Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutaseekk

Chce zyc w normalnym zwiazku

Polecane posty

Gość Smutaseekk

Moj facet dzis znow pracuje...taka piekna pogoda.. Marzylam o specerze Krakowskim Przedmiesciem.... Przestaje go rozumiec a zadreczam tym ze wciaz nie ma dla mnje czasu...

Gość gość
Facet wie ze kobitki lubia kase wiec sie stara,chyba nieczytasz jak tu baby nazekaja na facetow nieudacznikow bez kasy i prac. Gosc sie stara wiec uszanoj to

Gość Smutaseekk
mieszkamy osobno...osobno sie utrzymujemy...wiec tyle mam z jego pracy co mi dogadza kulinarnie jak jestem u niego..czasem kupi kiecke....naprawde rzedko... Wolalabym jego obecnosc...ech...

Gość gość
ale smucisz zajmij sie czymś a nie oprócz faceta nie masz świata

Gość gość
Moze ma powazne zamiary pracuje zeby na wspolne mieszkanie bylo moze fure chce kupic zeby ci zaiponowac?

Gość Smutaseekk
Zajmuje sie soba w tygodniu, bo on ma czas tez pozno..pozno wraca do domu... Znow na niego wsiadlam ze wszystko wazniejsze... Kasa jest wazna, ale czy najwazniejsza? I wlasnie minpowiedzial ze tez chce nazbierac na wyjazd na narty z kumplem...jak w zeszlym roku... No super... a ja?

Gość Smutaseekk
On wiecznie na cos zbiera kase... Na moj wymarzony domek nad jeziorem niby tez... ale czy mam tak czekac 10 lat az nazbiera i moze bedzie mial wtedy czas? To jest chore.. Starzejemy sie...

Gość gość
widac że nic dla niego nie znaczysz jak woli jechać z kumplem

Gość gość
A Ty w tym czasie poszukaj dojrzalszego,który szuka partnerki a nie lali do seksu :( smutne ale on Cie chyba nie kocha

Gość Smutaseekk
On jest wlasnie dojrzaly, odpowiedzialny... jest 12 lat starszy.. Kiedy na mnie patrzy widze jego milosc... Wlasnie to jak patrzy jest takie slodkie... ale zaczyna mi byc malo... Co to za zycie...

Gość Smutaseekk
Wiem ze jestesm dla niego wazna... ale czy zawsze ja musze rezygnowac ze swoich pragnien?

Gość Smutaseekk
Tyle mozna bylo z wami pogadac...ecb...

Gość gość
no ale co to za facet co nie chce z tobą wyjechać?

Gość gość
12 lat starszy? Nie mieszkcie ze sobą? Ile Ty masz lat, że miłości doszukujesz się w sposobie patrzenia? 15?

Gość Smutaseekk
Tak, bo milosc sie widzi, a nie o niej gada... I nie jest to patrzenie jak pozeranie oczami z pozadania... Tego akurat zazdroszcza nam znajomi bo widza jak bardzo sie kochamy... Jak on caluje mnie z czuloscia w czolko, jaki jest opiekunczy.. Nie w tym jest klopot.. Tylko z tym ze on stal sie pracoholikiem.. A mi tak bardzo brakuje jego obecnosci...

Gość gość
widzisz? ty piszesz o pięknej pogodzie i spacerze, a te zniewieściałe buraki pastewne z krzywymi ryjami myślą, że tylko kasa jest dla kobiet ważna

Gość gość
jak facet kocha i są w wieku powyżej 30 lat, zwłaszcza facet to dąży do zamieszkania z kobieta, założenia rodziny, wyjazdy z ukchaną a nie z kolegą, albo jest gejem albo wyrywają tam razem inne panny

Gość gość
Całuje w czółko?? I patrzy czule? Wow, zazdroszczę, to wielka miłość musi być. Ile masz lat?

Gość Smutaseekk
Bylismy teraz tydzien u Jego rodzicow, bo akurat byly swieta...i sie udalo... A z kumplem jezdzi co rok... Nie zabraniamy sobie kontaktow z przyjaciolmi... Ale wypomnialam mu ze mi nie moze poswiecic niedzieli, a z Jarkiem wyjezdza... a on swoje... -" musze, obiecalem..kiedy to zrobie? myslalem ze mnie rozumiesz" Z jednej rozumiem...z drugiej nie!!!

Gość Smutaseekk
Rodziny mamy swoje...On doroslych synow, ja nastoletnia corke... Sprawy mieszkaniowe logistycznie sa narazie nie do przeskoczenia.. Wyjezdzamy tez razem..o ile czas pozwala..ale rzadko... On z kumplami dwa razy w roku... raz w gory raz na lodke... Nie zabraniamy sobie spotkan z przyjaciolmi... A czy calowanie w czolo to cos zlego? Trzymanie sie za reke itd? Ja mam 37... Zawsze bylam czula i romantyczna...on tez jest bardzo czuly... Moje kolezanki kiedy widza jego zachowania usmiechaja sie z zazdroscia a nie z zazenowaniem, wiec nie rozumiem co w tym zlego..

Gość Smutaseekk
I trzeba byc gejem albi od razu zdrajca, jesli wyjezdza sie corocznie z kumplem na narty? Ludzie maja swoje hobby i ja to cenie... I nie dal mi nigdy powodu by mu nie ufac.. Tylko wkurzylo mnie, ze ja chce niedzieli glupiej na spacer i on nie ma czasu, a na wyjazd znajdzie... Tu jest problem... Nie umiem zawalczyc o wyegzekwowanie czasu dla mnie, albo jestem upierdliwa...

Gość Smutaseekk
Koniec dobrych pomyslow?

Gość gość
W łóżku się dogadujecie? Robisz mu loda?

Gość gość
Ty masz 37 on 49? I całuje w czółko? No pogratulować.... związku... :-)

Gość Smutaseekk
Pewnie ze robie... W seksie jest najz******tszym facetem jakiego mialam... moze i dlatego ze jego penis jest naprawde imponujacych rozmiarow...i nie konczy nigdy przede mna i nie wczesniej, zanim ja nie bede miala paru orgazmow... Satysfakcjonujaca odpowiedz? Ale kasa i seks to nie wszystko...

Gość Smutaseekk
Ja pierdziele...co Wy z tym calowaniem... czy to zboczenie? No tak..normalniejsze bylo jak moj byly maz wymachiwal lapami i musialam sie rozwiesc... To nikogo by nie zdziwilo... Ale facet ktory ma 49 lat, czule mnie obejmuje, caluje...w czolo tez... to juz zboczenie.. Lepiej jak klepnie w tylek niz przytuli i z czuloscia pocaluje...

Gość gość
Śmieszny układ.

Gość Smutaseekk
Kurcze...dlaczego smieszny?

Gość na problemy BÓG
Idź do kosciola, na Problemy BÓG :)

Gość gość
Sama się od początku żalisz, teraz nie widzisz niczego dziwnego w czymś, w czym tkwisz. To o co ci chodzi?