Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaaaaa6767899999

Czy to jest ciaza

Polecane posty

Gość paulaaaaa6767899999

Witam Panie :) Tak jak w temacie, nie jestem do konca pewna czy to ciaza. Wiem ze pomyslicie , jak mozna tego nie wiedziec w tych czasach, gdzie w miescia jest tylu ginekologow, sa testy. Ale wlasnie chodzi o to , ze jednak nie wiem. Miesiaczka spoznia mi sie juz 4 tygodnie, a w poprzednim miesiacu opoznil mi sie o 2 tygodnie. jakies 2 tygodnie temu , kilka razy zdazylo mi sie wymiotowac i mdlic troczke , wtedy sobie wszytsko poukladalam w glowie. Zrobilam test , ale wyszedl negatywny. ale od jakis 5dni bola mnie piersi ( a dokladnie sutki ) , a wiem ze to moze byc objaw ciazy. warto podkeslic , ze teraz przebywam w niemczech, wiec pojscie do ginekologa tez nie jest taka prosta sprawa. ale juz zdobylam adres i bede musiala sie umowic na termin. Ale bede na pewno musoala czekac na termin, a do tej pory ta niepewnosc mnie wykonczy. wiec powiedzcie mi czy spoznianie sie okresu 4 tygodnie, bolove piersi, NEGATYWNY TEST , moga to byc jakies objawy ciazy? przeciez testy nie zawsze wykazuja dobry wynik..

Gość gość
Mi okres dwa tyg si e spoznia i tez test negatywny... ale na badanie krwi masz mozliwosc ? To by wszystko wykazalo , tez slyszalam zeby nie ufac na tescie co wyjdzie ale chyba po takim czasie by juz nam wykazalo a ty juz az 4 tyg mi dopiero dwa