Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dla kobiet pieniadze szczupla sylwetka plaski brzuch zdrowie

Polecane posty

Gość gość

i zachowanie wlasnych zebow jak najdluzej sa kompletnie niewazne?

Gość gość
i jeszcze mlody wygląd

Gość gość
dla mnie wazne ale niektorze z tych rzeczy wymagaja pieniedzy, ktorych zbyt wiele nie mamy zreszta

Gość gość
jak sie nie zre cukru i slodyczy i nie ma stada dzieci to mozna miec szczupla sylwetke na zawsze

Gość gość
90-95 % kobie t m a niewolnicza stadna mentalnosc nie umie myslec i jest posluszna tz w autorytetom ktore kaza rodzic co rok lub 2 i miec stado dzieci najlepiej kilkasnascioro, 20 lub 30

Gość gość
Dlaczego dla większości ludzi gramatyka, interpunkcja, ortografia są kompletnie nieważne?

Gość gość
jak to młody wygląd? to mamy iść pod nóż aby zachować młody wygląd i żeby to wam pasowało?

Gość gość
jesli kobieta chc e byc biedna gruba zniszczona schorowana garbata bezebna wielorodka w mlodym wieku to posluszenstwo tzw autorytetom nakazujacym wielodzietnosc jestna to najlepszym spoosbem

Gość gość
sa wazne ale ze wzgledu na brak pierwszego czynnika "pieniadze" nie moha osiagnac pozostalych

Gość gość
mozna wykonywac cwiczenia odmladzajce i wyzczupalajce i miec malo dzieci - zeby mlodo wygladac i miec szczupla sylwetke ale wiekszosc kobiet jest poslluszna tzw autoryetom nakazujacym wielodzietnosc

Gość gość
cwiczenia na mlodosc i szczupla sylwetke mozna wykonywac w domu z a friko unikac cukru i slodyczy dla zdrowia zębów i miec malo dzieci zeby uniknąc nędzy ale dla wiekszosc ikobiet jest to nieosagalne bo s a posluszne tz w autorytetom zakazujacym posiadania szczuplej sylwetki a nakazujacym wielodzietnosc do maksimum

Gość gość
Ale kto mówi o 20-30 dzieci... bez przesady propaganda wielodzietności owszem jest, ale inteligentne kobiety się jej nie posłuchają ja nie chcę mieć ani jednego dziecka, a siebie zapuszczonej i otyłej sobie nie wyobrażam. Zresztą do tego nie dojdzie bo regularnie ćwiczę, zdrowo się odżywiam etc

Gość gość
ale zdajesz sobie sprawe ze sa kobiety ktre po ciazy zeby pozbyhc sie niechcianego brzucha moga jedynie poddac sie operacji? ten brzuch to po ciazy a nie po objadanieu sie? ja np nigdy nie zajde w ciaze bo moja mama tak miala, do dzis nie moze nic z tym zrobic.moze sie zdecyduje jak bede miec kase na operacje

Gość gość
wszedzie jest presja rozkaz i propaganda rodzenia co rok i posadania jak najwiecej dzieci najlepiej kilkanasciorga, 20 lub 30 -durne baby tego sluchaja i sadlem ociekaja

Gość gość
gdzie wy widzicei takie ilosci dziecie? kogo na tyle stac?

Gość gość
alez ludzie zyja w nedzy a sa wielodzietni bo t zw autorytety tak każa

Gość gość
ale gdzie tak jest?w miastach tego nie widze, na wsi malo kto tam mieszka

Gość gość
dla mnie ważne, ćwicze, jem zdrowo, nie chce dzieci i tu mam szczęście, ucze sie, prowadze własny sklep, zrobie wszystko żeby mieć idealne życie :D

Gość gość
90- 95 % kobiet nie ma mozgu bo nie umie myślec na rozkaz tzw autorytetów rodzi stado dzieci i i nie przejmuja sie tym ze to powoduje nędze otylosc choroby wyniszenenie garbatośc i bezzebnośc w mlodym wieku

Gość gość
przy marnym, otępiałym i nudnym facecie bez życia wszystkiego się odechciewa

Gość gość
bezmózgie kobiety rodza stado dzieci na rozkaz tzw autorytetów

Gość gość
mam 1 dziecko,duży dom, jestem zgrabna wysportowana, pracuję stać mnie na wyjazd na narty, za granicę u

Gość gość
to tylko pare procent kobiet umie myslec samodzielnie a pozostale to idiotki bezmozgie -ktore nawet nie myją zebów i rodza stado dzieci bo tzw autorytety tak każa

Gość gość
Nawet dla niektorych facetów to jest nieważne :D uwielbiali grubaski a teraz pozostała samotność :D

Gość gość
i dlatego jest plaga otylosci -z bezmózgowości kobiet ktore na rozkaz tzw autorytetów rodza stado dzieci

Gość gość
i dlatego jest plaga otylosci -z bezmózgowości kobiet ktore na rozkaz tzw autorytetów rodza stado dzieci

Gość gość
niektóre nie mają dzieci, a są przy tuszy znam też takie które rodziły i na pierwszy rzut oka tego nie widać, bo szczuplutkie

Gość gość
ale generalnie wiekszosc kobiet pozwala zeby tzw autorytety sterowały ich zyciem -na ich rozkaz rodza stado dzieci co oznacza nędze, nie myja sie , nie myja zebów przez co juz w wieku ok 40 lat nosza proteze

Gość gość
a dlaczego akurat się tych zębów uczepiłeś?

Gość gość
durne baby sa posluszne tzw autorytetom mimo ze oznacza to wielodzietnosc , biede otylosc garbatośc bezębnosc w mlodym wieku i szereg chorób