Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobiły

Polecane posty

Gość gość

gdyby facet, z którym jesteście od 6 m-cy , powiedział , że nie możecie spedzic razem sylwestra bo jego dzieci / on jest rok po rozwodzie, ma dwoje dorosłych dzieci / uważają , ze to za wcześnie żeby tata kogoś miał i spędzał sylwestra poza domem wiem,że sylwester już minął ale jak byście oceniły takie zachowanie

Gość Kama_18
Dzieci są i powinny zawsze być na pierwszym miejscu. Jeśli zaczniesz się przepychać o to miejsce , kłócić z ich powodu , to tylko pogorszysz swoją sytuację. Postaraj się postawić na ich miejscu , zrozumieć ich. Może kiedyś Cię polubią ;) A jeśli nie to ty staraj się być chociaż w porządku do nich. Skoro uważały że to za wcześnie to może tak czuły , i daj sobie już spokoj nie roztrząsaj tego. Wiedzialas ze bierzesz faceta z dziecmi to teraz nie narzekaj.

Gość gość
a od kiedy dorosłe dzieci wtracaja się w to w jaki sposób ich ojciec , który jest wolny spedza wieczór sylwestrowy ?? daj sobie z nim spokój , facet bez jaj

Gość gość
daj sobie spokój z tym facetem

Gość malutka i fajna
Dorosle dzieci? To jacts niepowazni ludzie.....

Gość gość
Kama_18 .... chcesz powiedzieć , ze dorosłe dzieci, które maja swoje życie , maja prawo żądac od ojca żeby swój czas spędzał według ich widzi mi się ?? nie załamuj mnie bo poglądy masz średniowieczne

Gość Kama_18
Skoro z nim jest od 6 miesięcy to znaczy że coś do niego czuje , więc jak może dac sobie z nim teraz po prostu spokój ? Ludzie mnie coraz bardziej załamują... Człowiek to nie śmieć , nie wyrzuca się do od razu , nie spisuje na straty. Dla niego to też pewnie nie jest najłatwiejsza sytuacja , ale osoby które się kochają musza się wspierać , ufać sobie , rozmawiać Jeśli Ci na nim zależy to zrozum jego położenie , jeśli nie będziesz się z nim kłócić o jego dzieci , i nie będziesz starala się zając pierwszego miejsca które należy do nich , to on to doceni , za to nikt nie chce być z jędza i paniusią która myśli tylko o sobie , o swojej przyjemności i ma w du**pie uczucia innych , a im tez może nie jest łatwe Jeśli cię to tak boli to porozmawiaj na spokojnie i z nim i z nimi , może mają jakiś problem z tobą

Gość gość
dzieci mogą sobie chcieć ...... facet jest diabła wart skoro poświecił ciebie , żeby dogodzić fanaberiom dziec****owinnas pogonić delikwenta

Gość gość
ja się z nim o jego dzieci nie kłóce , ani nie chce usuwac ich w cień czy cos podobnego tylko uważam , ze jeżeli zdecydował się z kimś być to , nie może traktować go tak przedmiotowo

Gość Kama_18
Teraz jakieś wartości moralne są nazywane średniowieczem i ciemnogrodem... ;) A wy się wogole słuchacie , jak można z kimś ot tak zerwać ? Rozumiem że wam coraz bardziej mózg wyżera , i nie macie już swojego zdania , tylko powtarzacie to co mówi większość , może oglądajcie mniej telewizji i korzystajcie umiejętnie z internetu , no w XXI wieku dąrzy się do ogłupienia ludzi , żeby byli łatwymi celami , a wy jesteście bardzo łatwymi :) Nie znacie całej sytuacji , ja też nie. A dzieci dorosłe - czyli ile mają lat ? 18 ? 30 ? Bo to różnica Czasami zamiast od razu coś spisywać na straty , można porozmawiać , a rozmowa wiele wyjaśnia

Gość Kama_18
No to porozmawiaj z nim , i powiedz jak się czułaś. Przedyskutujcie tą sytuację

Gość gość
przez pół roku byłaś dobra, ważna i cacy , pewnie w łóżku też a jak przychodzi dzień , który powinniście spedzic razem to facet chowa głowe w piasek i zostaje w domu bo dorosłe dzieci maja wąty dzieciom należy wyjasnic , ze tatuś chce sobie poukładać na nowo życie i tak jak on im nie przeszkadza w ich wyborach tak oni nie powinni wnikac w jego życie jak widać faceta temat przerósł i nie wróze ci z nim przyszłości facet musi umiec podejmowac decyzje

Gość gość
ta... dorosłe dziec***owiedziały tatusiowi że nie wypada :classic_cool:

Gość gość
dzieci maja 26 i 31 lat temat nie dotyczy dzieci , tylko jego zachowania i tego , że zostawił mnie samą w ten wieczór żeby dogodzić dzieciom czy zawsze jak dzieci będą miały jakieś "ale" mam znikac ? w takim razie jaki to wszystko ma sens ....

Gość gość
w jakim wieku jest Twój partner jeżeli "dziecko" ma 31 lat ?... i jeszcze musi słuchać dyrektyw innych a dyrektywy to tylko UE narzuca :classic_cool:

Gość gość
jeżeli on tak ulega wpływom dzieci i nie potrafi sobie spraw z nimi poukładać to ja bym z tego związku zwiewała zostawi cie na kazde ich gwizdniecie, nie będziesz mogła na nim polegac nigdy

Gość gość
on ma 54 lata

Gość Kama_18
Dlatego porozmawiaj z nim , powiedz jak się czułaś. My Ci nie pomożemy , to ty musisz rozwiązać ten problem i najlepiej przez rozmowę. Wiem że to może być trudne , ale postaraj się chociaż udac że rozumiesz jego dzieci i jego decyzję, to dobrze wpłynie na wasze relację , a taka sytuacja być może się nie powtorzy. Porozmawiaj z jego dziecmi , powiedz ze je rozumiesz , ze miały prawo tak czuć , ale że naprawdę myślisz poważnie o tym związku ( nawet jeśli ich nie rozumiesz to chociaż udawaj , może zrobily tak na złość , dlatego nie daj się sprowokować , tylko pokaż ze jesteś mądrzejsza , dojrzalsza , ze ci zależy). A jeśli taka sytuacja się będzie powtarzac , to powiedz stanowczo , że chcesz czuć się ważna , a jego dzieci są dorosłe i musza pozwolić wam żyć po swojemu , i nikt oprócz was nie ma prawa decydować o waszym życiu.

Gość gość
nie będę kłamac, ze rozumiem jego decyzje , skoro ona jest dla mnie niezrozumiała

Gość gość
on nie chciał o tym rozmawiać, bo uważa, że to sa jego sprawy i jego problemy ja zostałam powiadomiona o fakcie i tyle

Gość gość
facet jest gówniarzem pomimo wieku daj sobie z nim spokój, nie warto marnować czasu

Gość gość
Kama_18 nie zgodze się z toba dlaczego ona ma pokazac , ze jej zależy w sytuacji w której on pokazał, ze jemu zupełnie nie zależy dlaczego od autorki wymagasz dojrzałości , skoro facet jej nie ma za grosz dlaczego autorka ma udawac, ze rozumie skoro on niczego jej nie wyjaśnił mam nadzieje, ze autorka nie jest desperatką i nie będzie robic wszystkiego żeby dogodzić misiowi , bo misiu nie umie rozwiazac sobie sprawy z własnymi dziecmi jeżeli problem jest z wyjściem na sylwestra to co dopiero mowa o wspólnym zyciu dzieciaczki urządzą mu pewnie karczemna awanture i on powie, ze nie mogą być razem , bo dzieci nie wyraziły zgody facet jest żałosny i tyle

Gość gość
Jemu na tobie zwyczajnie nie zależy. Wiem, że to przykre, ale może lepiej, że wyszło to teraz , a nie później. W świetle tego jak się zachował , można jasno stwierdzić, że nie liczy się z toba i twoimi uczuciami. Nie kocha cie.

Gość gość
podpisuje się pod wpisem osoby wyżej