Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto był na studiach podyplomowych

Polecane posty

Gość gość

Czy na studiach podyplomowych są różnice programowe dla tych osób ,które mgr robiły na innej uczelni? Wiem,że na mgr na 100% są różnice i ciekawa jestem czy na podyplomówce też.

Gość gość
up

Gość gość
Nie ma. Ty nie rozumiesz chyba co to oznacza studia podyplomowe? Ona nie muszą być wcale związane z głównymi studiami. Byłam na podyplomowych informatycznych i byli ludzie po prawie, ekonomii, geodezji, czy filologii. Możesz iśc na studia podyplomowe z grafiki komputerowej, nawet jak nigdy w życiu komputera na oczy nie widziałaś. TO jak sobie poradzisz to tylko twoja sprawa.

Gość gość
Ja robilem podyplomowe ale zupełnie z innego kierunku niż studiowany a studiowałem dwa rownolegle także podyplomowka trzecia i to zrobiona na drugim roku studiow dwusemestralna ale obrona dopiero po obronie magisterki bo inaczej nie można.

Gość gość
nie musisz mieć magsitra żeby zrobic podyplomówkę Wystarczy licencjat

Gość gość
Wiem co znaczą studia podyplomowe. Tylko nie wiedziałam jak jest na podyplomowych, bo trochę się zdziwiłam jak ludzie z którymi robiłam licencjat poszli na mgr na inna uczelnie ale wybrali ten sam kierunek i specjalizację i mimo tego mieli od cholery różnic programowych. W związku z tym wielu z nich wróciło tam gdzie robili licencjat. A chcałabym podwyższyć sobie poprzeczkę i iść na lepszą uczelnie.