Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ulewanie po bebilonie comfort pomocy

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamyjuz niewiem co robić mam dwutygodniowe córkę niestety po krwotoku po porodzie i przetaczania krwi nie mogę piersią karmić mała zaczeła Pic mleko nan z Nestle niestety miała zaparcia położna zaleciła bebilon comfort i kupa jest ok często i luźna ale po kilku dniach zaczął się problem mała czasem się prezy wije AZ krzyczy. Trwa to chwile i przechodzi przeważnie po takim ataku płaczu ulewa i to czasem sporo. W nocy po każdym jedzeniu zwraca czy to normalne takie ulewanie? Niektórzy mówią ze dzieci tak maja i mam nie panikowac i ze bóle brzuszka tez SA czasem norma?

Może warto wypróbować inne mleko? U nas po wielu próbach (Hipp Cobiotik, Hipp Comfort, Bebilon Comfort, Bebilon Pepti) przeszliśmy na mleko z Rossmana, do tego Delicol na trawienie laktozy i Espumisan na gazy. Problemy z brzuszkiem minęły. Natomiast ulewanie to odrębny kłopot- pomagał Bebilon Nutriton, natomiast samoczynnie synek przestał ulewać ok 5 miesiąca. Życzę powodzenia w znalezieniu właściwego mleka i jak najmniej problemów brzuszkowych :)

Gość pocieszę
nasz synek tez wił się i prężył i ulewał oczywiście, nie płakał , po profesorach latałam bo się bałam . Wszystko ok, to normalne, niewykształcony układ pokarmowy . My też dawaliśmy bebilon comfort, a w związku z ulewaniem przeszliśmy na bebilon na ulewanie- dziecko nie miało zaparć , i tak jechaliśmy do końca 6 miesiąca. Teraz jesteśmy na Bebiko 2 :)

Gość gość
moj synus tez sie tak prezyl, ponoc to normalne, po nanie bardzo ulewal,przeszlam na bebiko i jest ok

Gość gość
A jaki to jest Babilon na ulewanie? Jak się nazywa??

Gość pocieszę
Bebilon na ulewanie, zobacz w sklepach, nie w każdym jest. Ja kupowałam w Auchanie, jest chyba też w Tesco . On jest gęstszy od b. comfort .