Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLATEGO facet z wieloma partnerkami na koncie jest szanowany

Polecane posty

Gość gość

dlatego facet z wieloma partnerkami na koncie jest szanowany, a kobieta puszczalska wyzywana bo wy nie musicie się starać o seks gdyby wam było o sex tak samo ciężki jak nam to tez byście były traktowane jak my.. ale dla kobiety mieć sex jest tak proste jak dla mnie wypić piwo, czaisz tą różnice? dla was TO ZERO TRUDU!! ZERO!!! dla nas bardzo dużo.. dlatego nam się chwali, a wam ubliża.. to normalne i na odwrót prawiczek w wieku 20+ to c***a, a dziewczyna dziewica jest darzona szacunkiem bo potrafiła się powstrzymać od czegoś co jej samemu i bezproblemowo przychodzi -bo to wy już od 16-18 jesteście podrywane nieważne jak beznadziejne jesteście-a facet musi się wykazać i zawsze dać więcej od siebie, a i tak byle przeciętna z wyglądu idiotka wymaga szerokiej klatki piersiowej ,ładnej twarzy, przebicia w towarzystwie i pewności siebie od faceta-w zamian dając przeciętne ciało i postawę roszczeniową oraz przyswajanie sobie zasług faceta (te wasze wspieranie kiedy facet jest w związku bardziej ambitny i osiąga dla was oboje to co wy nie byłybyście wstanie) bo prawda jest taka ze facet n związek/seks pracuje cale życie budując swoja pozycje w środowisku (dlatego jeszcze w podstawówce panienkom imponują pewne siebie klasowe wali mordki) oraz pewność siebie -a w dorosłym życiu także kasę

Gość bzykam glupie dupy
nie wiem i hooy mnie to obchodzi 🖐️

Gość gość
Ja uwazam ze facet ktory mial wiecej niz dwie partnerki i to ze zwiazkow to duzo I nie Powinien Miec wiecej. I totalny zlew to facet ktory szuka seksu na jedna noc Dla mnie tacy nie zasluguja na szscunek. To zeykle samcze szmaty. Tyle w Temacie

Gość gość
Kobiety to materialistki i egoistki pozbawione uczuc wyzszych do osiagniecia swojego celu zrobia wszystko ! Czy brzydka czy ladna zawsze bedzie chciala lepszego od siebie przystojnego , zaradnego, pracowitego njczesciej w zamian nie dajac nic od siebie procz seksu i od cala prawda o kobietach ! Na koniec dodam ze sa strasznie leniwe i jak wyzej kolega napisal roszczeniowe a niby gdzie to jest napisane ze wam sie nalezy bo co bo macie c*** i cycki ? Naszczescie wiekszosc facetow w Polsce madrzeje i dokonuje lepszych wyborow niz zakompleksione i zdegenerowane psychicznie Polskie babska :D

Gość gość
''To zeykle samcze szmaty. Tyle w Temacie'' pierdu....pierdu tylko ze taki facet będzie przystojniejszy i pewniejszy siebie od innych dlatego wyda ci się atrakcyjniejszy dlatego i tak odwrócisz na rzecz takiego jakiegoś spokojniejszego przeciętnego chłopaka ale ty pewnie jak każda kobieta idealizujesz przystojnych, ładnych i pewnych siebie facetów dlatego ci się wydaje ze ten roochacz to taki brzydal- piękny kolega jest cnotnisiem a zwykle jest chyba raczej odwrotnie :)

Gość gość
bo kobiety to kłody i szukają tego co robił to wiele razy więc u faceta to zaleta faceci są aktywni w łóżku i szukają porządnej kobiety więc u kobiet to wada

Gość gość
Faceci to egoisci I pustostan. Leca na urode,miseczke d,sterczaca doope. Nie od dzis mowi sie ze To tzw wzrokowcy czyli innymi Slowy to pustostsn. Na skromne ale inteligentne kolezanki nie patrza albo sie z nich smieja. Dla facetow liczy sie Tylko cialo nie od dzis. Noe wmowisz mi ze patrzycie na charskter bo to Nie prawda. Nie macie Uczyc wyzszych. Malo jest g***tow, mordow?, to samcza wwina. Jestescie zera jako samcr Ogolnie. To Dlatego musicie Sie bardziej Starac. I tluste Oblesnr samce Tez marza Tylko o supermodelkach czyli ladniejszych Od siebe. Hipokrycie obrzydliwi

Gość gość
A czy kobiety podrywają facetów na inteligencję nie wy stoicie i pachniecie

Gość gość
"Nie zawsze faceci stają na wysokości zadania. Często tchórzą" - Ciekawy sposób wykręcania kota ogonem ,ze wina leży w samych facetach, ale to już przerabiałem, generalnie kobieta (raczej jej organizm) wybiera dobrze rokującego samczyka o cechach alpha, a tacy nie mają w naturze pozostawania tylko przy jednej samiczce. Chcą i mają, potem lament i zrzucanie odpowiedzialności na całą resztę porządnych mniej lub radziej mężczyzn. Pozdrawiam autora tematu ,rzadko kto dzisiaj ma odwagę wystąpić przeciw damskiemu egoizmowi. To się fortunnie zmienia na lepsze i aż miło popatrzeć jak dobrzy ludzie spośród moich znajomych nie mają parcia na posiadanie dzieczyny czy żony, i nie psują sobie życia z byle jaką, pierwszą lepszą modliszką.

Gość gość
dziwne bo z tego co widzę to facet zawsze ma gorsza kobietę od siebie

Gość gość
nie ma gorszych kobiet niż faceci. nawet najgorsza kobieta jest lepsza od najlepszego samca.

Gość gość
szanowany? ciekawe przez kogo - mnie tacy roochacze brzydzą. umawiałam się z takim jednym - co ciekawe, wyglądał na fajnego, normalnego chłopaka - jak się dowiedziałam o jego wybrykach, to zerwałam znajomość :o

Gość gość
''mnie tacy roochacze brzydzą. umawiałam się z takim jednym'' k***a co za idiotka sama sobie zarzecza :) jednak to z nim się umówiłaś odrzucając potencjalnie geny dobrego misia

Gość gość
ja tak samo jak poprzedniczka, obrzydza mnie taki cymbał, bez honoru i godności, obleśny, tępy, niedomyty, chamski, prostacki, beznadziejny, prymitywny, bez zainteresowań, bez osobowości, ale roochacz i tacy są i nie mega przstojniak, raczej brzydki. nie tylko przystojniacy to roochacze. tym bardziej sie zdziwiłam ze to ****** samiec alfa :<

Gość gość
umawiałam się przez miesiąc, baranie. nie byłam z nim, nie poszłam z nim do łóżka, na szczęście. teraz jestem z facetem właśnie takim dobrym misiem, który miał jedną dziewczynę w łóżku i jest cudownym człowiekiem, który szanuje kobiety 🖐️

Gość gość
myslalam ze k***a mac zwariuje jak sie dowiedzialam i mam to serio gdzies teraz 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
no ten z którym się umawiałam akurat był interesującym, inteligentnym człowiekiem, nie żadnym niedomytym prymitywem. i wyglądał na takiego swojskiego chłopaka, nie żadnego samca alfa. no ale jego podejście do kobiet i do seksu mnie odrzuciło - i słusznie.

Gość gość
zresztą, co ja się produkuję - frustraci wiedzą swoje :D 🖐️ gnijcie sobie w tym światku, oskarżając o całe zło tego świata kobiety - ja tymczasem uciekam na spacer z moim ukochanym, nieroochaczem i nie samcem alfa :D 🖐️

Gość gość
Faceci to modliszkli tylko czekają zeby zaru/chać jak to mówią bez wzgląd na konsekwencje, są odrażający

Gość gość
ciekawe, że tak teraz wyzywacie tych ruc/haczy a w życiu realnym to nogi wam się przed nimi rozkładają i to prawiczków wyzywacie bo nie są tacy jak Ci ruc/hacze

Gość gość
Chodziłam z prawiczkiem i to była najz******tsza realcja w jakiej byłam, kulturalny, dzentelmen, traktował mnie jak księżniczke, ja dziewica. Niestety musiałam wyjechać.**********cze to zjeby, kobiety nazywają szmatami, mają jakieś swoje chore teorie na temat kobiet, sami sobie ustalają co kobieta lubi, są odrażający, chcą tylko zdominować, wybzykać i iść, totalne dno dna den

Gość gość
ciekawe kto w realnym życiu wyzywa prawiczków :o tylko na tym forum takie rzeczy się dzieją :o

Gość gość
na tym forum to zawsze się jakaś znajdzie co prawiczków zacznie wyzywać a przecież prawiczki to spoko mężczyźni Pozdrawiam prawiczków

Gość gość
brzydze sie facetami ktorzy fiuta wsadzaja gdzie popadnie

Gość gość
'Chodziłam z prawiczkiem i to była najz******tsza realcja w jakiej byłam, kulturalny, dzentelmen, traktował mnie jak księżniczke, ja dziewica'' tylko w prawdziwym życiu jest odwrotnie-kobiety cięgnie do pewnych siebie drani gdyby tak nie było w życiu tylko tak jak piszesz to by nie było tylu prawiczków wśród spokojnych chłopaków i tylu zaliczeń wśród tych cwanych i pewnych siebie po prostu jedno myślicie, a drugie robicie-już w podstawówce czy gimnazjum można zauważyć ze dziewczynki bardziej lubią tych cwanych wali mordów ''zresztą, co ja się produkuję - frustraci wiedzą swoje'' no dobra to ja zacznę wieżyc ze dziewczyny ciągnie do spokojnych romantycznych introwertyków przeciętnych z wyglądu-tylko co to zmieni skoro otaczający świat wygląda na odwrót i prym wiodą pewni siebie przystojniacy z tabunem kolegów do picia i imprezowania ''chcą tylko zdominować, wybzykać i iść, totalne dno dna den '' !!!no dobra ale co z tego skoro to oni odnoszą największe sukcesy....co?!!! a większość cynicznych prawiczków to właśnie byli tacy romantycy za młodu zdegradowani do (w najlepszym wypadku) rangi kolegi ''dobrym misiem, który miał jedną dziewczynę w łóżku '' nie był prawiczkiem czyli powodzenie ma!

Gość gość
też znam prawiczka spoko koles i przy kasie ale jego prawictwo to troche taki 'kult' ale gosc jest obrotny i moglby miec nie jedna kobiete, wiele kolezanek za nim szaleje

Gość janemoge
byłam 3 lata własnie z takim, który podobno spał przede mną z 7 laskami,nie wiem ile w tym prawdy, raz powiedział, ze nie wie ile miał dziewczyn...ja przed nim nikogo. i on jest bardzo pewny siebie, ludzi do niego ciągnie, ale jednak zawsze wydawał się porządny, miły dla każdego, bardzo mnie do niego ciągnęło i nadal tak jest...ale on z dnia na dzień mnie wykopał ze swojego zycia i to teraz ja czuję się obrzydliwie :(

Gość gość
"też znam prawiczka spoko koles i przy kasie ale jego prawictwo to troche taki 'kult' ale gosc jest obrotny i moglby miec nie jedna kobiete, wiele kolezanek za nim szaleje" haha to chyba napisal sam praviczek

Gość jfyj
janemoge---> norma oddałaś dobremu dawcy genów miałaś się dać zapłodnić najlepszemu samcowi a on miał pobiec dalej, a jego dziecko miał wychować spokojny misiek ale niestety mamy antykoncepcje i dobre geny nie rozpowszechniłaś :) w sumie sama jesteś sobie winna - ale jak ktoś napisał to natura -samiec alfa ma zapłodnić i pobiec dalej -samica ma się dać zapłodnić samcowi alfa ty kopulowałaś z samcem alfa, a on miał pozostać wierny i zerwać z prawami biologii -za to to ty miałaś prawo podążać za instynktami hipokrytka i egoistka

Gość janemoge
taa,jasne,skoro tyle ze mną był to myślalam,ze to coś powaznego,sam tak mówił i dawał do zrozumienia. i dobrze, ze mnie nie zapłodnił, bo nie chciałbym żeby ze mną siedział wedle dziecka albo zebym była samotną matką :O ale jednak coś w tym jest, ze jakoś bym nie chciała prawiczka, bo bym się nie czuła z takim niedoświadczonym bezpiecznie. bez sensu to wszystko.