Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenapruszczgdanski

Mam 18 lat i właśnie zobaczyłam dwie kreski na tescie ciazowym

Polecane posty

Gość MamaJagodyPoznan
Być młodą mamą znaczy że spotkacie się troszkę za wcześnie, ale to również znaczy że spędzicie ze sobą więcej czasu ... Niektórzy będą Ci mówić że Twoje życie sie skończy po porodzie... Mnie tak mówili...NiEpRaWdA!!! Moje życie się wtedy zaczęło!! Dziecko nie odbierze Ci Twojej przyszłości- ono stworzy Ci nową! Było mi bardzo ciężko bo byłam sama-bez rodziny, przyjaciół... Ale w duchu wiedziałam że stać mnie na dużo poświęceń. Od kąd "jadzia" była przy mnie nie obchodziły mnie żadne imprezy... Jeszcze nikt na świecie nie dał mi tyle radości i miłości co moja córeczka. Dziś ma prawie 2 latka. Radzimy sobie wspaniale. Ja po wielkich poszukiwaniach znalazłam pracę marzeń, poznałam wielu cudownych ludzi!! Jagoda jest w żłobku. Stać mnie na to aby zapewnić mojemu dziecku wspaniałą przyszłość! Będę się starać z całych sił aby nam niczego nie brakowało! Obecnie mam 20lat. Ty też dasz radę! Nie poddawaj się. I pamietaj.. Jak juz bedziecie razem... to właśnie dziecko powinno być dla Ciebie najważniejsze- a nie znajomi czy imprezy....