Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aż mdli od tych słodkości

Polecane posty

Gość gość

dzieciątko...dzidziulek,dzidzia...

Gość gość
a co wolisz s******l patol bachor bękart

Gość gość
dZieciak - po prostu

dzidzia, rączki, kaszki, słoiczki, jabłuszka, marcheweczki, kleiczki, wanienka, mydełko, fasolka, bejbulek, staranka, brzuszki, kwietnióweczki, śliniaczki, materacyk, kubeczki, nóżki, winogronka, balsamiki, pieluszki, poduszeczki, wózeczki, śniadanko, obiadek, kolacyjka, paróweczki, pluskanko, spacerek, spatunku, cysio, monio, papusianie, cyckowanie, patuchnianie........ Pojedynczo - już się przyzwyczaiłam. Dwa słowa w jednym zdaniu - lekko rażą. Trzy i więcej - zamykam okienko iksem :classic_cool: 🖐️

Gość gość
ufff, wszystko bez zmian - człowieka chwile nie ma online, a zawistne c**olindy dalej narzekają :)

Gość gość
bo to aż nienaturalne...to tylko infantylnie lub bluzgać? nie ma normalnego określenia,a zresztą....

Gość gość
mówmy wszystkie 'moja gnida' albo 'mała menda'!

Gość gość
Matka Madzi też mówiła o dzieciątku...taka czuła mamusia...

Gość gość
Skoro cię mdli to się zastanów-może zafasolkowałaś i będziesz mamusią różowego bobaska.

Gość gość
jeździłam, świętowałam, odpoczywałam... :)) miło mi Cię widzieć. dałaś radę pilnować porządku na naszym ulubionym forum i nie przygniotły Cię wredne mamusie?

Gość gość
ZA -FA -...cooo?

Gość gość
no tak no fantycznie no nie no gadanie na necie ktos sie wypowiedzial tu i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
ojej, a mnie nie było przy takiej super akcji... masz ci los. a o co poszło? malował szafki na L4 czy coś jeszcze głupszego? :)

Gość gość
ooo... nasze słodkości nierobem? bezczelne baby. no, czyli nowy rok zaczął się tak jak stary skończył, bez zmian :)

Gość gość
:D nierobem,nierobem...pracusie

Gość gość
chyba wyczerpałam limit na najbliższych kilka miesięcy :) coś spokojnie i cicho tu jak na świąteczne popołudnie.

Gość mnie też mdli
Najlepsza koleżanka moja, taka co zawsze patrzyła na dzieci i pytała mnie "po co ludzie mają te dzieci?", teraz zaciążyła, pierwsze dziecko. Oczywiście w sekunde po zobaczeniu 2 kresek zapomniałam normalnego języka polskiego :O Już nie ma brzucha, tylko "brzuszek", w tym "brzuszku" nie ma dziecka, tylko "dzidziusia" :O Laski, to jest naprawdę zauważalne przez otoczenie, które ma gdzieś wasze "brzuszki" i "dzidziusie" i słyszy tylko skretyniałą do reszty mamuśkę :O

Gość gość
Led, a to nie ty się przypadkiem srałaś ze skrótami "mm" czy "kp", zawistna c**olindo? :o 🖐️

Gość gość
to nie słuchajcie tych mamuś, tylko idzcie do kina na teksańską maskarę, najlepiej 4d, poźniej idźcie na najebkę i op********e kebaba, może wam ulży :)

Gość gość
nie da się...są wszędzie,jak zombie i straszą normalne matki....

Gość gość
a co ma mm, kp, paracet i inne tego typu jbc i ocb do tematu? nie lubię kretyńskich skrótów. ręka komuś odpadnie jak wstuka na klawiaturze trzy znaki więcej?

Gość gość
Aha, czyli ty nie lubisz kretyńskich skrótów - to jest ok. Ale jak ktoś nie lubi kretyńskich, infantylnych zdrobnień - to już niefajne. Wiesz jak to się nazywa? Hipokryzja, złotko :)

Gość gość
nie lubię zdrobnień, ale skoro estrogeny objawiają się w taki sposób to niech tak będzie. mnie to nie wadzi. stokroć bardziej rażą mnie pieniążki :)

Gość gość
złotko, kochaniutka... następna przyjaciółeczka :)