Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grubas chce byc grubszy

Polecane posty

Gość gość

Mam 180 cm wzrostu i waze 95 kg. Wiem że jestem grubasem. Lubie mój tłusty brzuch, który trzęsie się jak chodzę i wystaje mi ze spodni.Co powinienem jeść aby szybko utuczyc się do 100 kg?

Gość blondass28lat
najlepiej zapytaj swojego kardiologa co o tym sądzi. ja mam 180 na 85kg i umięśnony jestem, zdrowo jem, naturalnie, a ty jesteś pasożytem. Odpukać od kiedy się urodziłem, nigdy nie byłem w szpitalu. Płacę na NFZ kupę kasy, a ty sobie latasz do lekarza bo cie coś boli, albo masz inne g******e zaparcia. Potem co za 10 lat, zawały, miażdżyca, cukrzyca? Życie Ci nie miłe?

Gość gość
Wypijaj codziennie wieczorem co najmniej cztery piwa, do tego paczka chipsów, dwa serki wiejskie, serek topiony, konserwa rybna, porcja śledzi w śmietanie z biedronki, kilka kanapek z szynką grubo posmarownych masłem i spać. Rano na śniadanie duża micha makaronu polana majonezem, najlepiej własnej roboty, bo jest bardziej kaloryczcny. Na obiad duża porcja karkówki lub innego tłustego mięsa, do tego ziemniaki polane tłuszczem ze skwarkami. Na kolację duza porcja śledzi w oleju. Na przegryzki między posiłkami po pięć bananów. Przegryzki jesz cztery razy dziennie: przed śniadaniem, między śniadaniem a obiadem, między obiadem a kolacją oraz między kolacją a sesją piwną. Efekt gwarantowany w ciągu dwóch tygodniu. Po roku przekroczyć 150 kg. Sposób sprawdzony, wypróbowany.

Gość blondass28lat
ja Cię k***a p*****le.

Gość gość
Jak się dobrze postarasz, to to jest dieta 10 tys. kalorii. Teoretycznie powinieneś przybierać 1 kg dziennie.

Gość dawny cream
zazdroszcze ci otyłosc jest fajna bo zwiększa atrakcyjnosc bo panie szaleją za miśkami , a na zadbanych szczupłych kolesi nie zwracają uagi :O

Gość gość
Hmmmm dam ci namiary na "specjalistów", bardzo sexy :D

Gość fatfan
Doskonale rozumiem autora wątku. Taki tłusty brzuch jest super i bardzo przyjemnie zapuszcza sie sadelko. Lezenie objadanie sie tuczacym jedzeniem i podziwianie swojego coraz większego brzucha rules ;). Tylko to 100kg wydaje sie być mała waga. Sam wmam dopiero niewielką opone, ale zaczynam pracować nad tym żeby ważyć 200kg, albo więcej. Chce być grubasem jak naszybciej, ale do upragnionej wagi brakuje mi jeszcze 110 kg.