Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pol godziny meczylam sie z zainstalowaniem javy a i tak nie ma z kim gadac na

Polecane posty

Gość gość

czacie :( Na gg też, wszyscy tylko ten ****** fb, a mnie się zatęskniło za rozmowami internetowymi :(

Gość Czatowy jajcarz
Jak to nie ma z kim gadać na czacie?! Ja sobie czasem robię jaja i wchodzę na czat (niby jako dziewczyna) i się czasem wręcz przeglądarka mi zawiesza tylu mam adoratorów! :) Hehe, jestem trochę chamski, że tak czasem robię, ale mam z tego niezły ubaw, jak czytam niektóre pomysły typów, którzy siedzą na czatach. Polecam kiedyś zrobić tak dla jaj, bo to co wypisują to beka niesamowita :D

Gość gość
Ale ja nie chcę dla jaj, chciałam z kimś popisać jak ze znajomym

Gość Czatowy jajcarz
A to tak się nie da. Ja już znam dobrze to środowisko. Na czatach siedzą sami zboczeńcy, pedofile i inni dewianci :)

Gość pollana
czasem sie da z kims pogadac,ale to rzadkosc,

Gość gość
ja moge popisac dawaj gg

Gość gość
no nie wiem czy tylko debile i zboczeńcy, jak ja weszłam to i może inni normalni też się trafiają

Gość Czatowy jajcarz
E tam, ja jak wejdę pod nickiem np. "młodziutka fajniutka", to mam od razu ze 30 propozycji seksu.

Gość gość
Ja wczoraj dostałam chyba 4 propozycje sponsoringu :O Rozmawiałam też z normalnymi chłopakami, ale takie to bez sensu właściwie, takie gadanie o niczym i nic z tego nie wynikło, bo w sumie nie miało co wyniknąć. No i oczywiście większość z miejsca każe się opisać, tak jakbym nie mogła nakłamać i jakby to miało znaczenie skoro nie zamierzam się spotykać :O Do d**y, miałam nadzieję, że czat zastąpi mi rozmowy na gg ze znajomymi lub nieznajomymi, ale osobami z moich okolic, o których wiedziałam, że nie są debilami czy zboczeńcami

Gość gość
podaj gg

Gość gość
Nie chcę tak na forum podawać a poza tym tak jak pisałam, to bez sensu pisać z obcymi osobami, nie ma o czym, taka gadka-szmatka, a facetów to tylko wygląd interesuje, nie wiem, z brzydką osobą nawet nie chcą pisać czy co :O