Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Likeacandy

NAUKA FRANCUSKIEGO DOŚWIADCZENIAA

Polecane posty

Gość Likeacandy

W październiku ide na kurs językowy języka francuskiego. Trudny jest? słyszałam, że gramatyka jest straszna

Gość gość
teoria spoko gorzej z praktyką a nauczyciel młody

Gość gość
piekny jezyk polecam, łatwy nie jest ale ja dałam rade

Gość gość
Ja sama się uczę tego języka. Bardzo przyjemna sprawa, jak dla mnie. Może dlatego, że kocham francuski :) A ludziom, którym na czymś bardzo zależy, zawsze "idzie" łatwiej :) Polecam stronę www.busuu.com ! Powodzenia P.S. Daj znać, jak już wejdziesz na tą stronę i zalogujesz się. Tam nauczą Cię francuskiego krok po kroku. Świetny kurs. Jeśli chcesz, to możesz uczyć się tam wszystkich istniejących języków świata :)

Gość Likeacandy
Zalogowalam sie, dzięki Ci wielkie za pomoc i Wam z reszta tez :) dzięki

Gość gość
nie ma za co :) Miłej nauki ;*

Gość gość
Uczę się francuskiego przez Skype na szkola-shamrock.pl. To nie jest łatwy język, ale przekonałam się, że na indywidualnych lekcjach efekty są większe niż na zajęciach w grupie. Kurs online okazał się strzałem w dziesiątkę :)

Gość gość
jak każdy język. Może sprawić trudność, ale na pewno da się go nauczyć. Ja się nauczyłam dużo jak pojechałam z Glossą do Nicei na kurs francuskiego. Świetna sprawa taki kurs zagraniczny, bo ciągle masz kontakt z językiem, cały czas on jest obecny i dzięki temu uczysz się go bardzo szybko

Łatwo nie jest , ale szybciej nauczysz się mówić niż pisać. (do tego wiele wyrazów wymawia się w ten sam sposób mimo iż pisownia jest jest kompletnie rożna) Polecam jednak wyjazd (przynajmniej na tydzień) We Francji nie pogadasz po angielsku - tak wiec człowiek zmuszony jest do kombinowania i przełamania się. Nie polecam konkretnych kursów bo chyba powyżej już masz cala listę szkol :)