Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szwagierka w ciąży teściowa zarządziła że oddam wyprawkę

Polecane posty

Gość gość

Durna kobieta, no niedoczekanie. Jakim prawem ona mi jakieś rozkazy wydaje komu i co mam oddawać. Zwariowała. Powiedziałam, że absolutnie nie ma takiej możliwości to stwierdziła, ze jej syn związał się ze szmatą. Mąż ma dyżur, wraca dopiero w nocy, więc o niczym nie wie. Najpierw nawet nie interesują się czy w ogóle urodziłam, a teraz wymagania.

Gość gość
zawisną jesteś ot cała polityka wsadź se w doopę szmajory :)

Gość gość
a co nas to obchodzi???

Gość gość
A nie pomyslalas ze planuję drugie dziecko? Jak urodziłam nawet nie zadzwoniła, nie przyszła. A teaz wyciąga ręce po moje rzeczy, bo ona biedna i tylko mąż pracuje. Mi też z nieba nie spadło.

Gość gość
no dobra a nas h*j to obchodzi ja też musiałam sobie kupić i co

A kto powiedział że musisz dać ? Nic nie musisz ;) A już tym bardziej nie musisz się im tłumaczyć ze swoich decyzji. Tak czy siak współczuję teściowej :o Jak może rozporządzać cudzymi rzeczami i jeszcze wyzywać synową od szmat !

Gość gość
kiedy jest szmatą bo oddała by ciuchy tamte dziecko by wyrosło to ta by oddała jej i już a nie pochowa w pudełka a mole to zeżrą i po co tak p*******ć

Gość gość
Bo szwagierka ani razu mojej córki nie odwiedziła mimo, że mieszkamy w tym samym mieście, a teraz wymagania.

Gość gość
Nie daj się. Teściowa niech rządzi swoimi rzeczami. Ulegniesz teraz posunie się dalej. Postaw jasno granice.

Gość gość
kiedy jest szmatą bo oddała by ciuchy tamte dziecko by wyrosło to ta by oddała jej i już a nie pochowa w pudełka a mole to zeżrą i po co tak p*******ć **** Nie ona jest szmatą tylko teściowa jest roszczeniową suką! Sorry ale jak ktoś coś kupił to ma prawo nawet sobie spalić i nie musi nikomu nic dawać... Sorry ale jak szwagierka szanowna dziecko rodzi to chyba ją na to stać, nie? Niech sobie kupi szmatki ;) Bardzo dobrze zrobiłaś! Miałam podobną akcję - byłam już dogadana z przyjaciółką a teściowa zażądała wózka dla swojej córuni... :D Też nie dałam, bo oddałam przyjaciółce.

Gość gość
Uważam, że ja nie jestem wypożyczalnią. Co to za moda na pożyczenie. Potem ona nie odda albo poniszczy.

Gość gość
zajdz w ciąże - powiesz,ze jesteś i potrebujesz

Gość gość
'zajdz w ciąze' - a niby dlaczego? zeby sie wytlumaczyc przed tesciowa-idiotka? nikt nie ma prawa dysponowac Twoimi rzeczami

Gość gość
a tesciowa ci nie zafundowała tej wyprawki?

Gość gość
nawet jesli zafudowal wyprawke autorce, to nie moze jej terz dac komus innemu. 'daje ci na terz, pozniej zabiore i oddam komus innemu'. jak sie komus cos daje to ta rzecz staje sie wlasnoscia obdarowanego

Gość gość
ja bym zwariowala no na serio bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie wypowiedzia ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Matko. Właśnie dzwoniła szwagierka i mówi, zw przecież nie mogę jej odmówić, bo jesteśmy rodziną. Teraz jesteśmy rodziną. Ale wcześniej byłam dla nich najgorsza. Powiedziałam jej żeby nie robiła z siebie takiej idiotki i się rozłączyłam.

Gość gość
Nie dostałam od teściowej ani grosza ani jednej rzeczy. Moi rodzice kupili nam wózek.

Gość gość
Nie daj im ani jednego ubranka kobieto. Prędzej wyrzuć, a nie daj. Niech się szmaty nauczą, że jak się czegoś chce, to trzeba ładnie poprosić, a nie wyciągać łapy :O

Gość gość
bujda na resorach księżniczko nie wierzę że ona by się tak upodlała dla paru szmat:(

Gość gość
ja mojej szwagierce nic bym nie dała,bo jest szmatą,niech sama sobie kupi bratowej jednej i drugiej oddałabym

Gość gość
Sama jesteś wymyślona :o. No i nic nie oddam, mam je gdzieś.

Gość gość
Właśnie się uparła, bo tylko jej mąż pracuje. Wynajmują kawalerkę. Ona nie będzie mieć macierzyńskiego ani nic.

Gość gość
kłamiesz

Gość gość
jak ich na nic nie stać,to po co zachodziła w ciąże???Dziecko kosztuje i to sporo

Gość gość
Ja bym oddala po co mi ciuchy niemowlece

Gość gość
i jak na kogoś kim się nie interesujesz sporo wiesz plociuchu :)

Gość gość
No jak mam nie wiedzieć skoro to był argument, że mam oddać.