Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO ludzie nie lubia ZYDOW

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie dlaczego ludzie nie lubia zydow,z jakiego powodu?

Gość mam do tego stosunek seksualny
biorac pod uwage ze znaczna czesc populacji ma zydowskie korzenie - nie wiem 🖐️

Gość gość
ale nie lubia to wiadomo ,wiec musi byc przyczyna

Gość martita5555
Wiele ważnych osób czy to w polityce czy w mediach ma Żydowskie korzenie. Mieszkania, kamienice Żydowskie w których mieszkają Polacy, państwo się Żydów boi i ludzie też, mogą wysiedlić, mogą co chcą. Żydzi potrafią z byle błahostką targać się po Sądach. Mają smykałkę do interesów a do pracy w mediach to już w ogóle, co drugi albo trzeci Żyd pracuje w telewizji. U mnie w mieście stoi Synagoga między jednym pasem jezdni a drugim W CENTRUM MIASTA, napisałabym epicentrum, okej ja rozumiem, jest to zabytek bo ta Synagoga powstała jakoś chyba po II Wojnie Światowej ale i tak dziwi mnie fakt, że nawet podczas modernizacji miasta kiedyś, kiedyś nie została wyburzona. Żydzi mają wpływy to jest pewne. Osobiście się ich boję, ale nie ze względu na to, że mają jakąś władzę ale mają w sobie coś co mnie odstrasza. Tak jakby nie byli dobrymi ludźmi, nie wiem, może mi się wydaje ale jakąś niepewność do nich czuję.

Gość gość
jaka niepewnosc z jakiego powodu?

Gość a ja mieszkam z zydem
mieszkam za granica i moj obecny wspolokator to zyd..i czego mam sie teraz obawiac ?

Gość martita5555
Nie mam pojęcia, może jest to wykreowane przez społeczeństwo, tak jak napisałeś, że są nielubiani i mi się udzieliło. Fakty historyczne, holokaust, być może zostali uśmierceni dlatego, że stanowili elitę intelektualną i zagrożenie dla Niemców. To jest naprawdę bardzo inteligentny i cwany naród. Czuję po prostu dyskomfort wiedząc, że ktoś jest Żydem. Ale skąd on się bierze, nie wiem, a jestem naprawdę tolerancyjną osobą.

Gość gość
bo nie lubią siebie

Gość a ja mieszkam z zydem
to lepsi sa zydzi czy muzulmanie muzulmanie nie lubia zydow,to wiem

Gość gość
bo to jest podgatunek

Gość gośćpolecam ten film
Pan Jezus i Maryja byli zydami

Gość gość
za koszerny ubój, głupie religijne zasady i za brzydotę. To co mnie osobiście drażni wiem, że to nieładnie nie lubić kogoś za wygląd. Cóż ja pocznę. Nie lubię żydów, którzy są żydami pod wzgl religijnym. Samo pochodzenie żydowskie mi nie przeszkadza, w Pl jest baaardzo dużo Żydów

Gość gość
ale muzlimów tak samo nie lubię. I Chińczyków, ja wielu nie lubię.

Gość gość
ja nie lubię, bo pracuję u takiego sknerusa...g***o spod siebie by zeżarł

Gość gość
Pracowałam jako niania w rodzinie żydowskiej- pracy miałał bardzo dużo. a wynagrodzenie marne-byłam tam krótko - jedzenia zawsze mało , zazwyczaj kapusta, sałata- zero mięsa i owoców, byłam wiecznie głodna- a to byli bardzo bagaci żydzi......dal swoich zrobili by wszystko ja byłam dla nich nikim....... moją babcie w czasie drugiej wojny światowej żydówka wyrzuciła z dwójką dzieci z domu na bruk , bo moja babcia nie miała na czynsz , zabrała jej wszystko.........oczywiście są żydzi i żydzi.....

Gość gość
“Nasza rasa jest Rasą Panów. Jesteśmy świętymi bogami na tej planecie. Różnimy się od niższych ras tak, jak one od insektów. Faktycznie, porównując do naszej rasy, inne rasy to bestie i zwierzęta, bydło w najlepszym wypadku. Inne rasy są uważane za ludzkie odchody. Naszym przeznaczeniem jest sprawowanie władzy nad niższymi rasami. Nasze ziemskie królestwo będzie rządzone przez naszego przywódcę za pomocą żelaznej pięści. Masy będą lizać nasze stopy i służyć nam jako nasi niewolnicy.” – Menachem Begin, premier Izraela, laureat Pokojowej Nagrody Nobla

Gość gość
wasze ulice , nasze kamienice ;)

Gość gość
nie ludzie tylko polacy. w zadnym innym panstwie nie spotkalam takiego rasizmu jaki panuje w polsce. mysle, ze potrzeba nam jszcze kilku lat by nasza cywilacja sie bardziej rozwinela, bo czytajc komntarze chocby nawet na interia. pl to az dziw bierze, ze nie zostali oni jeszcze ukarani za dyskryminacje pod kazdym wzgledem. az wstyd. Cale szczescie malo obcokrajowcow zna polski jezyk i czyta te zacofane opinie prymitywnych ludzi.

Gość gość
tzreba obejrzeć program pt.moje miasto hebron ,to będziesz wiedziec dlaczego nie lubia zydów

Gość malutka i fajna
Zwykle sie nie lubi inteligentniejszych od siebie :-)

najwięksi rasiści to są właśnie żydzi. Ich należy zapytać czemu do innych ras mają taką nienawiść?

Gość gość
najwięksi rasiści , szowiniści i zarozumialcy . nieżydzi to wg. ich wiary zwierzęta o wygladzie człowieka i bez duszy , nawóz do uzyżniania ziemi

ta ich religia powinna być zakazana,a wyznawcy być ścigani z urzędu i osadzani w odosobnieniu

Gość gość
twórcy marksizmu i komunizmu w Rosji póżniej w Polsce . min 50 % członków NKWD , Czeka , UB