Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad sie to bierze ze kobieta tylko czeka

Polecane posty

Gość gość

az facet jej wszystko da? Z biedy?Rodzice jej nie dawali a potem sama nie potradila sobie zarobic?

Gość gość
Nie martw się :D płacę za siebie :) stać mnie.

Gość mam do tego stosunek seksualny
z kompleksow faceta 🖐️

Gość gość
ty lepiej nie zawracaj sobie tym łepka, i tak nie będziesz miał nigdy kobiety :)

Gość gość
No właśnie idź nakarm chomika. Znałam kiedyś takiego frajera sknerę, ja już dawno na swoim utrzymaniu a on dalej mieszka z mamusią... :D

Gość mam do tego stosunek seksualny
opowiem wam bajke: jak pozbyc sie baby i wymienic ja na inny model w taki sposob aby czula jedynie ekscytacje przed zblizajaca sie podroza? ktoras wie?

Gość gość
nagle wszystkie samodzielne

Gość Felixtus
kobiety zawsze były bierne , czekały i czekają aż facet ognisko rozpali i wodę przyniesie ze studni oraz sarnę ustrzeloną w lesie na obiad a gdy teraz kobieta otwiera zawór i ma wodę pod ciśnieniem w kranie i jedną zapałką zapala gaz w kuchence a z marketu spożywczego otrzymuje na stół dziczyznę, drób i ryby to i tak marudzi, że schab nie nadaje się nawet na kotlet schabowy, kobiecie nigdy nie dogodzisz

Gość gość
ale to jest wyuczona biernosc

Gość gość
moze dlatego, ze baby w tym p***********m kraju mało zarabiaja, i do wiekszosci zawodów potrzeba miec chooja, obojetnie czy masz iq i jakiekilowiek umiejetnosci czy nie

Gość Felixtus
zobaczcie że kobiety mają w genach aby pięknie płakać a gdy stanie przed obliczem Sądu aby cokolwiek wywalczyć to przed panią Sędzią urządzają normalnie teatry łez

Gość gość
dokladnie, ja też znałam skąpców - do dziś walą swojemikrokonie

Gość gość
bo kobiety musza siedziec i tyc zeby w czasach glodu tym tluszczem wykarmic wlasne dzieci

Gość Felixtus
a w Sądzie błagalne łzy pani Sędzio , królowo bo on ten ćwikłowy burak z pola buraków nas chciał zostawić i prawie Nas pobił bezbronne kobiety dwie razem ale razem z moją Matką inwalidką trzeciej grupy co na rencie jest od trzech lat to związałyśmy jego pijanego skoro przepił wypłatę i jego moja Matka z trzecią grupą inwalidzką po głowie uderzała wałkiem do ciasta aż jej sił zabrakło i zemdlała ale bydlaka ubiła w kuchni i teraz za ten czyn moja Matka ma póśc do ciemnego wiezienia Wysoki Sadzie