Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciowezmartwienia

co mam pomyslec

Polecane posty

Gość zyciowezmartwienia

Chciałabym się dowiedzieć,czy podobam się mojemu obiektowi westchnień. Chłopak jest w moim wieku,poznaliśmy się pół roku temu gdy zmieniłam szkołę. Niestety,w towarzystwie chłopak uchodzi za chamskiego flirciarza,jest wręcz rozrywany przez dziewczyny,i ma w czym wybierać.Gdy pierwszy raz zobaczyłam go w szkole zakręciło mi się w głowie,ale udawałam kompletną obojętność.Od początku wodził za mną wzrokiem i zaczepiał,pisał na facebook'u,prowadziliśmy długie przyjemne rozmowy.Ostatnio dołączyłam do grona jego znajomych,razem spędzamy czas.Raz przytuliłam jego kolegę żeby sprawdzić jego reakcję.Chłopak wyglądał na speszonego,po czym jego kolega powiedział mi,że do siebie pasujemy.Ostatnimi czasy chłopak nie odstępuje mnie na krok,nieraz ukradkiem bierze mnie za rękę i jest wobec mnie niezwykle czuły i uprzejmy.Nie wiem co mama myśleć,bo nigdy mi nie powiedział że mu się podobam,a gdy jakaś panna mu się podoba to raczej robi to bez ogródek.Jego znajomi mówią że bardzo do siebie pasujemy,oboje mamy wspólne zainteresowania.Czuję że coraz bardziej się w nim zakochuję i jest mi ciężko.Co powinnam zrobić? Myśleć? POMOCY!!!!!

Gość gość
Ty nic nie rób. Jeśli on uchodzi za aktywnego playboya, to go obserwuj. Jeśli facet naprawdę będzie chciał od Ciebie czegoś konkretnego - nie będziesz miała wątpliwości.

Gość gość
obserwuj go i n**********la-j jak go bedziesz n***********lać przez kilka lat to w końcu skruszeje i cię pokocha ,zgodzi się na wszystko ,łyknie każde koo-re-stwo ,bo w końcu ty musisz być szcześliwa ,tylko to się liczy .