Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet woli blondynki

Polecane posty

Gość gość

Jest mi bardzo przykro bo nie jestem w stanie zmienić genów - a on lubi te najlepiej długowłose białe z ciemną opalenizną i słodkimi oczkami

Gość gość
To czemu jest z toba?

Gość michał 3
bo ma gust

Gość gość
wlasnie nie mam bladego pojecia:/ i jestesmy juz ponad 3 lata razem :/ on sie troche tego wypiera i mówi ,że mnie kocha itd,ale ja znam prawde i nawet mu ostatnio sama mówię, że skoro woli takie to po co ze mną się kisi? boi sie czegoś? niech mnie zostawi i sobie znajdzie taka i bedzie szcześliwy - nie rozumiem facetow i jest mi z***biscie przykro:(

Gość gość
ok to jak ma taki gust Michale to niech podąża za nim , a nie mi tyle czasu głowe zawraca i mąc***od kopułą:/ ja go na siłę nie trzymam i mu juz kilka razy podkreslalam,że droga wolna i niech układa sobie życie ze swoim ideałem.... gorzej z tym,że on sam adonisem to niestety nie jest:/ i chyba tylko dlatego boi sie odejsc bo zdaje sobie sprawe,że takie laski leca w wiekszosci na wysokich,przystojnych i bogatych facetów

Gość gość
Ale on ci w prost to powiedzial? I tak czarne sa najlepsze blondynki sa takie bez wyrazu.

Gość michał 3
ja to bym i łysą chciał

Gość gość
Czyli lubi słodkie idiotki .To ona ma problem.

Gość gość
A ty autorko jak wygladasz? Daleko wybiegasz poza jego "ideal" ?

Gość gość
powiedział "miedzy wierszami" i niejednokrotnie mi to okazał:/ i dlatego czuje się jak śmieć:( doszło już do tego,że normalnie już na miasto wyjsc nie możemy chocby na głupie zakupy bo oczy i głowa lataja mu dookoła za każdą blond rozjaśnianą czupryną - za innymi sie nie obejrzy, a nie raz mijamy naprawde sliczna dziewczyne np,długowłosą brunetkę o egzotycznej urodzie to nawet nie spojrzy na taką, nie mówiąc już o brązowołosej jak ja:/ a blondyna niezależnie czy brzydka czy ładna - ważne ,że oczojebny kolor włosów....

Gość gość
niestety odbiegam bo jestes wysoką szatynką :( kiedys rozjasniałam włosy na blond ,ale starsznie mi się zniszczyły i postanowiłam wrócić do naturalnego chociaż na jakiś czas żeby mi odżyły , nie chodze na solarium, nie mam dużych wyłupiastych oczu o kolorze niebieskich tylko srednie zielone:( nic specjalnego ze mnie

Gość gość
W takim razie cos z nim nie tak. Skoro nawet na blond " pasztety" sie gapi. On CI tylko psyche orze .kretyn. ty sie gap na ciacha niech tez sie poczuje jak s****wo

Gość gość
To go zmień na takiego, ktory woli ciebie :D masochista z tanim gustem.

Gość gość
Nie chcę Cię straszyś .,ten czub czy predzej ,czy póżniej bedzieCię zdradzał.kawał houjja

Gość gość
ja mysle no czasami tak po prostu jest z facecrtami ale sa na to sposooby :) www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
tak jak ktoś wyżej napisał - typ słodkiej idiotki to jego typ, nie szuka klasy i elegancji u kobiety, czy nawet jakiejs tajemniczości tylko sztuczności , tylko po co w takim razie ze mna jest i planuje zycie ???!!!! juz mam tego powoli dosc i zastanwiam sie sama nad odejsciem:/

Gość gość
Ten zwiazek nie ma prawa bytu. Jego gust i tak sie nie zmieni. Radze ci zostaw go.poki mozesz. On ci tylko kompleksy robi

Gość gość
Ale poy****y zwiazek...masakra

Gość gość
rozmawiałam już z nim kilka razy i na spokojnie i z pretensją,że nie chce by czuł się nieszczesliwy ze mna i patrzył na te wszystkie blond laleczki z zalem a zarazem pożądaniem tylko rozstanmy się i niech znajdzie sobie swoja ksiezniczke marzeń i bedzie nareszcie usatysfakcjonowany,a ja sobie dam rade...ale on nie chce z naszego zwiazku zrezygnowac....boje sie zdrady w przyszłości:/ i moje poczucie własnej wartosci spadło poniżej zera:( nigdy nie było wysokie,ale przez niego czuję się jak szara, bezwartościowa mysz:( męczy mnie to psychicznie

Gość gość
czuje właśnie tak od jakiegos czasu ,że chyba ja bede musiała taki krok podjąć, bo on nie ma zamiaru tego zrobic,a ja nie chce patrzyc jak on sie meczy i juz dosyc mam psychicznej męczarni z tego strony

Gość gość
Ale z was zazdrosne babska. Dla was kazda dlugowlosa blondynka to sztuczna pusta lala? Tak tylko sobie wmawiacie...a zazdrość wam wychodzi uszami. Nie szata zdobi czlowieka podla autoreczko...blond pieknosc moze byc tysiac razy madrzejsza i miec wiecej klasy niz ty...

Gość gość
ale czy ja napisałam,że każda jest pusta?! czytaj uważnie! napisałam o tym,że skoro ma taki gust a nie inny to czemu nie dąży do spełnienia tego , wiec sie odwal

Gość gość
Wiec odpowiedzialas juz sobie sama. Prawda jest ze nie jestes jego idealem. Chcesz sie cale zycie zastanawiac kiedy cie zdradzi albo czy juz tego nie zrobil? Daj sobie spokoj

Gość gość
ale masz problem to pofarbuj sie na blond :D

Gość gość
A co jest zlego w jasnych wlosach? Ja mam wlosy naturalnie jasne i duze, czarne oczy... nie farbowalam ich nigdy wiec czemu mowicie ze blond to tani, oczojebny kolor itd. Czy wg Was klasa to czarna laska z kilogramami tapety w szpilach z wyprzedazy w burdelu i na dodatek czarna od solarki? To jest Wasza klasa???

Gość gość
ludzie - macie cos z głową ? bo widze,że te blondyny dwie powyzej to chyba jednak maja skoro nie czytaja tematu od poczatku wrrrr nikt nie mowi,że to zły kolor tylko rozmawiamy na okreslony temat przez autorke, którym z pewnoscia nie jest okreslanie ,który kolor dobry , a który zły. Ehhhh widać od rozjasniacza i na mózg juz padło

Gość gość
Tani gust :D kobieta z klasa nie kazdemu sie podoba :D

Gość gość
oki dziękuje za dyskusje - chyba podejme juz własciwe kroki....trzymajcie sie i miłego wieczoru pa

Gość gość
Fakt autentyczny jesteście gloopie foki. Ktora lepsza blond czarna czy szatynka puknijcie sie w czolo :D Nie kolor włosów ma znaczenie tylko charakter i uroda. Kolor to kazda blondynka moze byc czarna czy czarna blondynka i wrzucie na luz gloopie kobiety

Gość gość
Nie przemowimy do rozumu czarnowlosym solarom z czarnymi cienkimi jak wlos brwiami zrobionymi linerem