Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO MAM SYNKÓW

Polecane posty

Gość gość
bo sami nimi będą, takie z nich świętoszki, a nagabują dziewczyny, klepią, rzucają chamskimi żartami

Gość gość
"Nasi synowie nie będą biegać z brzuchem po okolicy w poszukiwaniu ojca dzieckasmiech.gif" No własnie to jest typowe prostackie myślenie matek synów

Gość gość
Taka prawda. Corka rozkraczy kopyta i potem biegnie do mamusi z placzem ze w ciazy jest a ty matko badz madra i plac za wyprawke i opiekuj sie dzieckiem bo corunia nawet gimnazjum nie skonczyla i na prace nie ma szans albo idzie w tango dalej skrobac sie kijami.

Gość gość
zdemaskowałam cię. masz córkę/córki, a marzysz o synku.

Gość gość
z jednym nie wygracie- powinnyście najbardziej skupic się na tym jakimi jesteście zonami, a wasi mężowie mężami i dzieci miałyby wzorzec rozmowy, wszystkiego chcecie dla nich najlepiej i wszystko im dajecie, a potem świat jest jaki jest jakby syn widział, że z ojcem nie wygra w oczach matki, to byłby pokorny i szanowalby kobietę, a tak widzi, że matka jest dla niego i potem oczekuje od kobiety bóg wie ile i w głowie nie miesci mu sie, żeby nie dostał czego chce dziewczynki takie same- widząc, że ojciec detronuje matke i robi z niej swoja mała księżkiczke, to ona zawsze będzie modliszką potem ja nawet nigdzie uczyć się tego nie musiałam- to jest tak logiczne, aż razi po oczach, ale wy tego nie widzicie, bo wam propagadna telewizyjna wmawia- ludzie zarabiają na tym, by wam posprzedawać te poradniki i gadżety dla dzieci, cała wiedze na ich temat, byście poszalały od tego, a wasza koncentracja na związku maleje i tyle- dzieci czują że są wszystkim i tak idą w życie k****, jakie to proste, a wy jakie tępe, haha

Gość gość
":Taka prawda. Corka rozkraczy kopyta " kopyta ? jesteś koniem?

Gość Mama 4 synów
Jestem mamą 4 wspaniałych synów i cieszę się , że nie mam skarbonek w postaci córek. Nienawidzę małych dziewczynek. Pieprzone księżniczki. A moje dzieci są zupełnie inne niż te ,które opisuje autorka tematu. Jak zwykle wsadzić wszystkich do jednego worka.

Gość gość
ty tez wszystkie dziewczynki pakujesz do jednego wora mianując wszystkie pieprzonymi ksieznczkami. Moja to chlopaczara a siostry syn za 2 min mamci z oka nie sposci bo już mazgaj wyje beksa,mami synus

Gość gość
A jak sie czujecie z mysla ze wasze corki beda lizac fiuty naszym synom? Miec corke to porazka, szczegolnie w dzisiejszych czasach, to wiekszosc male kur/ewki.

Gość gość
Czytając rodziców synków nie dziwię sie ze wyrastają na pederastów i takie przegrance jakie tu wypowiadaja sie na Kafe... koszmar

Gość gość
Czytajac rodzicow dziewuch nie dziwie sie, ze wyrastaja na male kure/wki i szmaciary, takie kretynki wypowiadajac sie na kafe...Koszmar :P

Gość gość
"Nasi synowie nie będą biegać z brzuchem po okolicy w poszukiwaniu ojca dzieckasmiech.gif" No własnie to jest typowe prostackie myślenie matek synów .Tylko facet zawsze sie wywinie a dziewucha z brzuchem zostanie ,głupia dziewucha .

Gość gość
Czytając rodziców synków nie dziwię sie ze wyrastają na pederastów i takie przegrance jakie tu wypowiadaja sie na Kafe... koszmar Lepiej być pederastą ,niż obciągarą co ją całe osiedle zaliczy z tym że taka to przej***** ma po całości a facet to facet da sobie radę I k***a dobrze wiecie mamuśki córeczek co wam rośnie w domu ,bo wystarczy spojrzeć ,obcasiki mamusi ,szminka na warach u 4 latki ,to co to rośnie z takiej dziewuchy .

Gość gość
No to dziwne, bo ja jestem mamą syna i biedny już w gimnazjum nabrał przekonania, że większość dziewczyn, to tępe, interesowne d****** I niestety ma racje. Bzyka te pustaki czasem, bo ma swoje potrzeby i czeka na objawinie w postaci kobiecej, ciepłej, zmysłowej istoty, z którą będzie mógł założyć rodzinę. Ma czas. Młody jest jeszcze. Do 30-tki przetestuje trochę waszych córeczek. Lgną do niego jak pszczoły do miodu. Nie wiem, co to za matki, których córki noce spędzają poza domem. Myślicie, że grają w szachy? A nauczyła któraś z was grać w szachy swoją córkę? I żeby nie było, że ja jestem dumna z postępowania syna, ale jest tylko słabym facetem. Niewielu potrafi się powstrzymać przed zjedzeniem, może mało wartościowego, ale smacznego posiłku, który jak w stoliczku nakryj się, sam podstawia mu się pod nos.

Gość gość
Uderz w stół a nożyce sie odezwa:p,.... Wszystkie mamusiesynciow zapraszam do łóżek z mężami nalegajcie a może sie w końcu w was raczy spuścić i spłodzić ta wyczekana córkę haha ale od was gorycz bije, może i nasze córki bedą robić lody ale wasze synalki bedą o to skamlec na koniec i tak zostaną puszczeni w skarpetkach frajerzynki... A do tej co ma 4 synów współczucia serdeczne pewnie chciało sie do końca dziewczynkę ustrzelić a tu dupa 4 facetów w domu pewnie tobie tez już powoli ch*j rośnie co

Gość gość
dokładnie potwierdzam to na podstawie własnych obserwacji: wszystkie moje koleżanki będące mamami dziewczynek maja lub miały z nimi kłopoty, dziewczyna zawsze pójdzie za facetem, a później wraca skruszona z brzuchem. Te co mają synów zdecydowanie bardziej spokojnie zyją, chłopcy kończą dobre kierunki na państwowych uczelniach technicznych. Też jestem dumna ze swojego syna :)

Gość gość
Znam taka jedna co opowiadała ze jak jej sie drugi synalek urodził to beczala z rozpaczy ale chyba musiała sie z tym pogodzić bo dodała ze wszystkie dziewczynki to i tak suki Haha jakoś trzeba sobie poradzić, dziecczynka zawsze zostanie przy rodzinie a facet ma dom rodzinny jak hotel nazrec sie i wyspać i szukać kobiety do której zwieje i kopnie mamske w dupsko

Gość gość
Zgrozo! Jakby synowie byli aż tak ch.jowi to jak w tych czasach w ogóle decydować się na dziecko mając 50% szans na chłopca?!?

Gość gość
Drogie panie na osłodę powiem Wam że nasze dzieci są dokładnie takie jak je wychowamy .

Gość gość000099
Czytam te wypowiedzi i zastanawiam sie czy to możliwe żeby pisały to MATKI ???? Nie dziwie sie ze w dzisiejszych czasach dzieci sa takie nadpobudliwe i zagubione:(

Ale żenada córeczki kontra synkowie. Ubliżanie, że czekamy na córeczki, a nie trafiło się albo, że synkowie lepsi, bo dziewuchy takie a siakie. Dziewczyny mogą dać popalić i chłopcy tak samo. Dziecko to dziecko zależy jak je wychowasz, płeć jest bez znaczenia. Autorka tematu to totalna płycizna i wszystkie które tak szczekają dziewczynka vs chłopak a w szczególności taki pustak jak ta baba z 09:59.... XXI wiek, a poglądy ze średniowiecza.

Gość gość
Ja mam syna i córkę ale powiem szczerze ze matki ktore maja samych synów często sa wredne . Zdecydowanie lepiej rozmawia mi sie na placu zabaw z mamami które maja corki lub parkę .

Gość gość
Dzisziejsze dziewczyny to w wiekszosc**puszczalskie pannice bardziej agresywne od chlopakow.

Gość gość
ten temat to niesmaczne dno marginesu społecznego :(

Gość gość
Są tacy i takie ,są dobrzy i źli ,puszczalskie i alfonsy nie ma co uogólniać tak jak autorka wyjechała z tym tekstem jakby tyczyły się wszystkich chłopaków .Więc nie ma co się nawzajem wyzywać i ubliżać .

Gość gość
Widziałam że mamy synalków podniosą larmo, bo ich synki to och i ach. ALe ja widziałam co się u mnie w szkole wyprawia, widziałam na placu zabaw i słysze co córka opowiada i nie nie jest puszczalską pindą i z takimi się nie zadaje, ja OSOBIŚCIE nie znam zadnej takiej dziewczyny, wszytskie mają osiągnięcia w konkursach szkolnych, apele organiozują kiedy chłopcy w ogóle sie w to nie angażują.

Gość gość
To chyba normalne że mamy synów ,się zbulwersowały jak autorka z grubej rury jedzie ,ty tak samo same plusy dla swojej córeczki i jej koleżanek , jakie są super i mamy które mają synów wiadomo że tak samo będą ich bronić .Tak samo jak piszesz że one sie gdzieś angażują ,to i gdzieś tam są chłopcy co się angażują a dziewczyny mają to w gdzieś.

Gość gość
I żeby nie było, że ja jestem dumna z postępowania syna, ale jest tylko słabym facetem. Niewielu potrafi się powstrzymać przed zjedzeniem, może mało wartościowego, ale smacznego posiłku, który jak w stoliczku nakryj się, sam podstawia mu się pod nos. ile jescze pokoleń będzie zanim wyplewi się takie irracjonalne krzywdzące myslenie? usprawiedliwiasz tak mamuśko każdego faceta, który na ulicy wsadza C***alca międyz posladki? może jeszcze życzliwie potem go oblizujesz, co? jezu, skrajne idiotki

Gość gość
o, kolejna poświąteczna frustratka - jakiś dzieciak Cię zaczepił na ulicy i wzywał od starych rur, że tak się przypieprzyłaś?