ekamilkae 0 Napisano Styczeń 6, 2014 ostatnio próbowalismy z chłopakiem, ale tradycyjnie nam nie wyszło, bo strasznie booli. wiec chłopak chciał spróbować bez prezerwatywy i jak sie zgodziłam bo wiedziałam ze nic z tego. włozył mi go moze z0.5cm dalej sie nie da bo tak boli nie do wytrzymania... wiec dalej nic nie bylo nawet wytrysku dodam ze jestem dziewicą.. dziwnie mi ssiniały piersi, okresu nie mam 6 dni ; / mogła zajść mozliwosc ze jestem w ciąży ? logicznie mysląc to nie mozliwe , ale w praktyce ? tyle sie tego naczytałam ze juz nie moge.... szlak mnie trafaia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscinka Napisano Styczeń 6, 2014 Nie ma takiej mozliwosci jezeli nie przebil ci blony ani nie doszedl wewnatrz. Miesiaczka moze ci sie spozniac bo sie denerwujesz :) wyluzuj. Dla uspokojenia radze test zrobic. Mi zawsze to pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekamilkae 0 Napisano Styczeń 6, 2014 dziękuje;) , a przez grzybice pochwy( pewnie przez tab anty .) mogł mi sie okres spoźnić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 Oj Boże, Boże. I Po stylu Twojego pisanie wnioskuje, że jesteś dosyć młoda. Może to jeszcze nie pora na seks? Z tego co piszesz to nie jesteś zbyt odpowiedzialna ani nawet nie masz podstawowej wiedzy na "te tematy". Zastanów się nad tym, czy byłabyś w stanie ponieść odpowiedzialność za ewentualne konsekwencje. Czy wyobrażasz sobie tego Chłopaka jako ojca Twojego ewentualnego dziecka? Seks to nie zabawa. Pomyśl o tym. II W ciążę ZAWSZE można zajść, nic nie daje 100% pewności. Nawet tabletki antykoncepcyjne. Poczytaj sobie o czymś takim, co nazywa się preejakulat. To mała ilość spermy wydzielana podczas podniecenia. Nie musi dojść do wytrysku, żeby zajść w ciążę. III Wątpię, żebyś była w ciąży. Po prostu panikujesz. Uspokój się, nie myśl o tym, a okres sam się pojawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscinka Napisano Styczeń 6, 2014 Raczej grzybica nie ma zadnego wplywu na miesiaczke. Mam takie pytanie. Skoro jestes dziewica to po co bierzesz tab anty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekamilkae 0 Napisano Styczeń 6, 2014 bo chcielismy z chłopakiem uprawiać, seks. ale po prostu nie szło, bo mnie rozdzieralo, ból był nie do zniesenia. i postanowiliśmy je odłożyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscinka Napisano Styczeń 6, 2014 moze powiedz chlopakowi zeby byl bardziej delikatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekamilkae 0 Napisano Styczeń 6, 2014 dużo o tym rozmawiamy, i jest delikatny bo nie chce mnie urazić , i widzi po mnie jak mnie boli, to przestaje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lililajka Napisano Styczeń 6, 2014 Może masz tyłozgięcie macicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscinka Napisano Styczeń 6, 2014 Rob tak ja podczas 1 razu. Za kazdym razem jak najdzie was ochota niech ci coraz glebiej wsadza. Po trochu wkoncu wam sie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekamilkae 0 Napisano Styczeń 6, 2014 dziekuje, ale z tą ciążą, to nie możliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgosia 1990 0 Napisano Styczeń 6, 2014 Witam dziewczyny.Mam kilka watpilwosci ktore chcialabym byscie mi pomogly je rozwiac.tzn moze ktoras z was tez miala podobnie wiec cokolwiek wie na ten temat.mam dziwne bole w podbrzuszu i klucia.wzdecia okrpone.zbiera mnie na wymioty jak czuje zapch majonezu.robilam 2 testy ciazowe rano w kilku dniowych odstepach.28 list kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia i 13 grud dostalam @ ale trwal krotko i nie bolal mnie brzuch tak jak zwykle.dodam ze bole zaczely sie 25 grud i trwaja do dzis a testy robilam 29 grud i 31grud.nie wiem co myslec a bardzo bym chciala byc w ciazy.pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgosia 1990 0 Napisano Styczeń 6, 2014 Testy wyszly 'negatywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2014 to co może być przycyzną brakiem okresu >? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajkam Napisano Styczeń 8, 2014 ekamilkae czasem przy infekcji intymnej może być problem z okresem, ale Ty nie masz okresu tylko krwawienie z odstawienia skoro bierzesz tabletki anty. I jeszcze jak długo je bierzesz jest istotne. Bo przez pierwsze 3 miesiące stosowania krwawienia bywają nieregularne i znikome. A skoro tak bardzo Cię boli to idź do ginekologa, bo może dziać się coś niepokojącego. I łykaj probiotyk, ja stosuję od dwóch lat lacibios femina, bo przy tabletkach anty mogą częściej pojawiać się infekcje intymne. A dzięki LF będziesz utrzymywała równowagę mikrobiologiczną układu moczowo-płciowego, co będzie Cię chroniło przed infekcjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2014 Ok 1,5 tyg, temu "pieściliśmy się" z moim chłopakiem. On wkładał mi tam palce, ja robiłam mu dobrze, chociaż żadnej spermy, jak dobrze pamiętam, nie było. Potem "ocieraliśmy się" o siebie narządami, on prawie we mnie wszedł, ale nie chcieliśmy ryzykować bez prezerwatywy. Boje się, że wpadliśmy. Może to niedorzeczne, ale naczytałam się naprawdę BARDZO WIELE o tym i podobno teoretycznie może być tak, że może dojść do zapłodnienia, np gdy trochę preejakulatu dostanie się dopochwy. Wydaje mi się, że nie było go, ale robiłam mu wcześniej loda i nie wiem, czy to był preejakulat, czy moja ślina. Może po tym się wydać, że wariuje, ale po prostu mam już wszystkie możliwe myśli. Okres zawsze miałam nieregularnie, od jakichś 3 miesięcy mam w miarę regularnie, to znaczy na początku miesiąca. Miesiąc temu miałam 8 grudnia, teraz jeszcze go nie mam. Boję się, że wpadliśmy, cuda się zdarzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2014 rozumiem, że się boisz. Jestem w bardzo podobnej sytuacji, tylko, że on nawet nie wszedł...boję się, jak cholera a test to dla mnie wyrok więc wolę go nie robić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2014 Małe włożenie nie wyklucza ciąży.Wystarczy że pracie dotknęło c**kę i na jego koncu były plemniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach