Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie normalny 30 latek taki jak ja ma znaleźć dziewice

Polecane posty

Gość gość

tak sie tylko pytam nie szukam jednorazowej przygody itp:_

Gość gość
może na po rn olach, które tak namiętnie ogladasz prostaku?

Gość gość
kobiety przestają być dziewicami pod koniec gimnazjum

Gość gość
nie ogladam p****li mhm mysle ze chcialbym miec 16 latke

Gość gość
Zalosni faceci, ogladaja sie, puszczaja sie z rurami, a potem udaja, ze szukaja porzadnych, a jak stanie im na drodze rozneglizowana sucz oporow nie maja zadnych i zapominaja o bozym swiecie i o tym, co p********ili przed

Gość gość
Normalny 30latek nie ma tak prymitywnego toku myślenia

Gość gość
właśnie fakt normalny 30 latek nie jest prymitywem takim jakim jesteś TY o ile to prawda że masz 30 tkę bo z toku rozumowania wyglądasz na jakieś 12 latek :)

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż dziewica! Taka nawet nic nie umie, będzie tylko leżeć jak kłoda, a sex będziesz mieć tylko w jednej pozycji, po bożemu przy zgaszonym świetle!

Gość gość
gość Zalosni faceci, ogladaja sie, puszczaja sie z rurami, a potem udaja, ze szukaja porzadnych, a jak stanie im na drodze rozneglizowana sucz oporow nie maja zadnych i zapominaja o bozym swiecie i o tym, co p********ili przed g To wiedz to prawiczkowi! Jego pewnie wyzwiesz od ście/rwa bo tego nie robił

Gość argggta
ja jestem dziewicą- mam 21 lat i czekam na prawdziwą miłosć :) Pare razy zrobilam jednak loda dla kolesia- jak się bawić to się bawić :)

Gość gość
argggta, robilas loda to nie jestes dziewica!

Gość argggta
jestem, jestem :) ale oralnie zostałam rozdziewiczona haha :) a tak poważnie, to mialam chłopaka, za czasów liceum, wiedziałam że to w sumie bardziej zabawa niż miłość, także nie dalam się 'wyszpachlować', ale gałę obrobiłam... :)

Gość gość
zaraz powie, że przyjmowała mężczyzn analnie ale nadal jest dziewicą :0

Gość gość
Nie widzicie, że to prowo?

Gość trelelelka
w gimnazjum :D

Gość gość
Ja jestem dziewica, mam 17 lat.

Gość gość
żałosna jesteś argggta, tak jak wszystkie obciagary, które myślą, ze są dziewicami, bo nie wpuściły nikogo do swojej c**y, ale k***sy regularnie obciągaja...

Gość gość
Tylko się nie zesraj z tej napiny :D :D :D

Gość gość
17 letnia dziewica :/ nie żartuj sobie

Gość argggta
haha śmieszna jesteś, byłam z typkiem dosyć dlugo, nigdzie nei napisałam ze każdego k****a brałam do gardla idiotko haha :)

Gość gość
brał ją każdy i każdy otwór oprócz ci/pki ale błona jest :

Gość gość
A autor posta to prawiczek, ze szuka dziewicy? Jak tak to ok, ale jak nie to chyba sobie szmaciarzu zartujesz. Najpierw trzeba wymagac od siebie.

Gość gość
w grobie

Gość gość
ja znalazlem i niedlugo bedzie moja zona. Ma 24 lata. pikena madra wysoka i skoczyla podobne studia co ja. Do dzis jestem w szoku , ze sa tkaie kobiety.:D szukaj stary twoja na pewno tez sie gdzies ukrywa :)

Gość gość
Spóźniłeś się:) Moja córka była dziewicą. jej obecny mąż był jej pierwszym mężczyzną. Wiem gdzie się uchowała moja córka i wiem, że takich dziewczyn jest więcej. Na pewno w charyzmatycznych kościołach o nurcie protestancko -ewangelickim, gdzie normalną rzeczą jest stawianie Jezusa i Jego zasad na pierwszym miejscu. Oddałą Jezusowi swoje życie zanim skończyła 14 lat i z tego co potem rozmawiałyśmy uchroniło ją to przed aktualną moda na luz seksualny. Jest naprawdę ładną i energiczną dziewczyną z pazurem i na brak adoratorów nie narzekała. Była pod dobrym nauczaniem gdzie temat seksu był normalnie poruszany jako bardzo ważny dla związku. Teraz mówi, że to była jedna z jej najlepszych decyzji. Ma męża który ja naprawdę kocha i szanuje, a w seksie nie mają między sobą tematów tabu i starają się jak mogą:P Nie znam oczywiście szczegółow bo to byłoby chore ale mam zięcia z dużym poczuciem humoru, który nieraz mówi ,że za żonę to on powinien mnie na rękach nosić. Chodzi o to, że ona jest naprawdę osobą kochającą Jezusa, ale dla męża jest i świętą i d....ą:). Tylko odnośnie szukania:) Takie dziewczyny mają naprawdę duże wymagania odnośnie mężczyzny. I to nie chodzi tak o wygląd zewnętrzny co o to aby był osobą z ukształtowanym charakterem, dobrym, aby Jezus był dla Niego kimś realnym i aby w ogólnym zarysie żył wg Jego zasad. Nieraz słyszałam jak dziewczyny mówiły, że jeśli miałyby się związać z facetem dla którego Bóg pojawia się tylko w święta to lepiej wolą zostać same.

Gość gość
tutaj znajdziesz !!

Gość gość
nie wiem co mam napisać :) ah gdyby to wszystko bylo proste pragne milosci zrozumienia poszanowania itp dlaczego nie moge znalezc takiej osoby nie patrze na wyglad :)to dla mnie nie ma znaczenia

Gość gość
aha i nie chce jakiejs 30 latki po zwiazkach bo uwazam ze jest juz zdemoralizowana !

Gość gość
na www.dziewicedlatrzydziestolatków.pl