Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwanastg

Dieta1

Polecane posty

Gość sylwanastg

Hej chciałabym usłyszeć opinię na temat Diety1 czyli proteinowych szejków. Ktoś, coś??

Gość gość
Zamówiłam jakiś tydzień temu i jestem bardzo zadowolona. Szejki są smaczne (szczególnie truskawkowy) i łatwo i szybko się je przygotowuje. Dodatkowo w gratisie dostałam szejker. W ogóle uważam że to świetny sposób na odchudzanie bo jest smaczny pożywny a przy tym zastępuje zbędne kalorie no i można regulowac sobie posiłki jak się chce, stosownie do diety

Gość gość
a gdzie ją można dostać? tę dietę

Gość gość
http://dieta1.pl/ ja znalazłam wszystkie informacje tutaj. zdecydowałam się na szejki bo nie wierzę w żadne cuda typu tabletki a te świetnie współgrają z moja dięta i już jestem trochę lżejsza.., polecam szczególnie truskawkowy

Gość 45_jagoda
Mnie ta dieta wcale nie odpowiadała, dlatego poszłam do dietetyka i on mi rozpisał cały dietetyczny jadłospis. Teraz jestem zadowolona, choć do wymarzonej sylwetki mam jeszcze sporo do zrzucenia. Dlatego postanowiłam sobie zamówić te kapsułki odchudzające - www.skracaj.com/808e.html . Moja znajoma je brała kilka miesięcy i po nich naprawdę dużo schudła.

Gość cosmiczna i
A mnie odpowiada jak ta lala bo to prosty i normalny sposób na zrzucenie kg czyli zastępujesz śmieci którymi się objadasz a wypijasz szejka z odpowiednią ilością składników odżywczych. Kapsułki to jakiś mit aż dziw że są tak popularne. Zanim zaczęłam stosować Dietę 1 piłam szejki z herbalifu ale kosztowały mnie sporo pieniędzy i średnio smakowały.. A te z Diety 1 są naprawdę smaczne Fajny odpowiednik polecam

Gość zarra33
A nie lepiej jeść wszystko , ruszać się i włączyć do diety therm line? Przynajmniej efektu jojo nie będzie po odchudzaniu i przejdzie ochota na słodycze.

Gość gość
O boże ale reklama słaba.. tak jeść wszystko i jakaś unikalna boska receptura pomoże co za bzdura.. aż ręce opadają A jeśli chodzi o szejki to fajne rozwiązanie bo zawierają koło 200 kcal czyli świetne są na utrzymanie zbilansowanej diety, właśnie zamówiłam czekam na paczuszkę i czas zacząć rozsądnie się trzymać

Gość tykwa
Próbowałam u koleżanki z pracy i całkiem spoko te szejki tylko boję się rewolucji żołądkowych bo ostatnio na wszystko mnie uczula

Gość gość
może masz IBS-a? miałam podobnie ciągle wzdęcia i raz biegunki raz zaparcia w wyniku czego schudłam niemożliwie..;/ także żadne suplementy nie są mi potrzebne ale moi rodzice na emeryturze mają fazę na zdrowy styl życia zamówili i są faktycznie zadowoleni z tej Diety1

Gość gość
Tak źle tak niedobrze Ludzie może po prostu zaakceptujecie swoje ciało takim jakim ono jest! grunt żeby być zdrowym

Gość gość
Łatwo mówić szczególnie jak się jest szczupłym i wpisuje w obecne kanony gorzej jak jesteś grubszy wchodzisz do sklepu a tam same s i jesteś skazana na sklep u Pani Jadzi pod blokiem.. Dla moich problemów z wagą zbawienny okazał się basen a przy okazji zmniejszyły się bóle pleców( od siedzenia przy kompie) do tego wykluczyłam totalnie cukry proste a nie było to łatwe np. ze względu na dni takie jak dziś czyli tłusty czwartek , produkty z mąki pszennej itd. NA chwilę obecną wspomagam się Dieta 1 bo dodaje mi powera w chwilach słabości i taki system jest faktycznie skuteczny. Minął pierwszy miesiąc a ja jestem już 4,5 kg lżejsza

Gość onijka88
Jestem od ponad tygodnia na diecie a dzisiaj po prostu nie dałam rady oprzeć się pączkom i zżarłam aż cztery :( Ale mam wyrzuty.... jutro więcej poćwiczę.

Gość gość
to ja jestem z siebie dumna bo zjadłam jednego choć miałam w zasięgu więcej ale to też pewnie dzięki Diecie która stale trzyma mnie na siłach i nie mam tzw. zwałek energetycznych