Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malek123456789

dziwne objawy objawami ciazy

Polecane posty

Gość malek123456789

Witajcie ludzie ,mam taki problem ,nie zrobiłam tego z chłopakiem ,co jedynie poprostu się piescilam ,juz wtedy miałam bol piersi i żyłki na piersiach ,okres przyszedł w normalnym terminie a przed nim i wgl był bol brzucha ,raz mnie nawet w nocy to obudziło ,aktualnie mnie nie boli ,zrobiłam test i wyszedł negatywny ,no ale objawy typu bol piersi z żyłkami ,wcześniej ból podbrzusza i wgl zmęczenie ,sama nie wiem juz ,pomóżcie ,mi się zdaje ze nie jestem w ciąży ,szczególnie ze mój chłopak nie wypuścił na zewnątrz spermy a dodatkowo nic ze mną nie robił ,boje się sama juz tych objawów a test zrobiłam wczoraj z rana i wyszedł negatywny ,pomożecie???

Gość kasia8777
na pewno nic ci nie jest, a z tym biustem to po prostu teraz zaczelas moze zwracac na to uwage i jestes wyczulona :P

Gość gość
jeju, dziewczynko na pewno w ciąży nie jesteś, nie wydawaj kasy na test, bo to bez sensu

Gość malek123456789
Nawet jeśli boli mnie brzuch ,piersi bola ,są na nich żyłki ,czasem jestem senna ,niby to okres ale 1 dzień okresu był dziwny bo było krwawienie a potem nic ,zwykle mam więcej krwi ,martwię się

Gość kasia8777
NA PEWNO NIC CI NIE JEST!