Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WTF ja się pytam

Pomysł teściowej

Polecane posty

Gość WTF ja się pytam

Teściowa chce się do nas wprowadzić, żeby swoje mieszkanie zostawić córce. Starsza siostra mojego męża jest panną, teraz się z kimś spotyka i teściowa wymyśliła, że się do nas wprowadzi żeby zostawić córce prywatność ;/ Mąż zrobił awanturę, że my też prywatnośc***otrzebujemy a siostra jest na tyle dorosła, że mogłaby się ona wreszcie wynieść z domu (po trzydziestce jest), bo on też jak się wyniósł to nie do luksusów tylko do zapyziałego akademika, potem się razem tułaliśmy po wynajmowanych pokojach i dopiero niedawno się dorobiliśmy własnego kąta (mamy po 25 lat)... Teściowa strzeliła focha, że mąż myśli tylko o sobie ;] Po prostu ręce mi się trzęsą i nawet w tyłku mam czy któraś z nich to przeczyta... to jest niepoważne jakieś ;/

Gość WTF ja się pytam
Ale ja w ogóle nie rozumiem... jak szwagierka potrzebuje prywatności to niech się wyprowadzi a nie matkę nam podsyła. Śmieszne to. W ogóle skąd pomysł, że młode małżeństwo nie potrzebuje prywatności? ;/ Nie po to harowaliśmy, jednocześnie studiując żeby teraz jeszcze obrywać za naszą zaradność ;/

Gość gość
co to znaczy wymyśliła. Nie i koniec. Języka w gębie nie macie?

Gość WTF ja się pytam
No oczywiście, że się nie zgodziliśmy. Co my głupi jesteśmy? Ale jestem w szoku po prostu, że w ogóle można wpaść na tak "genialny" pomysł!

Gość gość
Ankieter pyta nastolatkę: – Jak chciałabyś umrzeć? – Jak mój dziadek, zasnął i się nie obudził. – A jak byś nie chciała umrzeć? – Jak ci, których dziadek wiózł samochodem.

Myślę, że jeszcze nie raz będziecie wystawieni na taką próbę charakterów. Powodzenia w nieugięciu.

Gość WTF ja się pytam
Blondyna nie strasz :)

Gość gość
Wam się już w życiu ułożyło, teściowa chce tego samego dla córki. Trochę wyrozumiałości.

Gość WTF ja się pytam
To jakiś żart? :D

Gość gość
nowy temat ,jak dokopac tesciowej .ogarnij sie wariatko

Gość WTF ja się pytam
Dokopać teściowej? Możesz rozwinąć myśl? :)

Gość gość
:o co za pomyslowa tesciowa, na szczescie Twoj maz jest takiego samego zdania jak Ty

Gość gość
wszystkim mlodym synowym popieprzylo sie w glowach i pisza bzdury.

Gość WTF ja się pytam
Popieprzyło mi się w głowie? MI SIĘ W GŁOWIE popieprzyło, nie teściowej, która wymyśliła takie coś? No w ogóle nie jesteś stronnicza. To nie ja się komuś do domu wpierniczam, wiesz?

Gość
Gratuluję teściowej. :D Niech sobie jej córunia zakasze rękawy i zapracuje na mieszkanko, jeżeli potrzebuje intymności, albo niech sobie córunia albo mamunia coś wynajmie.

Gość gość
przestan zmyslac bo robi sie niedobrze.

Gość WTF ja się pytam
Ok - to, że się z takim czymś nie spotkałaś to znaczy, że ja też nie mogłam? Nie bądź taka ograniczona. Ludzie są różni, wiesz? :)

Gość gość
ludzie sa rozni ,synowe tez.

Gość cleo5
Niezły pomysł. Jakby moja teściowa coś takiego zaproponowała to bym nie umiała powstrzymać się od śmiechu. Być może siostra męża nawet nie wie o pomyśle matki. eh te teściowe... Dobrze że mąż maminsynkiem nie jest :)

Gość Myśliwy tej łajby
Bąć asertywna stanowcze "NIE"

Gość gość
Kolejna nawiedzona teściowa nie ma co. Ludzie przestańcie wyrozumiałość dla czegoś takiego ciekawa jestem czy jak ja się tak jednej i drugiej zwale do domu i powiem teraz tak tu będę spać to będę robić nic mi nie powiecie. Autorko pracujesz na swój dom i masz PRAWO nie zgadzać sie na coś co ewidentnie ci nie pasuje. Nie przejmuj sie komentarzami "niektórych" bo nie warto. Jak się "mamusia ' obrazi to i dobrze będziecie mieć spokój na jakiś czas ;) ale póki co nie daj się i walcz o swoje ...