Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynamyyyy

starania o dziecko

Polecane posty

Gość zaczynamyyyy

zaczynamy starac sie o dziecko. dzis pierwszy dzien :) zobaczymy kiedy nam sie uda :) ktoras jeszcze sie stara???

Gość gość
My zaczynamy na wiosne

Gość gość
Ja też bym już chciała, ale do owu jeszcze 16 dni... :)

Gość zaczynamyyyy
a ja nie licze nic plodne nie plodne, zobaczymy co to bedzie :D jak ma byc to i bedzie :D a to wasze pierwsze? nasze drugie :D

Gość gość
ja bym juz bardzo chciala ale jestem po poronieniu i dopiero za jakies 2 miesiace bedziemy mogliu zaczynac:( ale trzymam za Was kciuki:)

Gość karolaa098
Na razie 4 miesiące póki co nic :(

Gość zaczynamyyyy
karola to juz troche czasu a to twoja pierwsza dzidzia? przykro mi z powod poronienia :*

Gość gość
Zaczynamy Ci ty bredzisz 4 mc staran to juz troche czasu?:o co to sa 4mc pary sie staraja po 2-3 lara jak nie wiecej to dopiero szmat czasu 4 mc to jest nic:/

Gość zaczynamyyyy
no niby tak ale dla nich te 4 mies to szmat czasu. a jeszcze jesli to pierwsze dziecko

Gość zajkala
a ja sie staralam dokladnie 8 lat i wlasnie w grudniu zobaczylam dwie kreski na tescie do tej pory jestem w szoku :)

Gość gość
ja zaszlam w 5 albo 6 miesiacu staran, po luteinie wczesniejszej mialam ja na wywolanie okresu i zaraz po okresie zaszlam

Gość udzieela sie
udzielac sie

Gość gość
Też juz bym chciała mam juz syna 2 lata i coraz częściej myślę o drugim dziecku

Gość karolaa098
4miesiące to może i mało ale coś mi się pokręciło z okresem ostatnio :( w lutym wybieram się do ginekologa jakieś badania bo po co marnować czas lepiej sprawdzić wszystko zwłaszcza że dzieci jeszcze nie mam

Gość nina185
Hej dziewczyny ! My tez sie staramy o dziecko okolo 8 mscy :) przez jakis czas sobie odpuscilismy,ale teraz postanowilam się nie nakrecac i zobaczymy czy tym razem się uda.dopiero pierwszy miesiac staran po 4miesiacach przerwy :)) ide na badania do ginekologa w tym miesiacu i mam nadzieje, ze wszystko bedzie wporzadku.pozdrawiam dziewczyny !

Gość gość
my też niedługo zaczynamy starania o 2 dzidzię, w pierwszą ciąże udało się za pierwszym podejsciem, zobaczymy jak bedzie teraz.

Gość gość
Ja tez sie staram o drugie dziecko. Z pierwszym poszlo szybko zaliczylismy wpadke a teraz o drugie juz 2 lata sie staramy juz sama zaczynam watpic czy kiedys ponownie sie uda sle probujemy;)

Gość gość
kurcze, wlasnie sama sie zatsanawiam jak to bedzie bo z pierwszym poszło od razu a teraz boje sie ze tak latwo nie bedzie.

Gość gość
Ja czekam juz 5 lat na maly cud...

Gość nina185
Też bym chciała, żeby się już udało....zazdroszcze kobietą którym udaje sie po krótkim czasie zajść w ciążę, ale widocznie jestem jedna z wielu które na ten skarb muszą czekać....

Gość gość
My też się staramy już 11 rok... i nic:(

Gość zona_89
My też zaczynamy za nami pierwszy cykl starań. Za tydzień powinnam dostać okres więc zobaczymy czy się udało :) Nie wiem co myśleć bo zawsze bolały mnie piersi tak z tydzień przed okresem a teraz kompletnie nic i nie wiem czy to dobrze wróźy czy źle :)

Gość gość
ja zaszlam za pierwszym razem ale ja wiem kiedy mam plodne i kochalismy sie tak co 2 dni tz.2 dni pred owulacja i raz po owulacji. do par ktore dlugo sie staraja to moze zcznijcie obserwacje kiedy owulacja i wtedy robic dziecko ale nie codziennie bo plemniki zeby byly dobre musza 2 dni dojrzewac:)

Gość gość
ja teraz czekam na miesiączkę i zaczynam stymulację do drugiego in vitro, bo naturalnie niestety nie zajdę w ciążę:(

Gość gość
mnie tez przed okresme bolaly piersi a gdy zaszlam w ciaze to piersi tez bolaly tylko jeszce bardziej, wiec jesli nie bola to raczej nic z tego albo jeszcze zawczesnie na objawy

Gość gość
Trzymam za Was kciuki :) Ja jestem już po owu. To jest mój 1 cykl po poronieniu. Tak samo jak wtedy mam b.dużo biało-kremowego śluzu i wydaje mi się, że się udało :) Tak samo miałam z 1 synem, jak i teraz kiedy zaszłam. Trzymajcie kciuki, zeby mi się udało :)

Gość zona_89
My też teraz dwa dni przed owulacją, w dzień owulacji i dzień po a potem to już jak nam się chciało :)

Gość zona_89
Tak ale z drugiej strony nie u każdej kobiety bolące piersi to objaw ciąży. U mnie to na pewno objaw zbliżającego się okresu więc może coś tam się udało skoro mnie nie bolą. Ale jeśli nie to się nie przejmuję bo to pierwszy cykl więc to początek naszej drogi w staraniach :)

Gość gość
u mnie bylo tak przy pierwszej ciązy, że bardzo dużo białego kremowego śluzu, a czulam się tak samo ja przed okresem,

Gość nina185
jakoś trudno mi uwierzyć, że zobacze te dwie kreseczki w najbliższym czasie, ale sie tym razem nie podamy :)....w jakim wieku jestescie Dziewczyny ?