Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny12345678

jestem samotny

Polecane posty

Gość samotny12345678

mam juz 21 lat i jeszcze nigdy nie mialem dziewczyny. jest mi z tym bardzo zle i czuje sie samotny. wiem ze na milosc trzeba czekac az sama przyjdzie ale ja juz czekam tyle lat a jakos nie przyszla i mam juz tego dosc. wiem ze nie mozna zamykac sie w domu wiec chodze w rozne miejsca zeby moze tam spotkac ta jedyna ale bez skutku. na necie tez jej nie moge znalezc. wiem ze nie powinno sie miec dziewczyny z powodu samotnosci tylko z milosci do niej ale ja juz naprawde nie chce byc samotny. dlaczego nikt mnie nie cce? co prawda nie jestem jakims przystojniakiem ale tez nie jestem najgorszym brzydalem.widzialem brzydszych ktorzy maja dziewczyny. jestem tez troche niesmialy moze dlatego? ale pozatym jestem mily zabawny normalny czuly romantyczny. wiec nie wiem naprawde dziewczyny nie chca takich chlopakow? co mam robic?

Gość gość
pewnie jestes za miły kobiety lubią tylko bad boys awanturników pijaków i damskich bokserów

Gość gość
Facet wszedł do swojej ulubionej eleganckiej restauracji i ledwo usiadł przy stole, gdy zauważył piękną kobietę siedzącą stolik obok, całkiem samą. Zawołał kelnera i zamówił najdroższą butelkę Merlota, którą kazał dać tej kobiecie - myśląc oczywiście, że ona zgodzi się na to i będzie jego. Kelner wziął butelkę i podał kobiecie mówiąc, że to od dżentelmena obok. Kobieta popatrzyła na wino i postanowiła przesłać notkę facetowi... "Żebym przyjęła tę butelkę, musisz mieć Mercedesa w garażu, milion dolców w banku i siedem cali w majtkach." Facet po przeczytaniu notki postanowił odpisać. "Dla twojej wiadomości - posiadam Ferrari Testarossa, BMW 750 i Mercedesa 600 S w garażu, ponad dwadzieścia milionów dolarów w banku, ale nawet dla tak pięknej kobiety jak ty, nie obetnę sobie trzech cali. Oddawaj wino!

Gość gość
a dupa, pewnie slabo sie starasz i tyle.

Gość samotny12345678
gościu dobre o tym kolesiu z winem :-D :-D

Gość samotny12345678
staram sie, w ubiegłym roku były dwie które mi sie podobały. za pierwszą biegałem troche dłużej, bo spotykała sie ze mną, ale odpuściłem sobie bo dziwnie mnie traktowała, pisała ze tęskni, ze chce sie zobaczyć, a jak sie spotkaliśmy to mnie olewała, nudziła, nie próbowała utrzymać kontaktu, to tak wyglądało jakbym sie narzucał jak psychopata a ona w zależności od humoru albo byla "wniebowzięta" albo miała mnie gdzies, często traktowała mnie gorzej niż dalszych kolegów. ostatnio krece sie przy drugiej, ale trzyma dystans, często nawet nie odpisuje na moje wiadomości, ale jak uda sie z nią pogadac to naprawdę "idzie dobrze" ta znajomość jest krótka, narazie raz wspomniałem o randce, nie powiedziala nie ale chęci tez nie wyraziła a potem zmieniła szybko temat by drugiego dnia wogóle sie nie odezwać do mnie gdy pisałem.

Gość samotny12345678
efekt taki, że mając mnóstwo znajomych i fajnych koleżanek siedze w sobotni wieczór sam w domu i musze sie wygadac na forum. samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa.

Gość gość
rozglądaj sie w pracy czy w szkole, może jest taka, że tylko czeka aż do niej zagadasz

Gość gość
heh moze nie trafiasz;p zdarza sie

Gość samotny12345678
w pracy na pewno nie, bo nie ma tam kobiet w moim wieku. a na uczelni tez nie ma za duzo dziewczyn, każda ma chłopaka z tych co znam

Gość samotny12345678
z rok temu w bibliotece zagadałem, wzięła numer, napisała, spotkaliśmy sie. za jakiś czas mi napisała ze ma chłopaka ale chce utrzymać ze mną kontakt, który był coraz słabszy, obecnie juz nie rozmawiamy.

Gość samotny12345678
czesc BLE BLE, masz ten sam problem?