Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy brzydota to ulomnosc

Polecane posty

Gość gość

? zauwazyliscie, ze ludzie brzydcy nie sa mile widziani w pewnych sferach zycia. w telewizji nie beda pokazywac ludzi brzydkich bo tv ma umilac czas, w klubach brzydki bedzie wytykany palcem. mam wrazenie ze ludzie nie tylko dziela sie na klasy bo jeden jest majetny drugi nie ale i na atrkacyjnosc. jak ktos urodzil sie o nieprzyjemnych rysach twarzy, niesymetryczny, nieproprocjoinalny to jest trakotwany inaczej. co w takim razie moga brzydcy? na milosc liczyc nie moga bo ona wymaga atrakcyjnosci

Gość gość
pokazują np. zumbę albo jakies inne taneczne wygibasy,a tam tyle macior,przecież to jest niesmaczne,nieestetyczne i wręcz ohydne patrzeć jak lochy wymac***a tłustym dupskiem i grubymi przeszczepami,jestem bardzo bardzo bardzo zniesmaczony:-(

Gość gość
ja nie pisze o zaniedabaniu(osoby z nadwaga itd) tylko o takich co urodzili sie nie atrakcyjni i nic z tym nie moga zrobic, sa brzydcy z twarzy, ich rysy twarzy sa bardzo brzydkie

Gość gość
jakby nie patrzec to jednak o ludziach brzydkich inaczej sie mysli, czesto kojarzeni sanegatywnie, jest im trudniej pod wieloma wzgkedami w okntaktach z ludzmi, pierwsze z czym sa kojarzeni to z ich brzydota

Gość miły stulej
potwierdzame ryj 2/10 i przegryw od kołyski 😴

Gość gość
Ułomność to założenie tego wątku.

Gość gość
większość facetów przypomina horrory