Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła Doktorowa

mąż mnie denerwuje

Polecane posty

Gość przyszła Doktorowa

kocham go ale czasami tak mnie irytuje..... zamiast spędzić sobotni wieczór razem on śpi w salonie a ja siedzę na kompie.... masakra

Gość przyszła Doktorowa
niech mnie ktoś pocieszy :P

Dobrze, że masz się na kogo denerwować. My zmieniamy się w pracy, jak ja teraz jestem w domu to on pracuje i na odwrót. Nie ma na kogo się po wkurzać.

Gość gość
pocieszę cię: nie przejmuj się :p

Gość przyszła Doktorowa
a my mamy każdy week dla siebie ale co z tego jak do niego przychodzi i kłócimy się o jakieś farmazony

Gość gość
Wchodzi pijak na dworzec autobusowy, szuka wolnego miejsca, ale nie ma dużego wyboru, więc siada koło księdza. Ksiądz niezadowolony, bo pijak "wonie" alkoholem, a jednej kieszeni wystaje mu butelka, z drugiej papierosy. Pijak wyjmuje gazetę i czyta. Po chwili zwraca się do księdza z pytaniem: – Może mi ksiądz powiedzieć, co powoduje artretyzm? Co jest przyczyna tej choroby? Ksiądz pomyślał: "Teraz mu dam, powiem mu kazanie!" – Jeżeli nadużywasz alkoholu, papierosów, prowadzisz życie nałogowca, to artretyzm pewny! Pijak pokiwał ze zdziwieniem głową, zakrył się gazeta i czyta dalej. Po chwili jednak księdzu głupio się zrobiło, że tak z góry potraktował bliźniego, więc zaczyna go przepraszać. – Przepraszam, wiem że tak nie powinienem, a jak długo pan ma ten artretyzm?" – Kto? Ja? – dziwi się pijak. – Ja nie mam. Właśnie czytam, ze papież ma!

Gość przyszła Doktorowa
kawał w sam raz dla niewierzącej :P

Gość gość
Dawno, dawno temu pewien młodzieniec spytał swoją dziewczynę: - Wyjdziesz za mnie? Ona odpowiedziała: - Nie! I człowiek żyje długo i szczęśliwie, chodzi na ryby i na polowania, gra w golfa i pije piwo kiedy chce.

Gość przyszła Doktorowa
gdyby nie chciał to by nie pytał :P

Gość gość
Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę... - Tutaj?! Jesteś nienormalny. - Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie... - Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko laska, nic więcej... kobieto... - Nie, a jak ktoś będzie wychodził... - No dawaj nie bądź taka... - Powiedziałam Ci że nie i koniec! - No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy. - Nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię albo tata! Tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest k*rwa 3 rano!