Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce schudnac w tym roku

Od jutra zaczynam odchudzanie Jest ktos chetny sie przylaczyc

Polecane posty

Czy jest ktos chetny zeby sie przylaczyc? Razem razniej:)

Gość rozix3
A jaką dietę chcesz stosować?

Co do diety to jeszcze nie mam jakiejs konkretnej. Po prostu chce na razie ograniczyc jedzenie i zaczac cwiczyc.

Gość rozix3
To podobnie jak ja. A ile chcesz schudnąć?

Gość Akila
Ja zaczęłam już od dziś :) dieta nisko węglowodanowa :)

Gość rozix3
Akila więc co jesz np? Jakieś przykłady jadłospisu?

Gość Akila
Moja dieta jest 4 hours Body, jest taka książka i właśnie z niej pochodzi. Jest super prosta Wszystko co białe jest zakazane -mąka Chleb Makaron Ryż Ziemniaki Jadłospis jest prosty i jednostajny ale dzięki temu człowiek sie nie meczy z gotowaniem i kombinowaniem Składniki Proteiny Ryby Wieprzowina Wołowina Kurczak ,pierś uda Warzywa Szpinak Warzywa mix Brokoly Kalafior Szparagi Fasolka zielona Groszek zielony Fasolowate i inne bubki Soczewica Pinto Czerwona fasola Biała Soya Dużo wody i tak przez 6 dni a 7 dnia CHULAJ dusza mozna wszystko , ile sie chce , aż do ...porzygania Ostatni raz po 4 tygodniach schudłam trwale 4 kg z wagi 65 na 61 Ćwiczyć nie trzeba ale warto 2 razy w tygodniu coś zrobic Nie ma liczenia kalorii, nie ma porcji ...mozna jest pod korek zero głodu. Pózniej napisze co dziś dokładnie zjadłam A i jeszcze poszukajcie bo mozna i pomidory , awokado, orzechy itd tylko w już odliczonych ilosciach

Gość gość
ja sie pisze od jutra :

Gość gość
a ciemny chleb, ryz mozna?

Gość Akila
Dziś na śniadanie : puszka tuńczyka w oleju bo musiałam na szybko ( ważne zeby zjeść MAX godzinę od wstania) Lunch - 2 jajka ( a zapomniałam jajek mozna do oporu) i pól puszki czerwonej fasoli na ciepło z ziołami Obiad 2 plastry wołowiny smażone bez panierki, i pól kilo warzyw ( brokul, kalafior, marchewka mieszanka mrożona z Lidla) Dużo wody 2 kawy bez cukru ze śmietanka Zero głodu , zero zachcianek, a jak przyjdą wieczorem to mam orzechy laskowe mozna mała garstke.

Gość rozix3
No to ja mniej więcej z takich składników sobie przygotowuje to co jem. Chociaż na diecie jem bardzo mało.

Gość Akila
Nie mozna ani chleba ani ryżu ani makaronu brązowego. Dla mnie dieta nie musi byc przyjemna , dla mnie musi byc skuteczna i nie mogę byc głodna. Ta działa po ostatniej spadło mi 7 procent tłuszczu w ciele a to bardzo bardzo dużo na 4 tygodnie bez morderczych ćwiczeń i głodu

Gość gość
a co z kasza , chlebem iemnym

Gość Monia353
Ja właśnie dziś ruszyłam z odchudzaniem i postawiłam na to co koleżanka mi poleciła, a mianowicie nie stosować diet, po prostu regularniej i częściej się odżywiać w mniejszych porcjach, ponadto zamówiłam sobie zaraz po sylwestrze slimette z portalu, http://jakskutecznieschudnac.info.pl do tego chcę jeszcze chodzić dwa razy w tygodniu na basen. Moja koleżanka z połączeniem tego wszystkiego zrzuciła 13 kg w dwa miesiące bez żadnego problemu. I jak to ona mówi " nie są ważne diety a zmiana stylu żywieniowego, wtedy efekt jojo na pewno się nie pojawi " :) powodzenia życzę wszystkim którzy chcą schudnąć !

Gość gość
a juz jest odpowiedz- dziekuje ;)

Gość Akila
To co najbardziej lubię w tej diecie to fakt ze mozna sobie zaplanować ten dzień bez diety wtedy człowiek ma dużo mniejsze szanse na podjadanie bo wie ze za pare dni sie nawpiernicza ile chce i czego chce. I zeby było dziwniej niz moze sie wydawać ...ten właśnie dzień powoduje ze nie ma jojo. Jedyna zasada śniadanie musi byc proteinowe jak zwykle U mnie głownie to jajka i boczek z fasola , a pózniej ....szaleństwo. Ale jak sie w praktyce okazało i tak człowiek nie jest w stanie tyle zjeść ile planował hahaha.

Gość Akila
Ja generalnie nie jestem zwolenniczka diet a jako ze uprawiałam i uprawiam sport całe życie wiem ze dieta wysoko proteinowa jest po prostu dobra bo wspomaga budowanie mięśni a im wiecej mięśni tym szybsze spalanie kalorii . A ja uwielbiam jedzenie i nigdy z niego nie zrezygnuje na rzecz szczupłości idealnej. Wiec stwierdzam ze mozna sie raz czy dwa do roku pomeczyc****odreperować co sie lenistwem zniszczyło.

Gość gość
a nie obciaza ta dieta nerek jak dukan?

Akila u mnie taka dieta by nie przeszla, bo nie wyobrazam sobie zycia bez tych produktow:) ja nie mam zbyt duzo do zrzucenia, bo jakies 4 lub 5 kg. A cwiczyc bede 30 day shred Jillian Michaels.

Gość gość
ja tez mam 4 kg

Gość rozix3
Ja nie lubię być na diecie bo lubię trochę zjeść ale po tygodniu mniej więcej już czuję się lepiej Wien ze ćwicząc wylewam z siebie ten tłuszcz a nowego nie przybędzie bo jest dieta. A jak widać efekty to już w ogóle z***biście i chce się więcej.

Ja jestem na diecie krotko,bo dopiero od 29 grudnia ,schudlam 3 kg. Moge wam napisac co nie co nie jem slodyczy,bialego pieczywa,ziemniakow,makaronu,napoi gazowanych ,czipsow i innych takich przekasek. Staram sie jesc piec posilkow dziennie,pic wode duzo wody chociaz na poacztku jest ciezko plus herbata czerwona i zielona bez cukru.Co do kawy pije z mlekiem i cukrem dwie dziennie.Mleko zamiast 3.2 % wymienilam na 0.5% plus zamiast 2 prawie 3 luzeczki cukru sypie jedna plaska.Tego sobie odmowic nie moge.Jem wiecej warzyw i owocow uzywam iliwy z oliwek zamiast oleju.mieso kurczaka ,ryby indyka.pieke lub na parze raz tez podsmazylam na oliwie ,ale mozna sobie kupic olej bez tluszczu w sklepie dla kulutrystow.plus cwiecze na razie malo ,ale sie rozkrecam powoli.Mam orbitreka co dziennie minimum te pol godziny plus spacery na zmiane z bieganiem,bo nie daje rady biegac dlugo i skakanka cudo.jest tania i spala sie na niej najwiecej kalori powodzenia

Gość Akila
Raczej nie bo w dukanie to nawet warzywa są ograniczane a tu ile chcesz. Chce schudnąć ...a nie warto spróbować i te wszystkie zakazane produkty jeść w jeden dzień to raptem 3-4 tygodnie.

Gość Akila
A shreda już zrobiłam :) teraz biegam regularnie i niedługo biorę sie za INSANITY

Jezeli ktoś by był chętny to zapraszm na mój topik "SCHUDŁAM JEDENAŚCIE I PÓŁ KG W 34DNI" dieta jest bardzo fajna i nie męcząca nie chodzę w ogóle głodna:)

Gość Akila
Jaskierka ja sie tak odżywiam na codzień dlatego moja waga jest stabilna to 65 kg to było po ciąży. Najlepiej czuje sie przy około 58-60 kg ale zależy mi nie na wadze ale na rozmiarze. Czyli na zmianie proporcji tłuszczu do mięśni a ważyć wtedy mogę ile chce. Po poprzednich 4 tygodniach zamieściłam sie we wszystkie jeansy a noszę dopasowane raczej.

Gość młódkaaaa
dla mnie najlepsza dieta to kopenhaska, jem smacznie i efekty są szybkie, widoczne i trwałe jestem po tygodniu tej diety i na wadze -3 kg

Gość gość
tak tylko uważaj na jojo ja nawet po stabilizacji przytyłam 20kg nie polecam tak samo Dukana

Gość diana24
Hej ja tez chcę trochę schudnąć i kupiłam sobie herbatę figura detox i linea 20 + także fakt jest taki ze nie chce mi się jeść słodyczy to duzy plus :-) czy ktoś też wspomaga się czymś przy odchudzaniu??

Gość młódkaaaa
po kopenhaskiej jojo mi nie straszne :-) jestem "wprawiona" w dietach i wiem, że ta jest jedyną dobrą, łatwą i skuteczną Dukana też nie polecam, fakt - schudłam ale jakoś tak "brzydko" , męczyłam się na niej i szybko wszystko wróciło