Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteriano

Problemy w związku więc napisz do mnie

Polecane posty

Gość Smutaseekk
troche oddechu? On oczekuje ze bede do niego przyjezdzac cidziennie, kiedy juz wraca do domu... Zamieszkac z nim jeszcze nie moge... on u mnje tez nie moze przez prace ktora ma jeszcze w domu... Praca, praca...A ja chcialam glupiego tylko spaceru... ale on musi zalozyc komus alarm...bo w tygodniu nie ma kiedy... a gdzie jestem ja?

Gość Smutaseekk
On jest ze tak powiem za stary na krecenie... Jest dojrzaly i odpowiedzialny, a ja jestem jego wymarzona kobieta...Czuje to tylko wtedy kiedy jestesmy razem...ale jestesmy razem kiedy przyjade ja... Chyba ze jest czyjas uroczystosc, to jedziemy razem... Nie mam narazie powodu by mu nie ufac. Tylko wkurza mnie ze ciagle tylko robota, robota...a ja...chce miec faceta do jasnej cholery...Jak bym chciala byc singlem, to bym byla...ech...

facet im starszy tym bardziej kręci może poza paroma wyjątkami takimi jak ja.jestem zawsze szczery i uczciwy.głowa do góry!

Gość Smutaseekk
Chcialam choc raz w miesiacu isc do kina, mielismy raz w miesiacu chodzic do knajpy gdzie pierwszy raz sie spotkalismy... Ale nia ma na to czasu... Odnosze wrazenie ze stal sie wygodny...ja przyjade, on bedzie mogl pracowac i bedzie i wilk syty i owca cala... Kiedy mowie mu o tym odpowiada ze go nie rozumiem... Czy faktycznie jestem taka zla?

Gość Smutaseekk
12 lat.

Gość Smutaseekk
37

Gość Smutaseekk
Co ja mam robic? W rozmowie przez telefon powiedzialam ze mam dosyc, ze wiecznie nie ma dla mnie czasu, ze wszystko jest wazniejsze... Mi nie moze poswiecic glupiej niedzieli, a z przyjacielem jedzie sobie na narty... Dodalam Czesc... i sie rozlaczylam....

Gość gość
Kurfa...domorosły psycholog i 37 letnia idiotka...brawo:P:P:P

Gość Smutaseekk
to raczej odpada...

Gość Smutaseekk
Czlowiek stary i glupi... ale serce nie sluga... no co ja poradze... a kobiety to juz w ogole... same nie wiedza czego chca...

Gość gość
Ja piertole Smutasek ale Ty pusta dziołcha jesteś.

Gość Smutaseekk
No tak, bo najlepszy zwiazek jest wtedy kiedy kazde zyje po swojemu i kazdemu powinno to odpowiadac...jak kobieta kocha faceta i chce pobyc z nim dluzej raz w tygodniu to juz jest pusta.. Rozumiem... a ha...no i powinnam sobie znalezc dzianego kochasia... Wy jestescie pustaki...

Smutasek jest wspaniałą wrażliwą kobietą która wie co znaczy kochać. szkoda że mi się taka nie przytrafia !

Gość Smutaseekk
Normalnych kobiet jest wiele...ale gasza nasze uczucia takie drewniaki jak niektorzy na tych forach. Najczesciej zawistni i zazdrosni a rady jaki umieja dac to p*****l go, p*****l ja... Daj se spokoj...itd...zenada...

Gość gość
Pusta jesteś,bo mając 37 lat nie wiesz co robić w swoim własnym związku...a debil walikonik czy przyklaskuje,wymieńcie się w końcu mailami,bo jesteście oboje żenujący.

Gość Smutaseekk
Bo ludzie sa ludzmi i czasem chca pogadac...Ciekawe po co takie jelopy w takim razie wchodza na takie fora... chyba zycie maja tak ciekawe, ze jedyne co mozna zrobic, to wejsc na forum i komus dopiec...zenada... Ja w zyciu jestem na kierowniczym stanowisku... Umiem byc twarda i zaradna...Tego oczekuje ode mnie zycie... Ale czasem sie gubie.. To sie kloci z moim charKterem... Czy to zle ze chcialam popisac z ludzmi... ech...

Gość gość
Ty na kierowniczym stanowisku hahahah...chyba mopy wydajesz,bo prostych jak drut przekazów ni potrafisz wychwycić.I to jest,jak Ty to mówisz... żenua.

Gość Smutaseekk
Lepiej Ci teraz? Mi bylo milo ze ktokolwiek odpisal... nawet jesli byl to ..ktos tam.... Chyba po to tu pisalam.., Wiem ze wiekszosc tu to podszywy umierajace w domu z nudow... albo kolki najmadrzejsze na swiecie... Niech wam bedzie jestem pusta.. O ile wam bedzie lepiej... Wazne ze reszta jest taka madra... I pozwalam Ci miec ostatnie zdanie. Obiecuje ze nie odpisze... Pozdrawiam wszystkich.

Gość Smutaseekk
Nie ma sensu moje pisanie... Racja...sama musze sobie poradzic...