Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaręczyny

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Moi Drodzy. Planuję zaręczyny. W walentynki jedziemy w góry i tam , nad Morskim Okiem planuję zapytać dziewczynę czy zostanie moją żoną. Pierścionek mam już kupiony, jednak chodzi mi o całą oprawę. Czy byłybyście zadowolone z oświadczyn w górach? Planuję jeszcze zakup dobrego wina, by uczcić tą okazję. Czy lepiej może wybrać tradycyjną formę zaręczyn w restauracji i się nie wygłupiać. Proszę o opinie.

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
ja uwielbiam góry i byłabym przeszczęśliwa, gdyby facet oświadczyłby mi się w górach. ale może Twoja dziewczyna jest inna i wolałaby siedzieć odstrzelona w kiecce w drogiej restauracji i wtedy dostać pierścionek...

Gość gość
super,mi sie pomysl bardzo podoba! Ja osobiscie marzyłam o takich zareczynach:)

Gość gość
Ja mialam zaręczyny w wakacje w Grecji, każdy wyjazd na zareczyny jest dobry :))

Gość gość
Ja uwazam ze to jest badzo fajny pomysl, a pozniej mozna wyskoczyc na romantyczna kolacje do restuaracji, Super ja bym chciala takie zareczyny w gorach lub nad morzem, Tylko zalezy od tego co twoja dziewczyna lubi, ale to juz sam powinienes wiedziec. Powodzenia

Gość gość
Bardzo dobry pomysł. Zawsze marzyłam o tego typu zaręczynach : ) jeżeli mogę doradzić w kwestii wina to polecam Quinta Nova Tres Pomares ze sklep-wina.pl . Powodzenia!