Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B3ndiTTt

Dziwna babka z pracy

Polecane posty

Gość B3ndiTTt

Stalo sie... musialem zwrocic uwage pewnej mezatce, z ktora jestem zmuszony wspolpracowac. Oberwalo jej sie dosc solidnie, gdyz z tego co zauwazylem, jej sie wydaje ze jak jest atrakcyjna to jej sie nalezy poklask wsrod facetow i stawianie na piedestale. Dokladnie chodzi o to, ze lubi sobie okrecac wokol palca kolegow z pracy i pod pretekstem romansu wymaga, aby za nia cos robili. Podczas rozmowy miala tupet powiedziec, ze tak zostala wyszkolona, dlatego tak robi i zdziwilo ja, ze zwrocilem jej na to uwage. Pozniej wyslala mi smsa po pracy, ze jest jej strasznie przykro, ze tak ja ocenilem, bo ona nigdy nie miala wobec mnie zlych zamiarow. Byly fochy z jej strony, ale pozniej chciala pogadac niby. Olewalem ja przez jakis czas, spotka.lem sie ostatecznie po pracy na szczerej rozmowie i powiedzialem, zeby dorosla. A ona odpowiedziala z usmiechem na twarzy, ze w moich ustach to zabrzmialo jak komplement. Malo tego, przytulila sie, dostalem buziaka w policzek, zupelnie nie wiadomo za co. A na drugi dzien przyniosla mi 0,5 l nalewki, ktora sama zrobila. A po tygodniu znow to samo - czyli spychologia, udawanie, wygodnictwo. Zastanawiam sie, co te niektore babki maja w glowach, czym sie kieruja. Nie wiadomo jak sie teraz zachowywac wobec niej.

Gość gość
nie daj sie po prostu wciagnac w ta jej gre i olewaj.

Gość fsdfnsdfsfsdfjsjd
z twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac, ze okreca facetow wokol palca, Ty sie nie dajesz, wiec chce Ciebie tez zdobyc, gdyz nie moze tego osiagnac robi wszystko, by dotrzec do tego celu.

Gość gość
Sama jestem kobietą i tu ewidentnie widzę, że ona i Ciebie chce owinąć wokół palca!! Nie daj się. Naprawdę. Nie ufaj nikomu - zwłaszcza JEJ. Bo możesz tego żałować. Bądź twardy!!!! Wierzę w Ciebie :)

Gość gość
Perfidna, zaklamana laska, ktora zapewne siedzi w tej firmie nie za swoje kompetencje, tylko daw... nie d**y. Tylko, zeby nie przyszlo ci do glowy, zeby isc z nia do lozka, bo pozniej moze Cie szantazowac.