Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwaruję czy to ciążą

ciaza nie planowa

Polecane posty

13.12 okres koło 19-20 nie pamietam dokladnie sex (z prezerwatywa moj M twierdzi ze wszystko okej) a ja zaczynam shizzzowac, bo od dwoch dni bola mnie masakrycznie piersi (wiem ze to czasami tak bywa przed okresem) ale , przez cały rok mnie nie bolały, i mam inne objawy ktore sobie chyba wkreciłam... Od 3 dni nic nie robie tylko testy ciazowe, (wiem ze teraz moga byc nie wiarygodne ) oczywiscie wszystkie negatywne. Niech mnie ktos pocieszy, ze to nie ciaza bo oszaleje... Jutro ide na Bthcg i pewno sie dowiem a w czwrtek mam przypadkowo wizyte u gina ... jak mi powie ze ciaza to se włeb szczele. Mam juz male cudo w łózeczku...

Gość gość
Jak sie tak boisz to idz na to badanie. Ale jak zaczynasz wariowac to objawy same sie pokazuja ;) Spokojnie poczekaj okres przyjdzie a bhcg zrob dla spokoju i zobaczysz co i jak.

Pojde, pojde ale wiecie jak to jest nie przespane noce, do jutra to do reszty oc***eje ;-) ehhh glupia stara baba ;-)

Gość gość
Hehe ;) Spokojnie bo to nic nie da. Ja jestem w innej sytuacji bo znowu chcialabym byc w ciazy a najprawdopodobniej bedzie lipa i @ przyjdzie w ciagu kilku najblizszych dni..

Umnie to jest historia nie do pobicia, od 2010 byłam 5 razy w ciazy, 4 poroniłam, ale umnie to jest tak, ze jeden szczał i ciaza, wiec w tym roku ograniczylismy sie do 3 wspolzyc ehheheh (maz pracuje za granica i jakos tak wyszło) i jeszcze w gumce no i czuje ze bedzie masakra...Dzizas jak człowiek chce to nie moze jak niechce to akurat..

Gość gość
Niestety. To wiesz tylko pozazdroscic hehe musisz sobie znalezc dobra antykoncepcje i bedziesz spokojniejsza ;) I obserwowac siebie przedewszystkim. A ja odstawilam tabsy w lipcu i niby sie nie staralismy przez ten czas dopiero od zeszlego cyklu patrze na sluz itp czy dni plodne potrafie rozroznic wiec zobaczymy ;)

Gość gość
poczekaj z tymi testami. przecież jeszcze nie miałaś terminu następnej miesiączki, bo to pewnie będzie jakoś pod koniec tygodnia (tzn. nie napisałaś jakie cykle masz). poza tym jak mieliscie gumke, to sie tak nie stresuj a piersi to pewnie na miesiączke Cie tak bola, tylko moze nasilil sie ich bol w tym cyklu i tyle

Wiesz wzieła bym antykoncepcje gdyby moj maz nie był na kontrakcie, w tym roku widzielismy sie 6 razy ;-( wiec stwierdziłam po co ..??? Moja rada luziiiikkk ja zawsze zachodziłam, w najmniej oczekiwanym momencie... ale teraz to sobie nie wyobrazam byc w ciazy .. jak by nie ten bol piersi to bym sie wogole nie zastanawiala..

no okres mam miec kolo 14 stycznia wiec,czas jest ale przez caly rok od porodu mnie nic nie bolało a tu "z dnia na dzien cyce jak donice". No od sexu mineły 16 dni wiec sobie mysle, ze jak co to by moze jakas blada kreska wyskoczyla;-) nadzieja matka głupich ehhh

do cytatu "Nadzieje Matka głupich " wiedza równa się mniej stresu i przespane noce,,,,,,Ale i tak nie dopuszczam swiadomosc, ze moge byc w ciazy.... obilczylam, ze to nie plodne a maz mial gumke no nie wieze jak jutro sie dowiem ze ciaza, to chyba bedzie niepokalane poczecie ;-)

A niby jak byś miała zajść w ciąży przy użyciu prezerwatywy skoro wam nie pękła i się nie zsunęła? Rozumiem, że plemniki twojego męża to Chuck Norris?

Gość gość
Jesli nie byla peknieta to cudu nie bedzie. Spokojnie. Zrob test z krwi jak sie denerwujesz i jesli nie szkoda C****eniedzy. Strest zlym doradca no ale nic na to nie poradze. Automatycznie mysle o tym ze chcialabym byc w ciazy a w tym cyklu mialam owu pozno bo w 20dc przy cyklach 30 dniowych. A sluz tak od 3 dni zmienial sie niejednokrotnie byl i taki jak plodny i jak mleko i jakby z grudkami..

Gość gość
CI PIENIEDZY - mialo byc

Po wnikliwych dociekaniach, maz stwierdzil ze zanim zalozyl prezerwatywe to se chwilke tam włożył;-) i to moze byc klucz do bolacych cykow, ;-) jutro ide na bthcg i wam napisze...co i jak bo te cycochy to mnie masakrycznie bola ..

Gość gość
Z tego co mi wiadomo nawet ten plyn ktory moze miec sladowe ilosc**plemnikow wyplywa przed wytryskiem. No a piszesz ze zanim zalozyl gumne na chwile sobie wlozyl. Czyli musialo to byc z poczatku. Wg mnie nie powinno nic byc. Ale dowiesz sie z wyniku bhcg;) Daj tylko znac co i jak. Bo tyle tu dziewczyn co wypisuja wypisuja a sie potem nie odezwa i nie wiadomo czy bylo cos czy nie bylo.

Gość kasia8777
nie wkrecaj sobie, bo zaraz psychika ci wygeneruje wszystkie objawy. spokojnie czekaj na okres bo przeciez jeszcze na to czas. A biust czasem boli przed okresem to normalne.

Gość czy to ciaza chyba zwaruje
No i dzisaj byłam bthcg jutro wyniki to dam znac, ale rano byl tescik bob test i negatywny od sexu mineły 24dni wiec licze na cud.;-)miełego dnia ..

Gość gość
Jesli po 24 dniach test sikany wyszedl negatywny to bhcg wg mnie tez wyjdzie negatywne ;)

Gość gość
I jaki wynik???

Gość gość
No i problem sie rozwiązał Bthcg 3 i dzisaj przyszła Pani miesiaczka heheheeh ale objawy mam jak bym była w ciąży. Wiec dziwuchy mozna powiedziec kazdy cykl jest inny, a psyhika robi swoje

Gość gość
No widzisz. Tak jak pisalam wszystko bedzie ok i jest;)