Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranooa

pogłębiający sie ból pod pachą

Polecane posty

Gość oranooa

Witam, We wtorek wybiore sie do lekarza, ale nie pokoje sie dlatego moze ktos z was miał takie cos i mnie uspokoi. Od jakiegos czasu boli mnie pod lewą pachą, nie moge spać na lewej rece, ani mocniej scisnąc, Wieczorem ból sie nasila. Nawet jak zwyczajnie podnosze reke to mnie boli pod pachą, ból promieniej do ramienia i czuje mrowienie od łokcia do palców. Tylko w lewej rece. Pozatym dostałam dziwnej wysypki na nochach od kolan w dół i na stopach, wieczorami rozniez pojawiaja sie plany na rekach. Mam problemy ze snem, dziennie boli mnie głowa i czuje sie osłabiona. Wiec i ide do lekarza. Ale taki bol pod pacha hmm straszyli mnie juz połpascem, zapaleniem wezłów chłonnych. Jak sadzicie?

Gość gość
Taki bol i mrowienia mialam od zwyrodnien w kreslupie, mimo dosc mlodego wieku. U mnie samo przeszlo, ale nie moge nic nosic w lewym reku bo bol powraca.

Gość gość
dziwne... nigdy bym nie przypuszczała... predzej ze cos z sercem, węzłami a tu zwyrodnienie? hmm ide jutro dolekarza to zaobaczymy :) Ale ból nasila sie zwłaszcza wieczorami. Czuja tak jakbym cos tam miała, Nie moge spac na tej rece, bol jest straszny i nasilający sie. Nawet jak nic nie robie tylko leze to mnie non stop boli :( wczoraj wziełam ketanol to mi troche ulzyło :(

Gość gość
półpasiec by pasowal ale powinna byc polowa ciala np. tylko gora lub dół lub tylko lewa lub prawa strona... koniecznie do lekarza!

Gość oranooa
dzis do bółów podanych wyzej doszedł kłujący bół serca i lewej piersi i bola mnie pod spodem zebra :( czuje sie coraz gorzej... :(((

Gość oranooa
Byłam dzis u lekarza i... lekarka nawet mnie NIE zbadała, nie osłuchała, nie wymacała nic! Opowiedziałam jej wszystkie moje doleglowosci. Dostałam recepte na ketanol 50tke i skierowanie na ekg. Rece opadają. A ja sie dalej zle czuje :(

Gość kamaaaa
ja miałam bóle pod pachą jak byłam w ciąży. miałam gruczoł mleczny pod pachą i bolał zwłaszcza podczas spana

Gość oranooa
No ja w ciązy nie jestem. Wiec to napewno nie to ech. Mam nadzieje ze wyniki ekg wyjda dobrze, moze to jakies jednostronne przeziębienie...?

Gość gość
ja tez myslalam, ze polpasiec , wezly chlonne, zapalenie mieszkow wlosowych, rak...taa, wszystko naraz, a ja taka obeznana jak zwykle w medycynie dzięki internetowi, ze nakręciłam się i przed gabinetem lekarskim odmowilam rozaniec, bo przeciez na te wszystkie chorobska mam takie i srakie dolegliwosci :/, juz umieram na 100 %, a jestem przeciez jeszcze taka mloda :( . no ale zbadal mnie bardzo dokladnie i NIC nie znalazl :( , nie przyznam mu sie, ze mialam budyn w gaciach jak weszlam do niego, a stwierdzil,ze to moj zle dobrany stanik lub jakis wysilek powodowal taki koszmarny bol .... :(