Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest pomocy

Polecane posty

Gość gość

lipiec sierpień wrzesień staraliśmy się z partnerem o dziecko bardzo mocne starania i na początku września wymioty osłabienie cały miesiąc tak też zapowiadały ciąże test zrobiony w październiku wyszedł negatywny a partner musiał wylecieć do pracy z powrotem i wróci na wiosnę Teraz moje pytanie ja wciąż wymiotuję zapach mam tak wyczulony że ostatnio jedząc szynkę zwymiotowałam a nigdy tak nie było... codziennie jak się budzę mam 37,5 osłabienie przytyłam 9 kg a nigdy powyżej 50 nie mogłam przytyć mimo że mam już 7letnie dziecko zawsze 50 kg po ciąży ważyłam i teraz najlepsze każdej noy nie mogę zasnąć na żadnym boku na który bok się wykręce czuję jakby mi się coś w brzuchu przemieszczało okropne uczucie więc zasypiam na plecach mam miesiączkę ale nie trwa już jak zawsze 7dni tylko 3 dni i był test negatywny czy mimo wszystko mogę być w ciąży ? badania mam w czwartek co myslicie ?proszę o rady

Gość gość
Zrob bhcg i bedziesz miala 100% pewnosci ;)

Gość kasia8777
idz do lekarza, bo to juz bylby przeciez 3 miesiac! testy na pewno by juz wykazaly i lekarz tez by potwierdzil jakby co!