Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ponad 2 lata pozniej

Polecane posty

Gość gość

no to na krotko. 2.5 roku temu rozstalam sie z moim ex z powodu naprawde blahego.... potem on probowal do mnie wrocic ale glupia duma nie pozwolila mi sie ugiac. Nie widzialam go od czasu zerwania a kontakt byl raczej ograniczony do minimum. On jest z zwiazku z dziewczyna od ponad roku i wczoraj napisal do mnie pytajac co u mnie az rozmowa zmienila obieg kiedy zapytal ''çzy czasami nie marzysz o tym ze jestesmy teraz razem w lozku ogladajac film i calujac sie?" pytanie obrocilam w zart, ale w glebi serca chcialam odpowiedziec szczerze bo nigdy nie zapomnialam o nim... Boje sie go zapytac czy to co napisal faktycznie mialo jakiekolwiek znaczenie dla niego, bo boje sie ze to moja tesknota za nim sprawia ze przeobrazam fakty.... Co myslicie? Z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
Tęskni za Tobą i za tym co było.

Gość gość
a skąd wiesz że nie napisała to jego luba z jego tel

Gość gość
ja w ogole nie wiem ale sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Że jest niedojrzały. Druga osoba nigdy nie jest lekarstwem na złamane serce, pisanie do byłych takich rzeczy podczas gdy obecna uważa, że jest wszystko w porządku, że ma kochającego faceta, to zwyczajne świństwo. Źle to o nim świadczy jako o człowieku