Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydze sie umyc dzieciom miejsca intymne

Polecane posty

Gość gość

jestem niania i jak do tej pory kompanie dzieci nie wchodzilo w zakres moich obowiazkow, ale mam je dzis zabrac na lekcje plywania i potem umyc je pod prysznicem. Jakos tak wstydze sie myc ich miejsca intymne. Dzieci sa w wieku od 9 do 6 lat, w tym chlopiec. Bede sie czula jak jakis pedofil :/

Gość CptSparklez
To te dzieci nie potrafią same się umyć? Dziwne dla mnie, mój 4 latek myje się sam.

Gość gość
"od 9 do 6 lat" :D 🖐️

Gość gość
To jakiś kiepski żart... Weź przestań... od kiedy to 6 latka się myje? Nie wspominając już o 9 latku?? Załóż sobie inny wątek, bo na to się nikt nie nabierze... Jasne.. umyć miejsca intymne i w ogóle kąpać uczniów szkoły podstawowej. Chyba Ci się nudzi.

Gość gość
ich mama kazala mi je umyc, staralam sie jej delikatnie dac do zrozumienia, ze sie moga mnie wstydzic, ze moze tylko wlosy im umyje, a ona sie zasmiala i powiedziala, ze nie beda sie wstydzic, co najwyzej beda piszczec, bo nie lubia sie myc :/ ale i tak w sumie im kaze samym sie tam umyc, nie chce wyjsc na jakas pedofilke

Gość gość
ej przysiegam, ze to nie prowokacja ! :) jestem za granica, moze tutaj dzieci sie wychowuje inaczej. Normalnie tego nie musze robic, wiec mi to zwisa, kto je kompie, ale dzis mi wypadlo zawiesc je na ten basen

Gość gość
A ja Ci wierze bo sama bylam swuadkiem ze trzeba bylo myc 9 latka na prosbe mamy. moja propozycja to naucz dzieci myc sie samodzielnie albo omin miejsca intymne.

Gość gość
spadaj pedofilu z tymi tematami. Dzieci w tym wieku same już się doskonale potrafią podmyć, ty tam nie fantazjuj o wkładaniu im tam lap Nie tylko tu na tym portalu takie głupie zboczone tematy zakładasz , ty wiesz o tym

Gość gość
a po co masz myć miejsca intymne po basenie? umyją wieczorem-nic im nie będzie

Gość gość
okej :) dzieki ps. a wy byscie sie nie czuly zawstydzone myjac obcym dzieciom zadki ?

Gość gość
mnie tam nie nie zadziwi - znjaomi maja synka w drugiej klasie podstawowki a jak zrobi kupe to wola mamusie co by mu tylek wytarla...

Gość gość
a co jak temu 9 latkowi stanie podczas mycia ?

Gość wez sie opanuj czlowieku
jesuu po co ciągniesz ten temat? jara cie to zboczeńcu? po cholerę pytasz się ludzi jakie wrazenia miały by podczas dotykania intymnych miejsc dzieci. Weź ty się ogarni i przestan szalen z tymi tematami , nie tylko tu

Gość gość
przestan temat jest ciekawy powinnismy go troche pociagnac :)

Gość gość
JAKIS PEDOFIL ZAKLADA TEGO TYPU TEMAT CZY CO? :o

Gość gość
A ten 9latek w pampersie chodzi?

Gość gość
Moja 3 latka juz miejsca intymne sama sobie umyje wiec co dopiero 6l

Gość gość
Nie, nie wstydziłabym się myć dziecka 9 letniego... bo...bym tego nigdy nie zrobiła!!! Kurde.. jeśli dziecko jest zdrowe (w sensie, że intelektualnie, zdrowe fizycznie).. ma 2 ręce, to kurde ma się myć samodzielnie. Powiedziałabym: umyj się i już. Jak powie: nie umiem, nie wiem jak.. to mówisz: normalnie.. nalewasz płyn na gąbkę i się szorujesz. A jak się nie chcesz myc, to nie.. Kurde po basenie wystarczy, że się opłuczą, jaki to problem.. Wejść pod prysznic, trochę się ochlapać i juz.

Gość gość
nie odpowiadajcie pedofilowi!!!

Gość gość
jezu co wy macie z ta pedofilia, nie jestem pedofilem. Temat jest normalny, oc***eliscie :O

Gość muuuuuu
PEDOFIL INACZEJ ZBOK ma rajcowanie jak ktos mu opisuje ze szczegolami o malych dzieciach

Gość gość
Ty się lepiej wstydź tych wszystkich dorosłych facetów, co po męskiej szatni na golasa latają.

Gość gość
no i co z tego, niech sie jara. Mam nie jesc czekolady przy osobie ktpora sie odchudza. Mam nie rozmawiac z ksiedzem o sexie. Mam nie pisac na forum o tym ze dzieci maja tez c**ki i penisy, bo jakis pedofil sobie zwali konia czytajac to. Jestescie smieszne