Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLATEGO facet z wieloma partnerkami na koncie jest szanowany

Polecane posty

Gość gość
Dobra dajcie popsioczyc troche facetom miedzy soba ale po co my mamy wdawac sie w bezsensowna dyskusje :)

Gość jinuyuyu
wymagają kędyś sama pisałaś ze twój facet jest wielki i gruby przez co budzi respekt poza tym to skąd te prawiczki i ile kobieta wymaga od faceta bo ja znam kobiety tępe i brzydkie z przystojnymi facetami jak i całkiem fajnych chłopaków ale samotnych bo np. . nieśmiałych kobieta dorasta do wieku by mieć chłopaka chłopak cale życie buduje swoją osobę by zdobyć/zdobywać partnerki

Gość gość
do twórcy tematu, uważam,że masz rację I nie wiem czy piszesz z własnego doswiadczenia czy jako ten mis ,który nie może wyrwać laski,bo ta ma inne priorytety w życiu,nie wiem czym się kierowałeś poruszając ten temat ,ale masz kureeeeewską rację,kobieta nie kieruje się w życiu uczuciami tylko kalkuluje ,co jej się bardziej opłaca I zawsze wybierze samca alfa,dzięki któremu dowiaduje się jak życ I kim być.przykład znajomem-wyszła za mąż za bogatego faceta I żyje jak w bajce,on ją ukształtował-stała się pewna siebie,wie co to znaczy luksusowe towary,on dał jej dobre życie.oczywiście są kobiety alfa,które lubią dominację I one nie będą szukały facetów alfa,tylko takich nad ,którymi mogłyby domonować,więc misie mają tu duże szanse,aczkolwiek na boku będą miały kochanka alfa. oczywiście są też kobiety,które wybrały misia do życia we dwoje,ale tylko dlatego ,że wcześniejsze przygody z ruuuuchaczami nauczyły je ,że życie z misiem jest bezpieczniejsze.AMEN

Gość jinuyuyu
''Bo kobiety z wyższej pułki KOSZTUJĄ'' ale tez te mniej inteligentne i brzydkie wymagają pewności siebie i przystojniaków dla kobiety to wyzwanie by mieć faceta takiego jak się jej podoba dla faceta wyzwaniem samym w sobie jest zdobycie jakiejkolwiek kobiety dlatego nawet brzydka i przeciętna ma faceta za to rzadko który facet ma kobietę taka jaka mu się podoba-tylko taka na jaka może się wykazać a jak tak nie jest to ska c**prawiczkowie?

Gość jinuyuyu
''I zawsze wybierze samca alfa,dzięki któremu dowiaduje się jak życ I kim być.przykład znajomem-wyszła za mąż za bogatego faceta '' dlatego mężczyźni zawsze byli uważani w społeczeństwie za cod lepszego-bo facet musi sam zdobyć pozycje społeczną i bogactwo- za to kobieta oprócz własnej zaradności może się wspomóc tyłkiem

Gość jinuyuyu
czemu udajesz moor ze nie rozumiesz postów

jinuyuyu - to chyba jakaś inna jestem, bo jak się poznaliśmy to oboje swojego nie mieliśmy nic i jakoś nie przeszkadzało mi "dorabianie się" razem. Chociaż...cholera, większość moich znajomych przez ten model przechodziła...to nie wiem o jakich kobietach mówisz.

Gość gość
Sa faceci ktorzy nie maja problemu zeby zdobyc serce ukochanej i przezyc z nia zycie cale

Gość jinuyuyu
a on był zamkniętym w sobie nieśmiałym introwertykiem?

Gość jinuyuyu
''Sa faceci ktorzy nie maja problemu zeby zdobyc serce ukochanej i przezyc z nia zycie cale'' tak -dobrzy dawcy genów ,pewni siebie i przystojni

Gość gość
o kobiet,które maja facetów misiów-bez obrazy,ale może na lepszego nie macie szans.stąd ten a nie inny wybór.ale przyznajcie czy nie macie fantazji o facecie alfa. jestem facetem alfa,choć byłem tak zwanym misiem,takim kolegą do tańca I różanca,zakochałem się myślałem,że ona też coś czuje,ale bawiła się ze mną,by na koncu mi powiedzieć,ze nie widzi się u mego boku,bo czuje ,że przy mnie nie może rozwinąć skrzydeł,wymieniła mnie na bogatego kolesia. Nie mam do niej żalu,wręcz przeciwnie,jestem jej wdzięczny,bo dzieki niej zrozumiałem co się liczy-pozycja I kasa.mam pieniądze jestem sk*******ysynem I nie mogę odpędzic się od lasek IRONIA LOSU

Prawda jest taka, że nieśmiałość to wada. Nieśmiałe kobiety nie cieszą się powodzeniem podobnie jak mężczyźni, nieśmiali ludzie maja problemy ze znalezieniem pracy i znajomych. To nie jest neutralna cecha charakteru, tylko przeszkoda która utrudnia całe życie. To jest coś z czym trzeba walczyć, a nie mieć pretensje, że inni tego nie akceptują. To tak jak mieć dwie lewe ręce do pracy i być złym na pracodawców, że nie chcą kogoś na stałe zatrudnić.

Gość gość
"w bezsensowna dyskusje " - proszę, klasyczny przykład babskiej wyroczni, przyjdzie, pieprznie frazesem od rzeczy i zadowolona, ależ wiele sama wniosłaś do tematu, erudytko od siedmiu boleści.

Gość gość
Nieprawda, kobieta musi się "zrobić" by mieć chłopaka. Nawet Józek z Koziej Wólki ma wymagania, a najbardziej byle jakiego faceta zawsze jakaś weźmie.

Gość fytjjtj
dla kobiety to wyzwanie by mieć faceta takiego jak się jej podoba dla faceta wyzwaniem samym w sobie jest zdobycie jakiejkolwiek kobiety dlatego nawet brzydka i przeciętna ma faceta za to rzadko który facet ma kobietę taka jaka mu się podoba-tylko taka na jaka może się wykazać

Gość fytjjtj
''Nieprawda, kobieta musi się "zrobić" by mieć chłopaka. Nawet Józek z Koziej Wólki ma wymagania, a najbardziej byle jakiego faceta zawsze jakaś weźmie. '' chcesz porównać umalowanie się z pozycja społeczną faceta, kasa ,charyzma zdobywana przez cale życie na ukształtowanej pewności siebie i pracowitości a poza tym znowu pytanie-skąd c**prawiczkowie? zresztą wy nigdy nie zrozumiecie jak trudno nam jest zdobyć byle jaka dziewczynę skoro same byłyście podrywane przez fajnego pewnego siebie faceta i tylko wystarczyło byście nie kręciły noskiem

Gość gość
jinuyuyu , atrakcyjne i wszystkie inne kosztują, ale te pierwsze KOSZTUJA, a to różnica :) tak jak np. każdy jeździ tym, na co go stać. W miłości to też wymiana, transakcja, one dobrze to czują.

Gość gość
Znowu użalają się nieśmiali, nudni, sztywni, zamknięci w sobie introwertycy, określający siebie jako "porządni". Zróbcie coś ze sobą, ze swoim życiem, zacznijcie gdzieś wychodzić, próbujcie rozmawiać z ludźmi. Ale najłatwiej mieć pretensje do całego świata i kobiet że was nikt nie chce. Jak kobieta jest sama to zawsze się jej radzi: schudnij, zmień fryzurę, ubrania, bądź wesoła i towarzyska. Wy też możecie się zmienić, zwiększyć swoją atrakcyjność. Zwracacie uwagę tylko na atrakcyjne, szczupłe, młode kobiety to dlaczego macie pretensje że kobiety też szukają dla siebie tych najlepszych?

a skąd te samotne, niechciane dziewczyny? Nie każdy może być atrakcyjny i popularny. Masa osób sama się odgradza od świata. Jesteś introwertykiem? Fajnie, ale licz się z tym, że nikt na siłę o Twoja uwagę zabiegał nie będzie skoro można zadawać się z kimś chętnym do rozmowy i spędzania razem czasu.

Gość fytjjtj
to tak samo jak ja w Polsce z kranem w domu nie zrozumiem ludzi z jakiejś afrykańskiej wiosce co musza wiele kilometrów chodzić po wodę do studni, tak wy skoro zostałyście wyrwane przez lepszego od siebie nie zrozumiecie ze np.pozycja wśród kolegów waszego facecika nie powstała samemu

nie wiem jakich masz znajomych, ale ja uważam się za równą z moim partnerem :)

Gość gość
Ja osobiście czerpię przyjemność z odrzucania kobiet. Z dobrze zrozumiałem, że kochają mnie tylko za wzrost, atrakyjność, perspektywy, pozycje towarzyska. Moje wnętrze to nie jest jednak samiec dominator, z czasem to wyczuwają i krecą głowa. Wy chciwe wiedzmy, tylko na mnie trafcie, oj tak

Gość gość
"dlaczego macie pretensje że kobiety też szukają dla siebie tych najlepszych?" - ja nie mam pretensji, taka natura świata, ale tak ścisle - wy nei szukacie - was znajduja, a gracie wielce niezalezne i wyzwolone. Z biologicznych ról sie nie wyzwolicie nigdy.

Gość fytjjtj
''Jesteś introwertykiem? Fajnie, ale licz się z tym, że nikt na siłę o Twoja uwagę zabiegał nie będzie skoro można zadawać się z kimś chętnym do rozmowy i spędzania razem czasu.'' niekoniecznie pisze o sobie ale tu się wkopałaś w 100% jak nic udowodniłaś mi ze mam racje moor jak facet jest zamknięty w sobie to zostanie sam za to jak kobieta jest zamknięta to właśnie poderwie ja jakiś facet a śmiałość to tylko jedna cech która by być w związku facet musi mieć, a kobieta może ogólnie facet by być w związku misi się wykazać kiedyś był tu topik gdzie kobieta (razem z tralalila) pisała ze wysłał jej miłosnego SMS'a chłopak nieśmiały a potem nie miał odwagi zagadać to go olała i wybrała sobie pewnego siebie dawce spermy do zapłodnienia odrzucając słabsze geny

tylko jakoś nikt nie chce podrywać kobiet zamkniętych w sobie :) Ja nie twierdzę, że nie masz racji. Jasne, tacy ludzie są sami, bo nie wykazują żadnej inicjatywy. O nudną, zdystansowaną lalę też nikt nie będzie zabiegał. Nie chcesz kontaktu z innymi to go nie miej, ale o co masz w takim razie pretensje?

Gość fytjjtj
''nie wiem jakich masz znajomych, ale ja uważam się za równą z moim partnerem usmiech.gif'' -on cię poderwał -on musi mieć prace ty nie -on musi mieć grono kumpli i dominacje w stadzie ty nie -on musi w razie czego umieć się bić ty nie -on musi mieć twarda psychikę ty nie a ze się uważasz za równa -to oczywiste, każda za taka się uważa tylko z tego co widzę to facet zawsze więcej się wykazuje

i szczerze mówiąc też olałabym takiego smsa. To nie jest żadna inicjatywa, to jest wystukanie kilku literek. Każdy to może zrobić. W pewnym wieku wypada jednak rozmawiać z ludźmi twarzą w twarz, a nie wysyłać elektroniczne liściki jak dzieci. Osoba która tak robi jest po prostu niepoważna.

Gość gość
zresztą wy nigdy nie zrozumiecie jak trudno nam jest zdobyć byle jaka dziewczynę skoro same byłyście podrywane przez fajnego pewnego siebie faceta i tylko wystarczyło byście nie kręciły noskiem Wystarczy nie zdobywać byle jakiej dziewczyny :)