Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak trafic w rece psychopaty

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Tak, bior臋 Ci臋 nie tyle za wariatk臋, co za kompletn膮 idiotk臋. Doskonale znam psychik臋 psychopat贸w i nie mog臋 sobie wyobrazi膰, jak kto艣 mo偶e chcie膰 si臋 z kim艣 takim zwi膮za膰. Ka偶dy ucieka, gdzie tylko mo偶e.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
"go艣膰 z numerem jeden W sumie znam kogo艣 kto by si臋 nada艂. Ale to cz艂owiek nieobliczalny, chory psychicznie, mo偶e akurat nie b臋dzie mia艂 nastroju i b臋dzie kaza艂 Ci g艂aska膰 kr贸liki". Czyli znasz kogo艣 chorego psychicznie, a nie psychopat臋. Psychopatia nie jest chorob膮 umys艂ow膮, tylko zaburzeniem osobowo艣ci, a to dwie ca艂kiem inne rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli chcerz mnie tym zdenerwowac to ci sie uda艂o . GOSC wiesz co ? zamiast mi pomoc pogarszasz sytuacje , gratuluje podejscia !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a poza tym nie chce sie z nim zwi膮zac naucz sie czytac !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a poza tym nie chce sie z nim zwi膮zac naucz sie czytac !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i mowisz jeszcze zeby sie wyprowadzic i starac o alimenty , tak i mam tak to wszystko zostawic z mam膮 na pastwe losu ?zeby on to wszystko zniszczy艂? tak ? gdybys wiedzial ile mama w艂ozy艂a w ten dom i go wyremontowa艂a , ale ty nic niewiesz o moim zyciu NIC. Przez ciebie jeszcze moja nerwica sie nasili i nie zosta艂a zdiagnozowana przez dr GOOGLE tylko przez lekarza ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ada
Nie jestem 偶adn膮 z os贸b, kt贸ra wypowiada艂a si臋 powy偶ej , ale powiem Ci 偶e za bardzo przejmujesz si臋 wypowiedziami tzw. Go艣ci, nieustalonych co do to偶samo艣ci anonimowych u偶ytkownik贸w, kt贸re zazwyczaj wypowiadaj膮 si臋 w temacie i znikaj膮. Przesta艅 ju偶 prze偶ywa膰 posta go艣cia z go艣cia i powiedz jak masz na imi臋, 偶eby osoby 偶yczliwe, kt贸re przeczytaj膮 Tw贸j topik wiedzia艂y za kogo trzyma膰 kciuki. Ja jestem Ada a Ty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Angelika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi艂o mi ci臋 poznac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ada
Angeliko, je艣li kiedy艣 ja b臋d臋 mia艂a do艂a i b臋d臋 chcia艂a porozmawia膰 z kim艣 偶yczliwym na kafe i zawo艂am: Angeliko - to mog臋 liczy膰 na to 偶e si臋 pojawisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bede odwiedza艂a kafe , wiec trafisz na mnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
narazie lece , bede pozniej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ada
Bo wiesz, nie ma ludzi bez problem贸w, wszystkich nas to dotyczy w r贸偶nym stopniu. A czasami wystarczy chwila rozmowy, 偶eby to co nas otacza nabra艂o cieplejszych kolor贸w. B臋d臋 Ci臋 wspiera膰 ciep艂ymi my艣lami i nie ukrywam, 偶e licz臋 na to samo. Wszystkiego dobrego Angeliko, jestem przekonana, 偶e odzyskasz upragniony spok贸j i jak najszybciej nadejdzie ten dzie艅 kiedy b臋dziesz mia艂a wi臋cej powod贸w do rado艣ci ni偶 do smutku. Powodzenia. :) / aadta/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzikekuje i wzajemnie :)

Udost臋pnij ten post