Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Radzenie z uczuciam

Polecane posty

Gość gość
Jak bedziesz madrze postepowal to szybko minie. :) Nie karm sie wspomnieniami i nie rob glupot pod wplywem emocji. Pozdrawiam. :)

Gość gość
Własnie glupoty pod wplywem emocji są moją słabą stroną :)

Gość gość
To za kazdym razem jak pomyslisz o glupocie wal sie czym twardympo glowie. Powinno pomoc. :)

Gość gość
Haha wiesz ile siniaków juz bym miał :P Dziś tylko podejżewam że brakło by miejsca gdzie się bić :)

Gość gość
Eh. Zle z Toba w takim razie. :) Ale innej rady nie ma. :) Zobaczysz jeszcze jak to fajnie jest kochac bez stresu i z calkowita wzajemnoscia. :)

Gość gość
Właśnie tego się obawiam że ciężko mi będzie może nie kochać może nie zapomnieć ale poznać kogos zaufać

Gość gość
No i się zaczeło :( Miałem ostatnio słabe dni i napisałem do niej kilka wiadomości wchodze na poczte i widze że odpsała po dniach kilku :( Masakra jakas :(

Gość gość
No kilka wiadomosci az. U kolego, nie odetniesz sie jesli sie nie wezmiesz w garsc. Boisz sie, ze nie zaufasz innej;p? A jej to bys zaufal? Tym bardziej chyba nie.:) Napisala cos sensnego?

Gość gość
No właśnie na moich tysiące znaków i umoralniania jej napisała mi że nie wie co ma mi odpisac. Nrazie trzymam się i nie odpisuje tylko sam nie wiem jak długo :)

Gość gość
Co do zaufania nie o to mi chodziło. Chodzi mi o to że nie chciał bym krzywdzić kogoś błedami popełnionymi przez kogoś innego

Gość gość
Aha. No nic trzymam kciuki za Ciebie. :) Pamietaj, ze nawet jesli ona by chciala wrocic to bys tylko Ty cierpial. Ona najpierw musi dojrzec. :)

Gość gość
Dziękuje za rady mam nadzieje że poradze sobie dzięki nim i że będe w stanie nie odpisac hehe :)

Gość gość
Ok. To pisz czasem co sie dzieje. Ja czasem tu wchodze bo na innym temacie juz otoczylam opieka duchowa pewna osobe tez po toksycznym zwiazku. ;d

Gość gość
Fajne jest to że ktoś obcy jest w stanie bardziej pomóc niż wszyscy otaczający nas ludzie:) Dziekuj***ardzo co jakiś czas będe się odzywał oczywiście :)

Gość gość
Bo obcy jest najbardziej obiektywny. :) Ide spac. Dobranoc. :)

Gość gość
Dziękuje dobranoc :)