Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odstawienie psychotropow

Polecane posty

Gość gość
I bardzo dobrze,bardzo dobrze

Gość gość
skutki uboczne beda sie utrzymwyac,polecam do ssania walidol,picie naparow z melisy,a pozniej sie zmniejsza.Doktor nie moze oddtawic tak z dnia nadzien,bo to grozi zakladem psychiatrycznym.Bezpieczne trwa kilka miesiecy

Gość gość
wejdz na porlal schizofrenia i tam sa ludzie w temacie .....ale nie pytaj tu o tak powazne rzeczy ,bo tutaj jest duzo troli!!!Pozdrawiam i nie rob nic na wlasna reke!

Gość gość
wszedzie jest duzo trolli,wiec tu czy tam nie ma róznicy jak ktos czuje temat to czuje

Gość gość
odwyczajam sie od klilku miesiecy.Na poczatku doktor chcial mnie wyslac do poradni owykowej ale sie nie zgodzilam.Poszlam do innego recepte dostaje na okreslpna ilosc tabletek ktore musze dzielic i wytrzymuje pewnosc ze sa w zasiegu reki daje mi otuchy

Gość gość
odwyczajam sie od klilku miesiecy.Na poczatku doktor chcial mnie wyslac do poradni owykowej ale sie nie zgodzilam.Poszlam do innego recepte dostaje na okreslpna ilosc tabletek ktore musze dzielic i wytrzymuje pewnosc ze sa w zasiegu reki daje mi otuchy

Gość gość
trzeba zwiekszyc aktywnosc fizyczna zeby mozg mial duza ilosc serotoniny,ewentualnie podratowac sie tabletka melatoniny

Gość gość
Oczywiscie ze duzo ruchu na swierzym powietrzu,duzo cwiczen,głebokie oddechy pozytywne myslenie duzo swiatłą jedzenie bananów itd

Gość gość
A CZY TA MELATONINA JEST NA RECEPTE

Najlepiej zrobisz, jak pójdziesz do swojego lekarza i zapytasz czy możesz, i jak stopniowo schodzić z dawki,bo od kopa to raczej się nie da..Tzn da się, ale skutki tego będą na pewno..