Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

dlaczego dzieci do przedszkola sa tak fatalnie ubierane

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem dzici w Polsce sa w wiekszosc bardzo zle ubrane :O Albo pstrokacizna albo szarzyzna albo rozowe lolitki :O Bardzo malo widzi sie dzieci ubranych z gustem, z klasa i modnie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
tak, ubierajcie dzieci do przedszkola modnie.... mi si臋 wydawa艂o, 偶e ma by膰 czysto, schludnie i wygodnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziecko ubieram wygodnie
dziecko ubieram WYGODNIE i LUZNIE a nie jak wy macie widzimisi臋 z jak膮 klas膮 , na festiwal pokazu mody. Puknijcie si臋 Gapcie si臋 w jakich wy 艂achach chodzicie do pracy a nie na dzieci wsiedli艣cie ,ze w dresiku czy getrach jest w przedszkolu a nie w sukni balowej kretynki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"tak, ubierajcie dzieci do przedszkola modnie.... mi si臋 wydawa艂o, 偶e ma by膰 czysto, schludnie i wygodnie" :D A wedlug ciebie modnie wyklucza czysto, schludnie i wygodnie? :D Buahahahaha. Ale tak to jest jak komus brak gustu. Juz sobie wyobrazam ubior i twoj i twojego dziecka. Kto nie umie sam sie ladnie ubrac, nie ubierze ladnie dziecka. Proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzybob贸jczyni
ale co zauwazy艂am -mamy nie prasuj膮 dzieciom ubra艅.czesto sa to ciuchy ze znanych sieci贸wek,ale takie jak psu z gard艂a wyj臋te.ja ciuchy z lumpa:2 razy piore,wietrze,prasuje.generalnie wygladaja lepiej niz jego koleg贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takasobiebaba
i staram si臋 偶eby zawsze by艂y czyste buty,pomimo tego 偶e i tak zak艂ada kapcie,og贸lnie by艂 czysty,ale jak patrze na dzieci to z tym r贸偶nie bywa,obciete paznokcie-to m贸j fijo艂 .spodni nie zak艂adam z 艂atami czy poprzecieranych.wole p贸艣c do lumpa i za kilka zeta kupi膰 nastepne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzybob贸jczyni
cholera zmini艂am nicka -baba toja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, ubierajcie dzieci do przedszkola modnie.... mi si臋 wydawa艂o, 偶e ma by膰 czysto, schludnie i wygodnie a jedno wyklucza drugie? rozci膮gni臋te dresy i wyblak艂a bluzka jest czysto, schludnie i wygodnie... chcia艂aby艣 tak wygl膮da膰 w towarzystwie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja ma艂a ma w艂asny gust...oh po偶al sie Bo偶e czasem???jak sie ubierze- preferuje jeden kolor ubrania...na nic t艂umaczenie, przekonywanie. Na wi臋kszy wa偶niejszy dzie艅 ja wybieram, a na codzie艅 daje jej satysfakcj臋 w艂asnego skompletowania stroju mimo ze oczy bol膮:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja od czysto i schludnie dresy i wyblak艂e ubrania nie s膮 schludne:P mam s膮siadk臋, kt贸ra ubiera swoja c贸rk臋 do przedszkola jak ma艂膮 modelk臋. Wida膰, 偶e dziecko si臋 w takich ubraniach m臋czy i ci膮gle s艂ycha膰: nie biegaj, nie dotykaj bo si臋 wybrudzisz:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W angli dzieci maja mundurki collura jest genialnym rozwiazaniem moim zdaniem. We francji nie uraczysz trzy latka w szkole w samych rajtkach czy dresach. Jakos tym dzieciom jest wygodnie, tylko biedne polskie dzieci zeby poczuc swobode musza byc ubrane w porozwlekane, sprane ciuchy. Nie pitolcie, ze zeby dziecko bylo ubrane ladnie potrzeba duzo kasy I dziecku z punktu jest niewygodnie. Wam sie po prostu nie chce pokombinowac z kolorami Czy fasonami a kase oszczedzacie na siebie. Bo dziecko wyrosnie!- glowny argument. Moze przestancie prac bo przeciez I tak pobrudzi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co jest genialnym.... Mialo byc I co kolwiek to slowo znaczy co tam wyskoczylo :) choc chyba wiem co To :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja mam do czynienia z dzie膰mi poubieranymi z marynarki, chusty, szaliki, ma艂o wygodne czapki.... w 偶yciu nie wys艂a艂abym dziecka w spranych ciuszkach, dresach czy samych rajstopkach. Ubierac si臋 powinno stosowanie do okazji. Do znajomych nie id臋 w dresach wi臋c dziecka te偶 tak nie ubior臋:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j syn jest w najm艂odszej grupie. Ubieram go g艂贸wnie w dresowe spodnie albo jeansy na gumce i do tego koszulka z dlugim rekawem. Wszystkie ubrania mia艂 kupowane nowe, przed p贸j艣ciem do przedszkola. I mam w ty艂ku co takie nawiedzone mamuski sobie pomysl膮. Ma by膰 ubrany tak 偶eby by艂 jak najbardziej niezale偶ny i samodzielny. W takim stroju bez problemu poradzi sobie w toalecie, bez problemu sam przebierze si臋 do le偶akowania. Co z tego 偶e za艂o偶臋 mu koszul臋, kt贸rej nie b臋dzie potrafi艂 sam zdj膮膰? Wa偶ne, 偶e 艂adnie b臋dzie wygl膮da艂 nie? A偶 偶al czyta膰 jakie jeste艣cie puste. A najgorsze, 偶e hodujecie takie same pustaki. A ju偶 ta kt贸ra pisa艂a o tym, 偶e ch艂opczyk nie mo偶e po domu chodzic w rajstopkach to ju偶 naprawd臋 szkoda s艂贸w... Na nauk臋 co z czym i jak 艂膮czy膰 przyjdzie czas p贸藕niej, kiedy dziecko b臋dzie w pe艂ni samodzielne. W przedszkolu dzieci nawet do tego wagi nie przywi膮zuj膮. Lubi膮 np ubrania z dan膮 postaci膮 z bajki, ale jest im bez r贸偶nicy czy to spodnie dresowe czy jeans czy legginsy. Ogarnijcie si臋 i zajmijcie sob膮 wko艅cu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe jak ty jestes ubrana na co dzien skoro Dla ciebie ladnie ubrana osoba = pusta :) zyjesz chyba kolorowymi gazetkami I pudelkiem skoro ladny stroj to Dla ciebie niewygodna koszula :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j mo偶e modny jako艣 specjalnie nie jest, w sweterkach nie chodzi, trampki, spodenki dresowe- jedne mia艂 d偶insy, ale z gum膮 w pasie, 艣ci膮gaczami i mi臋kkie, bawe艂niane bluzki... Po wi臋kszo艣ci wida膰 偶e noszone, ale nie chodzi w zmechaconych ubrankach, poplamionych, dziurawych, przebarwionych, za kr贸tkich i za d艂ugich (jedynie spodnie dresowe ze 艣ci膮gaczami s膮 d艂u偶ej ni偶 na kilka miesi臋cy). Ma sporo ubra艅, wi臋kszo艣膰 kupuj臋 na wyprzeda偶ach albo w ciucholandach, mo偶na spokojnie za 15 z艂 ubra膰 dziecko wliczaj膮c w to now膮 bielizn臋 (majtki kupowane po 2 z艂 w pepco, skarpetki z wyprzeda偶y przewa偶nie, wychodz膮 po 2-3 z艂., podkoszulki na rami膮czkach po ok. 4-5 z艂 kupowa艂am. Tyle wychodzi z ciucholandem, jakbym chcia艂a nowe- na wyprzeda偶y spokojnie mo偶na bluzk臋 za 15-20 z艂 kupi膰 (zreszt膮 w sieci贸wkach spokojnie s膮 np. dwupaki bluzek za 40 z艂. czy jak w C&A, w regularnej cenie kupowa艂am po 18 z艂), spodenki r贸wnie偶 na wyprzeda偶y... Dbam te偶 o to 偶eby dobiera膰 kolory, wzory, jak bluzka w paski to spodnie g艂adkie, jak spodnie z nadrukiem to jednokolorowa g贸ra- albo od kompletu. Da si臋 dziecko ubra膰 tanio i 艂adnie, nawet je艣li kto艣 nie chce kupowa膰 u偶ywanych. Ale w przedszkolu s膮 odchy艂y w obie strony, w艂osy z kolorowymi gumkami, spineczkami chocia偶 nie ma potrzeby wi膮za膰, kokardki, falbanki, cekiny i w艣ciek艂y r贸偶 u dziewczynek, u ch艂opc贸w- koniecznie pstrokate pantofle z samochodami, jaskrawa bluzka z napisami i samolotami i spodnie z kopark膮 do tego. Ale to ju偶 tylko kwestia gustu (no, czasem wygody, bo i jednego malucha ci膮gle w d偶insach- rurkach i koszulach widywa艂am... Z drugiej strony, s膮 dziec**** prostu zaniedbane. Kiedy艣 przysz艂a do mnie s膮siadka kt贸ra zapomnia艂a kluczy i czeka艂a na m臋偶a- dziecko jedno prosto z przedszkola, drugie ze szko艂y. Zdj臋li kurtki, buty... i a偶 si臋 s艂abo robi艂o. Wszyscy, dos艂ownie ca艂a tr贸jka- dziurawe skarpety, poplamione bluzki, 偶a艂oba pod paznokciami, brudne w艂osy, powycierane, dziurawe albo cerowane spodnie, obszarpane nogawki u mamusi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W angli dzieci maja mundurki collura jest genialnym rozwiazaniem moim zdaniem. We francji nie uraczysz trzy latka w szkole w samych rajtkach czy dresach. Jakos tym dzieciom jest wygodnie, tylko biedne polskie dzieci zeby poczuc swobode musza byc ubrane w porozwlekane, sprane ciuchy. Nie pitolcie, ze zeby dziecko bylo ubrane ladnie potrzeba duzo kasy I dziecku z punktu jest niewygodnie. Wam sie po prostu nie chce pokombinowac z kolorami Czy fasonami a kase oszczedzacie na siebie. Bo dziecko wyrosnie!- glowny argument. Moze przestancie prac bo przeciez I tak pobrudzi POPIERAM W 100% tylko matki bezgu艣cia zas艂aniaj膮 si臋 wygod膮 dziecka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
babki,ale jeste艣cie puste i puste bed膮 Wasze c贸rk,kt贸rym jak do g艂owek wbijecie,ze str贸j jest najwazniejzy od ma艂ego to p贸藕niej zdziwienie jak Was nie b臋dzie stac na pogo艅 za moda nastolatek..a c贸reczka si臋 przyzwyczai szybko i co???P贸jdzie na ulic臋 si臋 sprzedac,zeby szmatki nowe kupic....zamiast stroi膰 te swoje dzieci by艣cie czas poswi臋ci艂y na to jak sie do nauki garn膮....BO JA BYM SOBIE NIE POZWOLI艁A ABY MOJE DZIECI stroi艂y si臋..przedszkole ma je przygotowa膰 do szko艂y str贸j czysty,schludny....a zmechacone rajstopki...ehh..nie rozumiem Was..i 偶eby by艂o jasne sta膰 mnie na markowe ciuchy,sta膰 na kilka sztuk miesi臋cznie,tylko po co??呕eby jakis pustak im m贸wi艂,偶e 艂adnie wygl膮daj膮,bo niby maj膮 dobre metki??He he jak ktos jest czysty i 艂adny to nie potrzebuje szmatek..itak jest 艂adny....popaprane jeste艣cie z t膮 mod膮...do Afryki bym Was wys艂a艂a...a dzieci z Wami do tamtejszych szk贸艂,bo jeste艣cie sto lat za murzynami.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wy chyba 偶artujecie, 偶e dzieci nie przywi膮zuj膮 wagi do ubioru... 偶artujecie? Pracuj臋 w 偶艂obku i ju偶 po 2 latkach wida膰, 偶e dzieci gorzej ubrane tj. biegaj膮ce w samych rajstopach i bluzce do pasa, nie s膮 tak lubiane jak te 艂adniej ubrane. 艢miej膮 si臋 jak kto艣 ma dziur臋, plam臋... A na dodatek tacy rodzice na zmian臋 zostawiaj膮 zwykle za ma艂e ubranka :/ Moje dziecko na pewno b臋dzie zawsze 艂adnie ubrane, co nie znaczy, 偶e niewygodnie. Teraz nawet jeansy dzieci臋ce nie s膮 jeansami, tylko maj膮 gumk臋, cienki mi臋kki materia艂. Dziewczynka leginsy i tunika, 艂adne skarpetki i papetki lub sukieneczka i rajstopki. Dzieci bardzo cz臋sto chodz膮 w za ma艂ych papciach :/ Szczerze m贸wi膮c ja czasami patrze膰 na to nie mog臋, szkoda mi dzieci. Farby, pisaki,plastelina... wszystko mo偶na dopra膰. Rodzice do biednych nie nale偶膮 bo to prywatny 偶艂obek, a ubieraj膮 fatalnie. Naj艣mieszniejsze jest to jak mamy jak膮艣 uroczysto艣膰, np miko艂ajki, dzie艅 dziecka itp., wtedy na zmiane przynosz膮 od艣wi臋tne ubranka i chc膮 偶eby przebiera膰. Rozk艂adaj膮, uk艂adaj膮, 偶eby si臋 tylko nie pogniot艂y :/ 艢miech na sali :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie rodzice, kt贸rzy w miejsca publiczne, "do ludzi", poza domem ubieraj膮 dzieci w ubrania sprane, brudne, poplamione, wygniecione, dziurawe, wyblak艂e itp - nie maj膮 szacunku dla tych dzieci. Tak, wszyscy o tym wiemy, 偶e wygl膮d nie jest najwa偶niejszy, ale te偶 nikt nie zaprzeczy, 偶e wygl膮d 艣wiadczy o cz艂owieku. Chcecie, by inni ludzie, inne dzieci szanowa艂y Wasze dzieci? To o to zadbajcie, czyli m.in o ich garderob臋 i ubi贸r. Do tej co si臋 艣mia艂a z tej, co synkowi w rajtkach po domu biega膰 nie pozwala - Ty biegasz w samych rajtkach albo majtkach po domu? Wi臋c dlaczego dziecko by mia艂o? Bo dziecko? Bo ma艂e? To mo偶e lata膰 jak pajac po cha艂upie? Dziecko to ma艂y cz艂owiek, wi臋c tak je traktujcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko matki bezgu艣cia zas艂aniaj膮 si臋 wygod膮 dziecka xxx Bzdura. Wygoda jest dla mnie najwa偶niejsza, a do bezgu艣cia mi daleko. Bezgu艣cia nie my艣l膮 kategoriami praktyczno艣ci, m膮dralo inaczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro ma "LATA膯 jak pajac po cha艂upie", to jak najbardziej w samych rajstopach. S膮 bardziej aerodynamiczne, cia艂o zyskuje op艂ywowy kszta艂t :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 mnie to dziwi :/ w samych rajtkach, z dziur膮 w kroku, dziurawe paputki, ponaci膮gane koszulki, zmechacone gacie... paranoja. Nie sztuk膮 jest wyda膰 1000 z艂 i mie膰 ubrania dla dziecka na 5 dni, sztuk膮 jest ubra膰 tanio i wygodnie ale te偶 schludnie i czysto. Do mojego przedszkola chodzi ch艂opaczek, mama s臋dzina rodzinna, tato pan notariusz, kasy jak lodu - dos艂ownie a dziecko w gatkach ledwo si臋gaj膮cych do kostek, na dodatek dziewcz臋cych, ubranka zniszczone, przetarte, czasem si臋 zdarza dziura. Po prostu szcz臋ka opada, zastanawiam si臋 tylko czy to mama tak syna szykuje czy niania - bo to ona w艂a艣nie dziecko do przedszkola prowadza. A mo偶na by kupi膰 2 pary spodni dresowych (w pepco to ju偶 od 24,99 porz膮dne mo偶na dosta膰), 6 bluzek i ju偶 ch艂opak b臋dzie wygl膮da艂 jak ch艂opak, a dziewcz臋ce, za ma艂e portki zostawi膰 na bieganie po ogr贸dku. M贸j dzieciak ubrany jest zawsze czysto, ubrania ma nie zniszczone, wyprasowane, nawet m膮偶 wie z kt贸rej p贸艂ki ma bra膰 jak do przedszkola ubiera a z kt贸rej jak po domu. Nie kupuj臋 ubra艅 w firmowych sklepach bo mi szkoda da膰 120 z艂 za bluz臋 dla 3 latka, no chyba, 偶e na dobrej promocji. Staram si臋 szuka膰 w SH, mo偶na dostac ubrania jak nowe za ma艂e pieni膮dze a czego dosta膰 nie mog臋 kupuj臋 w sklepie za rozs膮dn膮 cen臋. Nadmiaru got贸wki nie mam a tak mo偶emy wyda膰 kas臋 na basen czy figloraj. Zgadzam sie te偶 z opini膮, 偶e dziec***atrz膮 jak kto jest ubrany. Moj synek ostatnio mi powiedzia艂, 偶e Kubu艣 mia艂 bardzo brudne skarpety i wszyscy si臋 z niego 艣miali a偶 pani mu nie zmieni艂a na zapasowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j syn chodzi do 偶艂obka. Nigdy nie za艂o偶y艂am mu spranych czy zniszczonych ubranek, bo sama tak nie chodze i koniec. Ale nosi przewa偶nie jeden zestaw. Body + dresy ew. mi臋kkie jeansy. To nie jest krzyk mody, ale jest mu wygodnie i plecy ma zakryte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikt nie m贸wi, 偶e dziecko ma by膰 ubrane modnie, zreszt膮, to co dla nas jest modne w艣r贸d dzieci ju偶 mo偶e by膰 mega kiczem. Dziecko ma by膰 ubrane (jak ju偶 wiele razy to tutaj pad艂o) schludnie, czysto, porz膮dnie, gustownie, w sw贸j rozmiar itp. A nie jak ma艂py z cyrku!!! To Wasze dzieci to dbajcie o nie. Bo jak teraz ubieracie ch艂opc贸w w same rajtki i sprane bluzki to si臋 p贸藕niej nie zdziwcie, jak takiego Waszego rozmem艂anego 30-letniego byka nie zechce 偶adna panna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mylicie si臋 偶e dzieci nie patrz膮 na wygl膮d ostatnio moja c贸rka robi艂a urodziny w sali zabaw, mia艂a wybra膰 kogo chce zaprosi膰. Pyta艂am j膮 po kolei z imienia i nazwiska, czy zaprasza Zosi臋, Kub臋 itd bezdyskusyjnie zaprosi艂a trzy najbli偶sze przyjaci贸艂ki,( znam je i ich rodzic贸w, fajni ludzie, 艂adnie ubrani) a potem by艂o tak, pyta艂am dlaczego nie zaprasza tej osoby: Gabrysi nie bo ma zepsute z臋by, Antka nie bo m贸wi brzydkie s艂owa, Ali nie bo jest gruba, Oli nie bo jest niegrzeczna..... sama by艂am w szoku, szczeg贸lnie tym 偶e zwr贸ci艂a uwag臋 偶e kto艣 ma zepsute z臋by i jest gruby. Te偶 my艣la艂am 偶e dzieci na to nie patrz膮. Oczywi艣cie t艂umaczy艂am jej 偶e to nie wina tej dziewczynki 偶e jest gruba itd c贸rka ma 6 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi艣kafefli艣ka
To ja zapytam. Gromicie te nieszcz臋sne rajty u dzieci. Ok. Taki przyk艂ad: Ch艂opiec niespe艂na czteroletni, odprowadzam go teraz do przedszkola. Ubieram rajstopy i spodnie. Spodnie w przedszkolu zdejmuje bo jest bardzo ciep艂o, si艂膮 rzeczy zostaje w rajstopach. Po 艣niadaniu dzieci id膮 na dw贸r, sam jest w stanie naci膮gn膮膰 portki na te rajstopki a po powrocie sam si臋 rozbierze. Powiedzcie mi, jak takie sytuacje rozwi膮偶ecie, kiedy dziecko zostaje w cienkich spodniach dresowych? Ubieracie rano 2 pary spodni? A mo偶e ubieracie rajstopy i na to spodnie, w przedszkolu zdejmujecie dziecku rajtki i zostawiacie w spodniach? Tylko co b臋dzie jak dzieci id膮 na dw贸r? Pomijam ju偶 kwestie tego, 偶e ci臋偶ko takiemu maluchowi zdj膮膰 spodnie, ubra膰 rajstopy i na to ponownie spodnie a po powrocie si臋 znowu przebra膰, ale nawet sam fakt zdj臋cia spodni przy innych dzieciach kt贸re si臋 艣miej膮 偶e w majtkach stoi... Jak to rozwi膮zujecie w tak膮 por臋 jak teraz, czyli zim膮 ale i jesieni膮 czy wczesn膮 wiosn膮???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ubieram spodnie na spodnie. Ma takie szersze polarowe kt贸re mu zak艂adam na dresy. Polary zostaj膮 w szatni. A w wielkie mrozy spodnie ocieplane narciarskie na dresowe. M贸j synek ma 4 lata i nie ubra艂by rajstop bo nie jest przyzwyczajony, od razy go gryz膮, chodzi, i ka偶e 艣ci膮ga膰. Aczkolwiek nie pot臋piam rajstop o ch艂opc贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polki nie maja gustu, nie potrafia sie ubrac i widac to po ich dzieciach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi艣kafefli艣ka
To by艂o pytanie, a teraz powiem co艣 od siebie na temat. My艣l臋, 偶e mo偶na dziecko ubra膰 schludnie, 艂adnie i wygodnie. Mam synka w艂a艣nie w grupie trzylatk贸w, czasem 偶al patrze膰 na dzieciaczki. Nie trzeba wiele i nie wiadomo czego... Czyste i wyprasowane spodenki dresowe (czasem na kolankach si臋 delikatnie wycieraj膮, ale nie s膮 dziurawe czy nie wiem jak odbarwione), do tego pod kolor koszulka/bluzka bawe艂niana, czysta, wyprasowana. Bez zb臋dnej pstrokacizny. Jak koszulka "偶ywa" to spodnie stonowane i na odwr贸t. Nie puszczam ma艂ego w d偶insach bo wiem, 偶e jest bardzo aktywny i najlepiej czuje si臋 w dresowych ale te偶 bez problemu poradzi sobie w ubikacji. Spodnie zawsze kupuje na allegro od jednego sprzedawcy, kilka par w jednakowym fasonie, prosta nogawka, w pasie gumka, r贸偶ni膮 si臋 tylko kolorem, np.ca艂e szare, granatowe, czarne. Za takie spodenki p艂ac臋 ok.20z艂 za sztuk臋. Do tego koszulka np.z 5-10-15. Taki zestaw tanio wychodzi, a po powrocie z przedszkola przebiera si臋 w "domowe" ciuchy. Nie trzeba fortuny mie膰 i jej wydawa膰 na ubranka, grunt to dbanie o wyj艣ciowe ciuchy.

Udost臋pnij ten post