Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można pomagać innym nie mając specjalistycznego wykształcenia

Polecane posty

Gość gość

? Burza mózgów, proszę. Wymieniajcie rodzaje, miejsca pracy, gdzie można w jakikolwiek sposób pomagać innym ludziom nie mając wykształcenia typu psycholog, ktoś po resocjalizacji, itp. Proszę!!

Gość gość
wolontariat

Gość gość
Nie mam za co zyc i nie moge pracy znalesc. Pomozesz?

Gość rodzinka_pl
nie mozna zeby zrobic sasiadce zakupy musisz miec certyfikat wyzszej szkoly zakupoholizmu 🖐️

Gość gość
ja sprytnie pomgam bo mam karte PKO BP dobro procentuje. Inteligo przeznacza część dochodów z transakcji bezgotówkowych wykonanych kartą na wybrany przez Ciebie cel. Korzystając z tej karty nie płacisz więcej, ale pomagasz innym.

Gość NataliaG
Witam, ostatnio coraz częściej zastanawiam się nad tym, ile dobrego mógłby zrobić każdy z Nas, gdyby poświęcić trochę czasu w pędzie życia codziennego. Postanowiłam zaangażować się w akcje, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc chorym dzieciom i ich rodzinom. Przeszukując szerokie strony internetu trafiłam na wyjątkową fundację, która swoją historią podbiła moje serce. Historia Fundacji jest niezwykle poruszająca. Założycielami instytucji są zdeterminowani i pełni wiary rodzice, rodziny oraz przyjaciele chorych dzieci, którzy nie pobierają wynagrodzeń za prace i szerokie działania wykonywane na rzecz Fundacji. Instytucja wspiera swoich podopiecznych poprzez finansowanie leków oraz sprzętu medycznego, pokrywa koszty pobytu rodziców w przyszpitalnym hotelu, pokrywa koszty diagnostyki, leczenia oraz rehabilitacji dzieci nieobjętych ubezpieczeniem zdrowotnym. Jednym ze sposobów, w jaki może pomóc każdy z Nas jest przekazanie 1%. Dajmy Fundacji szansę pomóc innym. Wchodząc na stronę internetową fundacji możemy skorzystać z nieodpłatnego programu do rozliczania PIT. pomocdzieciom.eu Wierzę, że dobro powraca. A Ty? POMOC się LICZY! KRS 0000140007