Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WŁOSY PROSTE CZY CIENIOWANE

Polecane posty

Gość gość

Mam cieniowane włosy i zastanawiam się nad tym, czy ich nie wyrównać, a następnie spróbować zapuścić. Mam gęste włosy, falują się na dole nie wiem więc czy ścięcie na ich na równo coś da czy jeszcze gorzej będą się kręcić... Chcę wyprostować żeby właśnie zapuścić bo zapuszczanie cieniowanych włosów mija się z celem, ponieważ niektóre kosmyki są już dość długie, a inne jeszcze króciutkie. Jakie włosy Waszym zdaniem ładniej wyglądają proste czy cieniowane?

Gość bulibuli
Polecam raczej proste, cieniowane włosy wyglądają na początku super a w miarę jak rosną zaczynają się wywijać we wszystkie strony, trudno je ułożyć..

Gość gość
proste

Gość gość
Ciężko stwierdzić jakie włosy są lepsze: proste czy cieniowane. Oczywiście obcięte na równo są praktyczniejsze, ale nie polecałabym ich osobom o cienkich włosach... Wybór należy do Ciebie, ale myślę, że lepiej obciąć na równo zanim zaczniesz zapuszczać.

Gość gość
A jakie macie włosy dziewczyny? Obcięte na prosto czy pocieniowane? Ja mam proste.

Gość gość
Zdecydowanie polecam włosy proste, łatwiej zmienić wtedy długość na dogodną dla nas, łatwiej się je zapuszcza czesze, są praktyczniejsze. Jeśli nie jesteś gotowa na radykalną zmianę fryzury, odczekaj trochę aż włosy podrosną i dopiero wyrównaj. Tym bardziej przy gęstych włosach lepiej mieć proste.