Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce schudnac w tym roku

Od jutra zaczynam odchudzanie Jest ktos chetny sie przylaczyc

Polecane posty

Gość Akila
No to za mną pierwszy dzień diety narazie bezproblemowo. Jutro mam już zaplanowane śniadanie , lunch tylko obiad został.

Gość Akila
Dziewczyny co myślicie zeby jutro sie tu zameldować i zacisnąć zeby do konca tygodnia ( dla mnie do soboty bo wtedy jest mój dzień rozpusty).

Gość Akila
Co juz wszystkim zapał minął? Ja dziś pobiegalam i dalej na diecie :)

Gość rozix3
Ja sie pochorowałam troche. Nie myśle o niczym tylko o tym jak mnie błowa boli i mi zimno. Przynajmniej nie chce mi sie jeść. Ale nie ma mowy o żadnej aktywności.

Gość Akila
No to za mna 2 dzien :) plus bieganie.

Gość Akila
No to sama zostałam ...trudno 3 dzień za mną , choć coraz ciężej patrzeć na moje dżiecko z mmsami w ręku.

Hejka, ja się chętnie przyłącze , natchnęło i zaczęłam nie od jutra jak to zazwyczaj jest a od wczoraj od połowy dnia tzn obiad i kolacje zjadłam już z zasadami diety 4 hour body mam zamiar stosować się do zasad tej diety może nie dokładnie do wszystkich kawa z mlekiem z rana być musi dziś zjadłam dziś zjadłam zrobiłam sobie wczoraj do pracy sałatkę z myślą, że będzie na dwa posiłki w pracy ale chyba będzie co najmniej na 3 bo jest strasznie sycąca . skład jajka, kurczak gotowany, fasolka czerwona, ogórek kiszony, papryka czerwona i odrobina majonezu (pół łyżki) przyprawy. zjadłam trochę tej sałatki na śniadanie do tego warzywa, papryka, ogórek świeży, papryka konserwowa + kawa z mlekiem właśnie parzy się zielona herbata. Mam nadzieję, że będziemy się wspierać i wytrwamy do osiągnięcia celu;) mój cel to 10 KG;) niekoniecznie w miesiąc żarcik taki. pozdrawiam cieplutko

Gość Akila
Hen Magda założyłam topik na diety ale nikt chyba nie zna tej diety można tam sie przylaczysz i będziemy 2 :) topik ma tytuł dieta 4 hours body

Gość czasnazmiany81
Hej, mam 32 lata i mieszkam w Toruniu, szukam koleżanki do wspólnego odchudzania, spacery, fitness- we dwoje zawsze raźniej. czasnazmiany81@wp.pl