Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLATEGO facet z wieloma partnerkami na koncie jest szanowany

Polecane posty

Gość fytjjtj
''Nie chcesz kontaktu z innymi to go nie miej, ale o co masz w takim razie pretensje?'' nigdzie nie pisałem ze to o mnie tylko to rzutuje na temat: facet ma się wykazać by mieć związek/seks-dlatego ceni się u niego zdobywanie partnerki kobieta tylko dorasta do wieku rozrodczego by mieć sex/związek-dlatego ceni się cnotliwość

-on cię poderwał - ja pierwsza zagadałam, a potem się wzajemnie podrywaliśmy :) -on musi mieć prace ty nie - hahaha....chciałabym żeby tak było, ale nie jest, oboje musimy pracować -on musi mieć grono kumpli i dominacje w stadzie ty nie - nie ma grona znajomych, woli siedzieć w domu. Jak gdzieś wychodzimy to zwykle mój pomysł, a on siedzi z boku z jednym czy dwoma swoimi "kumplami" i spokojnie rozmawia. -on musi w razie czego umieć się bić ty nie - bić czy bronić, bo to różnica? -on musi mieć twarda psychikę ty nie - oboje musimy mieć twardą psychikę, zwłaszcza, że akurat teraz to on potrzebuje wsparcia :)

Gość fytjjtj
poza tym zajrzyj na ten temat : Uważam, że facet który ma 20+ lat i jest prawiczkiem to c***a i lamus

Gość gość
jeny to zmieńcie płeć faceci, skoro tak was boli to, czego się waszym zdaniem wymaga od mężczyzn :o

Gość janemoge
faceci to sa p***busy. ja jestem nieśmiała,spokojna, więc w moim przypadku to normalne, że nie chce mieć takiego faceta jak ja,bo po prostu byśmy się nie dogadali, no moim zdaniem tak jest, bo kto by zrobił pierwszy krok. ten co mnie rzucił byl moim przeciwieństwem, dla mnie był ideałem na prwdę, myślałam, ze się uzupełniamy, a on po 3 latach stwierdził, ze do siebie nie pasujemy i bysmy się meczyli w przyszłości, dla mnie to nie jest zaden powód...znam duzo takich par,małżeństw, nawet jego rodzice się różnią...

Gość gjvhvv
i po co ta wypowiecd ? ja nie mam pretensji tylko uważam ze wszystko ma miec swoje konsekwencje po prostu kobieta ma seks na kiwniecie palca, a potem chce być szanowana za to-tak jak facet który musi się dziesięć razy bardziej wykazać na jakakolwiek ponawiam pytanie skąd te prawiczki?

a moim zdaniem nudził się po prostu z tobą i miał rację. Przeciwieństwa się nie przyciągają na dłuższą metę :)

Już ci mówiłam, z tego samego źródła to samotne kobiety - zawsze są ludzie nieatrakcyjni, niechciani.

Gość gość
Kobiecie jest łatwo o seks? To wskaż taką, której się nie poszczęściło z twarzą lub biustem albo np. talią, do tego nie dbającą o siebie i skromnie ubraną i mającą powodzenie, seks na zawołanie. Do tego ma być wykształcona, ma się każdemu kumplowi podobać. Faceci mają w tych czasach taaaakie wymagania i średnie lub liche możliwości, stąd te prawiczki.

Gość janiemoge
nudził, wątpię, raczej sie nie nudziliśmy, nawet jak do mnie przychodził to mówił, ze może sobie tylko przy mnie odpocząć, pomilczeć i być sobą

no to był to fascynujący związek, jeżeli Twoja obecność sprowadzała się do odpoczynku i milczenia. Spójrz na to z odrobiną krytyki.

Gość janiemoge
nie mówię, ze ciągłego milczenia, bo on nie umie za długo milczeć, ale przynajmniej ja go zawsze wysłuchałam ze spokojem, nie przerywałam tak jak inni.

Gość gość
Skoro jest nieśmiała i spokojna to musi mieć innego faceta.

Gość gjvhvv
BA DA BUM CSSSS.... i dziewczyna doskonale udowodniła ze wymaga więcej niż sama da od siebie oczywiście kolejny facet ma być śmiały i przebojowy a ona cicha szara myszka do tego nie dziewica

ale to jest jedna dziewczyna która nie bardzo widzi błąd w swoim myśleniu :P Podobnie są beznadziejni faceci którzy za wysoko mierzą.

Gość gjvhvv
ale to nie jest szczęście tylko norma ze taka ma faceta-znam mnóstwo brzydkich/tępych co maja chłopaka

Gość ja znam mnóstwo ciuli
którzy mają lepsze od siebie dziewczyny, więc jak widać to działa w obie strony

Gość ja znam mnóstwo ciuli
znam takiego jednego faceta - brzydki, zaniedbany masakrycznie - brudny, śmierdzący, bez studiów, bez pracy, na utrzymaniu mamusi w wieku 30 lat a ma same piękne, inteligentne dziewczyny. co one w nim widzą - nie mam pojęcia.

Gość gość
yj

Gość gość
każdy facet musi się wykazać by mieć kobietę

Gość gość
tgr