę że nie...

Gość lpopaaa
jeszcze zależy czy jesteś zazdrośnicą z natury, jak nie to, pewnie by ci to szybko przestało przeszkadzać ;)

Gość gość
Raczej nie jestem zazdrosna o rzeczy których jestem pewna.

Gość lpopaaa
a o ludzi których jesteś pewna? ;)

Gość gość
Hehe no właśnie co ja pisze miało być ludzi, których jestem pewna Ps. Mam praktykę i godzinę temu skończyłam dyżur. Zmęczenie itp więc wybaczcie mi jakieś błędy, bo mój tel lubi wszystko zmieniać, a ja jestem ledwo żywa.

Gość lpopaaa
ja myślę że dla poważnego człowieka, to jest zawód niemal jak każdy inny, nie traktuje tego jako wiecznego flirtu z pacjentkami, ale jakieś takie zauroczenie pacjentką może się zdarzyć, słyszałam to od lekarza. ginekolog też człowiek, ma emocje, ale to nie znaczy, że będzie cię zdradzał na prawo i lewo.

Gość lpopaaa
kiedyś też znajomy, która ma kolegę ginekologa mówił, że opowiadał mu, że on to właściwie nie zwraca uwagi na gołą żonę, za dużo się już opatrzył różnych kobiet ;), najbardziej rusza go jak jest w samej bieliźnie. mój super profesjonalista ginekolog też nigdy nie wyczułam że jakoś dziwnie na mnie patrzy jak jestem na fotelu, ale jak miałam USG genetyczne w ciąży i później jeszcze raz bez rozbierania przez powłoki brzuszne i było widać mi majtki, to tak się przyglądał im, strasznie mnie to ubawiło, że goła baba to zero zainteresowania, a majtki są intrygujące :D

Gość gość
Ble

Gość gość
On jest profesjonalistą. To jest pewne.