Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie normalny 30 latek taki jak ja ma znaleźć dziewice

Polecane posty

Gość gość
a ja mam 26 lat i jestem dziewicą. nie byłoby problemu, bo mam propozycje, ale nigdy nie miałam długiego związku-prawdziwej miłości (nie zakładałam, że czekam do .slubu, ale że zrobię to z miłości). Boję się, że jak już spotkam tą miłość, to mnie facet skreśli przez to dziewictwo. Mam wibrator, więc wiem co to orgazm, natomiast nie chcę się 'puszczać', bo to nie moja bajka. Co to znaczy, że dziewica "nie umie"? Czy taka, która miała 100 lepiej zrobi 'loda', czy jest biegła w pozycjach czy o co chodzi? Mam sie puścić z kimś miłym, żeby już mieć to za sobą? Poważnie pytam.

Gość gość
i sorry za słowo 'puszczać', nie oceniam tych co robią to z wieloma, tylko tak napisałam. Po prostu ja nie mogę, dla mnie to nie sport, nie umiałabym się zachować "po".

Gość gość
chcialbym zaznaczyc ze nie uznaje mody na wolnosc sexualna :) nie jestem rozwiazly :)

Gość gość
chcialbym to zrobic z milosci :) i jakby miec ta samotnosc za soba miec do kogo wracac itp jesli ktos mnie rozumie to fajnie jesli nie to tez fajnie no coz moge powiedziec inni wola sie puszczac a ja nie :) szukam dziewicy i bede szukac nie mam jakis wielkich wymagan :) wazne zeby dobrze sie nam rozmawialo zebysmy byli zgrani i kochani :D

Gość gość
Sądzę, że 30 latek szukający dziewicy nie jest normalny, bo chyba że sam jest prawikiem, to rozumiem że boi się wymagań doświadczonej kobiety. Jestem dziewicą, ale jakoś odstraszają mnie panowie szukający dziewic. Smoki :D

Gość gość
:) no to widac ze masz kompleksy skoro tak uwazasz :) hehe jestes smieszna :) ze opierasz wszystko na sexie !

Gość gość
moim zdaniem kobieta juz po paru partnerasch sexualnych no niestety ale ma zryta banie :D jak dla mnie :) no coz widac ze ciebie tez to czeka skoro uwazasz ze boje sie doświadczonych :D widac w twoim tekscie lewackie wrogie zdanie

Gość gość
no mam kompleksy, chodzę do psychologa z nimi, ale nie poruszę tematu bycia dziewicą w wieku 26 lat, bo się wstydzę (on jest mężczyzną). Dzięki za odp.

Gość gość
no to chodz do psychologa :D widac z dala ze jestes psychiczna z fakt nie jestem normalny normalnosc bo dzis normalnosc wyglada tak miec kilku partnerów sexualanych a potem udawac idealnego meza badz idealna zone i matke sorry ale nie uznaje multikulti gender i innych zboczen spaczen widocznie jestes zagubione nie dziwie sie kobiety nie maja orientacji w terene a co dopiero w zyciu gdyby tak bylo to nie byloby tyle rozwodow itp

Gość gość
zagubiona może tak, ale nie pozwalaj sobie, że jestem psychiczna. czuję presję, że powinnam to mieć za sobą, ale nigdy się z nikim nie spotykałam dłużej niż parę miesięcy, potrzebowałam większej więzi do tego. Tobie radzę tak: poczytaj seksuologów, bo piszą że jak mężczyzna obsesyjnie mówi o nieczystości i szuka dziewicy, to ma problem ze swoją seksualnością. skrywasz to, ale jesteś gejem albo masz zahamowania, impotencję, generalnie nienajlepiej sobie radzisz w tej sferze, więc wróżę, że będą Cię farmakologcznie leczyć, frustracie :) pozdro, dziewica

Gość gość
a ja nie czuje żadnej presji i niczego nie ukrywam :) mam wszystko co trzeba jesli chodzi o samego siebie to widac czegos tobie brakuje

Gość gość
i mam gdzies co o mnie myslisz zreszta nie ty jedna wydajesz na mnie " krzywdzace" osady mam to w d... wierze W Boga i tylko jemu wierze dzieki temu nie daje doopy na prawo i lewo a potem nie mówi innym ze nie znaja zycia hehe to smieszna jak laska np taka ktora daje d .... p;rawo i lewo moze mowic innym ze nie znaja zycia :) moze ona zna ale od d**y strony

Gość gość
Proponuję portal Przeznaczeni. Dużo tam fajnych, wartościowych kobietek. One czekają na porządnych, odpowiedzialnych, opiekuńczych...

Gość gość
Normalny 30latek nie szuka dziewicy, pedofil :D

Gość gość
Przeznaczeni.pl :D hehe porzadna to chyba tylko Byla Matka Boska a tam same laski co sie wyszalaly a teraz szukaja mezów i udaja swiete katoliczki wont aha co do spychologow to fajni ludzie czytaj biznesmeni ktorzy oszukuja ludzi :D za kase

Gość gość
Krytykanctwo... cecha większośc***olaków.

Gość gość
Jebnę :D 30-latek szuka dziewicy :D stój pod gimbazą lub 1 liceum :D

Gość gość
Przepraszam ale mam dosc ludzi ktorzy patrza na swiat przez pryzmat albo stereotypow albo przez pryzmat psychologow ja chce znaleźć kogos kto patrzy przez pryzmat serca

Gość gość
hahaha głupie prowokacje

Gość gość
chłopie dzisiejsze dziewice obrabiają pały i dają analnie lepiej szukaj dziewczyny, która nie miała jeszcze chłopaka

Gość gość
w dooopie :D