Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość jak wiele innych

co robić

Polecane posty

mini ankieta dla Was, taka poglądowo-wyborowa :) Opis sytuacji i możliwe odpowiedzi poniżej - ewentualne uwagi mile widziane. Rodzina jak wiele innych, jest dziecko 2 letnie. Ale pojawiają się u niego minusy duże, takie a la tyraństwo, despotyzm, nie wiem jak to nazwać. Być może wraz ze wzrostem dziecka, to i ono to odczuje i będzie mi jeszcze łatwiej nazwać te rzeczy, albo nawet chronić dziecko, wtedy wątpiliwości mieć nie będę na pewno. Na razie dziecka bezpośrednio to nei dotyka. Przykłady - nazywanie mnie, mojej rodziny od kretynów, gówien i zwierząt. Mnie zninacka (bo na przykład spadnie mi kubek), nazywa wielorybem który za dużo żre. Ogólnie wszystko co robi to dla nas, poświęca się, tak widzi siebie. Zero wdzięczności z mojej strony. Ogólnie o wszystkich ma negatywne zdanie - szkoda że wcześniej nie dało mi to do myślenia. Wybór 1. przeczekanie sytuacji (bo są dobre dni, okresy, ale z reguły przestaję w nie wierzyć i oczekuję na czarne dni)..przeczekanie aż dziecko podrośnie i zrozumieć jakim jest ojcem. Dać mu szasnę jako ojciec, bo na razie jest w miarę ok. 2. Rozstanie definitywne. Ale boje się walki o dziecko, on nie odpuści 3. Życie w obojętności. 4. Życie w obojętnośc**plus znalezienie sobie kogos i nie mówię o stferze seksu, ale ogólnie jakiegos wsparcia w bliskości innego czlowieka (bo tutaj nikogo nie mam z rodziny)....

Gość gość
szkoda że wcześniej nie dało mi to do myślenia. xxx właśnie! najważniejsza była biała kiecka i bachor! męcz się teraz - a dobrze ci tak! póki będzie z tobą siedział, nie będzie zawracał tyłka innej, porządniejszej dziewczynie!

bbuuuu myślałam że gimnazjaliści leżą już w łózkach z rączkami pod kołderkami :D

Gość gość
2!

Gość gość
gość jak wiele innych bbuuuu myślałam że gimnazjaliści leżą już w łózkach z rączkami pod kołderkami x niestety! zakładają durne tematy!

Gość gość
2

Gość gość
1 przez jakiś czas. W przypadku niepowodzenia 2.