Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amyyx

Seks bez prezerwatywy wejdzcie

Polecane posty

Gość Amyyx

Witam, moje pytanie dotyczy dlugosci stosunku bez prezerwatywy. Zawsze z chlopakiem uprawialismy seks w prezerwatywie. Stosunek byl stosunkowo krotki, chlopak konczyl po minucie, moze dwóch. Kiedy pierwszy raz kochalismy sie bez gumek, poniewaz zaczelam brac tabletki, chlopak niespodziewanie mogl kochac sie ze mna o wiele duzej. Bardzo mnie yo zaskoczylo. Moje pytanie brzmi co moglo to spowodowac, Szczerze mowiac myslalam, ze stosunek bedzie trwal tyle samo albo i krocej. Nie zeby mi to przeszkadzaalo, po prostu bardzo sie zdziwilam, ze bez gumek moj chlopak mogl kochac sie jakies 15 min...

Gość gość
ja tez z tym sie spotkalam i moj chlopak jest bez gomki to posuwa mnie prawie pol godziny,pozniej troche odpoczynku,ja mu go znow w buzi stawiam,a wtedy to juz jestem brana w roznych pozycjach, jest super

Gość Amyyx
Za drugim razem z gumka tez nie trwalo to o wiele dlluzej, a bez gumki dwa razy pod rzad to gdyby mogl to by nie przestawal. Bardzi mi to odpowiada, tego mi w seksie z nim brakowalo ale tak mnie to zszokowalo, az pytalam co sie stalo, ale bie umial wytlumaczyc, w kazdym razie bez gumki o niebo lepiej.

Gość gość
Bo bez gumki zawsze jest o niebo lepiej :)