Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleficent

Prosze ocencie naszyjnik nowa firma na rynku

Polecane posty

Witam, Na lato chce wypuscic kolekcje, ktora zaprojektowala i wykonala moja mama. Bardzo prosze o ocene jednego z naszyjnikow. Naszyjnik jest robiony z kamieni polszlachetnych, naturalnych drewnianych materialow, wszystko jest skrecane recznie. Tasiemka sluzy do regulacji. W naszyjniku nie sa stosowane zadne polprodukty bizuteryjne. Dziekuje Prosze bez wulgaryzmow. oto link: http://www.pinterest.com/pin/3057522621736337 32/

Gość gość
nie klikne bo to moze byc wirus

Gość gość
Wow, śliczny, mylalam ze tylko w Anglii takie są. I tu są drogie. Wstążka lepiej wygląda, ale łańcuszek praktyczniejszy.

Gość gość
troche za bogaty jak dla mnie, za wiele elementów naćkane

Gość martita5555
Super! teraz są modne akcenty folklorystyczne. I ogólnie nawiązania do staropolskiej tradycji. Chociażby spódniczka Celo z piosenki My Słowianie, robi niezłą furorę. Taki naszyjnik pasuje do białej bluzki z kołnierzykiem i nawet do małej czarnej i jakichś kolorowych szpilek. Ja bym brała : D

Gość gość
jak dla mnie trochę za ludowy. i rzeczywiście za dużo tego wszystkiego

Gość gość
sliczny :)

A jak uwazacie, ile to powinno kosztowac? Mamy naszyjniki sa unikatowe i juz sie nie powtorza, wklada w nie godziny pracy. Zaraz zalacze inny.

Gość gość
Trudno powiedziec, bo nie wiadomo do czego porownac. Na Allegro naszyjniki z podobnych tanich paciorkow w ktore wlozono podobna ilosc roboty sa za 25-30zl. W galerii zapewne za ponad 100. Generalnie o ile wiem wycenia sie to tak: koszta poniesione na materialy + 15-30zl/h pracy

Gość gość
sam w sobie ładny, ale do czego to nosić i kiedy

Gość gość
fajne

Nie wiem, może na kimś lepiej się prezentuje... Do minimalistów takich jak ja nie trafisz z tym czymś.

Gość gość
bardzo ładny

Gość gość
sprobujcie od 50 zl, oczywiscie zalozcie strone na fejsie, zrobcie ladna oprawe graficzna i bedzie cacy :) jak znajda sie klientki to wiecej $

Gość gość
Projekty ciekawe, ale przeladowane, za duzo elementow, za duzo ksztaltow i kolorow. Przez to wygladaja amatorsko. Takie naszyjniki wygladaja dosc ciezko na szyi, wiec musza wyrozniac sie harmonia barw i formy, zeby nie przytlaczac. Zobacz tutaj: http://www.fargerique.no/Trekjede_m2farmbc3a5nd_og_c3b8redobber/p940303_11009667.aspx http://www.fargerique.no/Tre/cat940304_2130524.aspx Te naszyjniki wykonane sa z drewnianych kulek, a wygladaja jak z kamieni polszlachetnych. Odpowiednie oswietlenie i ekspozycja tez robi swoje.

Gość gość
bardzo ladne

Gość gość
sa ok takie letnie klimaty

Gość gość
Ładny, ale lepiej by było, gdyby wszystkie elementy były w różnych odcieniach tego samego koloru, np. zielonego

Gość gość
Właśnie teraz są modne takie bardzo przerysowane naszyjniki. Ja bym zaczęła od 50 zł. W UK za taki tego typu dalam £45, za kolejny £22, ale tandetniej wykonany i masowka.

Gość gość
witaj, ja się zajmuję biżuterią i powiem Ci ze jak na moje oko, pomimo fajnych pomysłów i fajnego, estetycznego wykonania, widac, ze oba sa zrobione ze słabych materiałów... niesttey to widać, poza tym połaczenie drewna z perełkami jest fatalne neistety. czerwony dużo fajniejszy, bo pierwszy jest bardzo mdły no i te perełki z drewnem...ee e

Gość gość
Z tych wszystkich najlepszy ten z truskawkami. Jest jakby rzeźba. Ten ostatni nie ma charakteru.